Ръководството на EVN се е срещало с много президенти

Срещите винаги са били работни, защитиха се от дружеството
68
Ръководството на EVN се е срещало с много президенти
Президентът Росен Плевнелиев. Снимка: Булфото, архив

След като „Атака“ поиска временна парламентарна комисия да провери срещата на президента Росен Плевнелиев с изпълнителния директор на  EVN AG Щефан Шишковиц във Виена, от дружеството обявиха, че ръководството му е имало срещи и с други държавни глави.

Още по темата

„EVN AG, чрез дъщерните си компании в България, е един от най-големите инвеститори в страната през последните 10 години. През цялото това време ръководството на компанията е провело множество срещи с различни висши държавни представители, включително с президенти, премиери, министри, председатели на парламентарни комисии, народни представители.

Тези срещи винаги са имали работен характер и са били насочени към постигането на конструктивен и плодотворен диалог с държавните институции“, съобщиха от компанията.

Срещата между президента Плевнeлиев и Шишковиц, проведена във Виена в рамките на официалната визита на държавния глава в Австрия, беше организирана ad hoc, по инициатива на EVN AG.

Господин Шишковиц използва възможността да информира президента за позицията на EVN по възникналия казус с некомпенсираните разходи за зелена енергия и да изрази тревогата на EVN за регулаторната среда в България. 

Трудностите, породени от този казус, са причина ръководството на EVN активно да търси диалог с всички заинтересовани страни с цел да получи възможността да представи позицията на компанията, съобщиха още от дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
0
 
! Отговори
Кака Пена преди 10 години
Първо- и двамата участници ОТРИЧАХА за срещата, после с половин уста признаха, ама не казаха за темата на разговора. Сега се сетиха да отговорят, че са се срещали и с "МНОГО ПРЕЗИДЕНТИ'!! Да не би тайно да са договаряли ЦЕНИТЕ НА ТОКА- НАМАЛЕНИЕТО ИМ де,а????
51
7
 
0
 
! Отговори
анкета преди 10 години
Тоя Плевнелиев много ми харесва(+) Противна ми е тая кукла на конци на Боку(-)
50
2
 
6
 
! Отговори
-------------------- преди 10 години
Тоя на снимката е *** и продажник......
49
2
 
6
 
! Отговори
Има разлика! преди 10 години
Президента ПЛEVNЕЛИЕВ е по-различен. Бидейки убеден комунист включен в актива на един ВУЗ, по времето когато партийните секретари колеха и бесеха и излезнал от България в началото на 90-те години със съмнение, че е получил милиони с Луканово куфарче, т.е. назначен за милионер от Луканов, той изведнъж става антикомунист. Предал е вече веднъж своите. А предателите не се променят. Следователно сега ще предаде и държавата си на ЕРП-тата, за пари естествено! Предателите винаги остават предатели!
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Президент лобист, жалка картинка.
47
18
 
2
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Г-н Плевнелиев е нашия български президент.А тия дето го плюят за една *** с рубли си имат президенти Ердоган и ***!Знаете кои са,НАЛИ?
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗНАЧИ ЛЪСНА И СХЕМАТА С ПАРИТЕ ЗА ТОКА ПРАВО ПРИ БАЙ *** И ПРИ *** И НЕКОИ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ОТНОВО ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИ !ДА АМА НЕ! КАТО НЕПЛАТИМ ТОКА ПРЕДИ 25май НЕМА ДА ИМА ЗА БАЙ *** И ЗА *** А БЕЗ ПАРИ НЕМА ПЪРВИ МЕСТА!!!!СПРЕТЕ ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ БЕ ХОРА ДО 25МАЙ КЪМ ОПЕРАТОРИ СЪЩО !!!
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НИКАКВИ ПЛАЩАНИЯ НА ЕЛ .ЕНЕРГИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА СА МИНАЛИ !!!САМО ТАКА ЩЕ УВЕХНЕ ТАЗИ КУКЛА И ДОГОВОРИТЕ С ЕРП-етата!ЗНАЧИ ВСИЧКО ОТИВА В НЕЧИИ ДЖОБ ЗА ИЗБОРИТЕ!ДУДУК ЗА ВАЗЕ!
44
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То пък един народ. Шайка простаци, лицемери, *** и оскотели ***. За щастие, изчезваща шайка.
43
4
 
20
 
! Отговори
men преди 10 години
да беше човек да го заплюем всички по веднъж да се удави в плюнки или да вземе да се засрами, ама комсомолската плюнка плювналиев сред храчки си е у дома. мръсен предателски ***... да изелзе в прав текст да обясни къде е жена му като за начало и защо не иска да се показва с него и за снимката от пресконференцията след изборите на която се хили като младо чавдарче а *** му опъва ухото до тавана. кажи бе врунгел.
42
3
 
20
 
! Отговори
. преди 10 години
Ръководството на EVN се е срещало с много президенти, но най-вече с подчинения си *** Плевнелиев!
41
3
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Най-големият ин-веститор.....и какво точно инвестира? Най-големият аут-веститор в България. ЕС ни граби а президента с радост им дава ключа от сеифа. Но щом това с радост се посреща от хората значи положението е много сташно. Това се нарича мазохизъм. Ако по времето на Живков хората са били задължени да спазват някакви правила то сега много по-сташна историята. Да ти харесва да те блъскат и ритат си е диагноза за доктори.
40
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
EVN AG, чрез дъщерните си компании в България, е един от най-големите инвеститори в страната през последните 10 години.КАКВО ТОЧНО СТЕ ИНВЕСТИРАЛИ БЕ ***????? ИДВАТЕ НА ГОТОВА ИЗГРАДЕНА ЕЛЕКТРО-ПРЕНОСНА МРЕЖА И ЗАПОЧВАТЕ ДА ЛАПАТЕ НА ГОТОВО!!!! САМО АТАКА
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТИ ДА ВИДИШ- ИВИЕН ТОВА ПРЕЗИДЕНТИТЕ ГИ НЯМА ЗА НИЩО - ПРЕЗ ДЕН С НЯКОЙ ПРЕЗИДЕНТ СЕ СРЕЩА !
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да питат Кунева, която ги доведе и назначи .. а не президента
37
7
 
22
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Как са червените кхмери от герб бе,още ли вярват,че са гласували за антикомунисти и какво се оказа,че са гласували предимно за членове на БКП и доносници на ДС,какъвто е идола им Буда...равносметката е ясна-по-комунисти от гласоподавателите на герб няма!!!
36
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
RE:31 "Във всяка нормална държава, Само фактът, че се срещат тайно като терористи" би довело до отнемане на лиценз и оставка "прези".Тоя я докара до там че само да кажеш президент, дя е гнусно и отвратително.
35
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писка съветската агентура като настъпан прилеп
34
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей , колкото повече се опитвате да сеете пропаганда, толкова повече отвращавате народа. За вас е ок доган да се среща с който си иска и да ни върти цялата държава на оная си работа, но не е ок президента да се среща с управители на големи фирми. Или нямате акъл, или си продавате задниците жълти стотинки!
33
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕРВЕНИТЕ *** НА БОЙКО БУДАTA ПЛЮЯТ В НЕСВЯСТ.