Дебатите по вота ще са в законовия срок, обеща Миков

Той отказа да коментира внасянето на вота в НС преди изборите
Обновена: 17 май 2014 08:05 | 17 май 2014 07:58,
23
Дебатите по вота ще са в законовия срок, обеща Миков
Михаил Миков Снимка: БТА

Дебатите по вота на недоверие ще се проведат в законово установения срок, каза пред журналисти в Батак председателят на Народното събрание Михаил Миков.

Той уточни, че срокът е " не по-рано от три дни и не по-късно от седем дни, считано от деня на внасяне". Миков отказа да коментира решението на ГЕРБ да внесе вот на недоверие към правителството непосредствено преди провеждането на евроизборите.

Още по темата
Председателят на парламента посети Батак, където се включи в тържествените чествания на 138-та година от Априлското въстание. Миков се поклони в историческата църква- костница "Света неделя" и произнесе слово на тържествената заря.

138 години не могат да изтрият кръвта, но не могат да изтрият и славата на онези априлски дни, в които България с кръв пише правото си да има свобода, каза Михаил Миков.

Днес, когато славим името, подвига и саможертвата на гражданите на Батак, ние трябва да сме достойни за нашата свобода, заради която те са дали живота си. Свободата, заради която те и десетки хиляди български граждани от пробудила се България стигнаха до Освобождението, до Съединението, до Независимостта. Независимостта, която е дълг на нас- днешните съвременници; дълг ,който трябва да предадем на нашите деца, посочи още председателят на Народното събрание.

По-рано на площада в Батак бе отслужена божествена литургия за баташките мъченици. Богослужението бе извършено от пловдивския митрополит Николай в съслужение с водачи на православни духовни околии от България и чужбина.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Валери-Навремето така подпалиха партйиния дом комунистите.Горяха само тези стаи с архиви-кой колко е откраднал,на кого ги е дал,кой какви гномски номеера е въртял,кой кого е натопил,и за какво,и заради чие нареждане е осъден.........
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименЕ,не може близо милион и пловина народ да са ***.Все някой от тях е наред.Тук Михов в пиян кадър ли е,понеже червената лента на челото, означава много алкохол или високо кръвно.
17
4
 
4
 
! Отговори
валери преди 10 години
Време е Гербовата зала да бъде подпалена и да изгорим всички *** в нея ,че те са най-голямата напаст и трудно умират !
16
1
 
8
 
! Отговори
ясен преди 10 години
Другото ,което е колко време им отне ,за да измислят лъжливите си мотиви и страдаха от това ,че са били запаметени на компютър , е за колко *** хора става на въпрос толкова ли не могат да си ги запаметят в мозъците ... И те не знаят какво са лъгали !
15
4
 
5
 
! Отговори
ясен преди 10 години
Герб не са хората ,които ще искат такъв вот на недоверие ,при условия ,че първо трябва да отговорят на сериозни въпроси ,съврзани с енергетиката по тяхно време да ги видим тогава *** как ще отговорят !
14
5
 
5
 
! Отговори
ясен преди 10 години
Много са смешни точно Герб да искат такъв вот ...Те са си признати престъпници кои са те ,че да се правят на велики и взискателни ,шайка *** ,които се опитват да замажат своите престъпление като ги прехвърлят на друг !
13
5
 
14
 
! Отговори
А така преди 10 години
Управляват ни убийците на българския народ. След баташкото клане дойде и комунистическото.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управлявате и сте зависими от тези които ни клаха в Батак. Долни комунистически ***!
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов ни спаси веднъж от теиглавия змей, ще ни избави пак но този път дано не им прости.
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие имате вот на недоверие от една година но сте толкова нагли че не го забелязвате. Крепят ви роми, турци, шепа ненормалници и полуживи партийни секретари с мафията. Осъзнайте че нормалните хора не ви искаме.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката е комунист значи УБИЕЦ на хора
8
2
 
12
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Защо не смеете да напишете, че Т. Дончева каза, че Пеевски е ръката на Ахмед Доган и той плаща за партията на Бареков. Така, че ББЦ е второто ДПС и всички глупости които говори Бюрека са празни приказки, които даже и не заслужават да ги коментираш. Това всички го знаят но се правят на ощипани. БСП-ДС се радват, че ще имат още един коалиционен партньор. Предатели и небългари. Станишев-украински евреин , Местан-турско ***, Сидеров-руска ***. Какво да очакваш от тия ***.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Закуех се
6
3
 
16
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Защо не смеете да напишете, че Т. Дончева каза, че Пеевски е ръката на Ахмед Доган и той плаща за партията на Бареков. Така, че ББЦ е второто ДПС и всички глупости които говори Бюрека са празни приказки, които даже и не заслужават да ги коментираш. Това всички го знаят но се правят на ощипани.
5
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като искат ГЕРБ да си правят предизборен цирк да си съберат кворум.Значи депутатите от БСП ,ДПС и Атака са в избирателните си райони защото след няколко дена има избори.Насрочва се заседанието,не се събира кворум и се оставя Бойко да плещи врели некипели пред журналистите в кулоарите на Парламента-колко е велик и как само той ще ни спаси.
4
3
 
12
 
! Отговори
турчин преди 10 години
българина май няма си хабер от света..ИЛИ ЗА ДОГАН ИЛИ ЗА СТАНИШКАТА ГЛАСУВАТ.ХУБОВА РАБОТА НО БЪЛГАРСКА
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой го слуша тоя фъфлещ комунистически крадец и некадърник.
2
4
 
16
 
! Отговори
историк преди 10 години
Какво качества на живот може да се очаква в Държава където 70 години на власт е БКП-БСП-ДС. Това са хора , които мразят народа и го използват само избори. Единствената Държава в Европа в която комунистите-социалисти избиваха собствения си народ. Над 200 000 души са избити без съд и присъда от терористичната партия. След 09.09.1944 г. конфискуваха имотите на хората и стигнаха до там, че на селянина му взеха и последната кравичка с която си хранеше децата. След 1989г. същия грабеж. Позор и срам.
1
14
 
8
 
! Отговори
са преди 10 години
ще насрочи дебата за петък , кворум няма да се събере и намерението на гербаджиите да си направят предизборен цирк ще се издъни