Бареков сигурен: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев

Депутатът молил за политическа защита
201
Бареков сигурен: Борисов и Цветанов смачкаха Георгиев
Николай Бареков. Снимка: архив, БТА

Завръщането на Даниел Георгиев обратно в ГЕРБ е в резултат на мощен натиск върху него, оказан му от Цветанов и Борисов. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, след като по-рано днес депутатът съобщи, че няма да напуска ГЕРБ на брифинг в НС.

Според Бареков Георгиев е "свястно момче“. Обмисляше тази стъпка още преди Великден, искаше да работи и да помага на изборите", обясни той, като допълни, че му е жал за депутата.

Бареков посъветвал Георгиев да бъде смел, защото „с натиск, със заплахи, с милиционерщина и мутренски практики не се стига далеч“. „Смазали са го, смачкали са го. Това вече не е партия, това е СИК", възмути се лидерът на ББЦ.

Той разкри и че Георгиев го е молил за политическа защита и е искал гласност, ако се стигне до физическо нападение. "Защо е избрал да се върне в ГЕРБ, не знам. Има натиск и върху други депутати от ГЕРБ, които са напуснали", допълни Бареков.

Още по темата
Той предупреди, че "това е краят на ГЕРБ във вида Борисов, Цветанов и Красимир Велчев". Предупреждавам да внимават какво правят, защото ще сигнализираме и правоохранителните органи", отсече Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Ще ги бия в неделя толкова жестоко, че няма да могат да повярват, закани се лидерът на "България без цензура".

Бареков предупреди, че ще знае резултата на партията си във всяка секция, „ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини“. „Ако някой се опита да опорочи тези избори, Европа ще го разбере, а в понеделник ще бъдем пред НС десетки хиляди. Да внимават Местан, Борисов и Станишев", закани се той.

Именно лидерът на "България без цензура" обяви вчера при посещението си в Сливен напускането на Георгиев, а впоследствие от НС съобщиха, че в 17.10 депутатът е подал заявление за напускане.

Днес обаче Георгиев уточни, че е направил това умишлено, провокиран именно от съобщения месеци наред за отцепването му. Веднага след това депутатът подал и второ заявление, с което се отказва от първото.

„Категорично, г-н Бареков нищо не ми е обещавал, с нищо не се е ангажирал към мен и с нищо не ме е провокирал да предприема каквото и да е действие по напускане на партията“, разясни днес депутатът.

Георгиев съобщи, че остава в ГЕРБ не само заради лидера Бойко Борисов, а и заради всичките си колеги в ПГ.

„Аз ги смятам и за свои съратници, особено когато сме подложени на изпитания”, коментира той. Депутатът обясни, че контактува с представители на всички политически сили, но не бил вербуван от нито една.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
7
 
! Отговори
е преди 10 години
. Това вече не е партия, това е СИК" а добър ден
141
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАЙДЕ ДА СИ КАЖЕМ ПРАВИЧКАТА- БАЩАТА И МАЙКАТА НА ТОВА МОМЧЕНЦЕ СА КАТО ИРЕНА КРЪСТЕВА ЗА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ВСИЧКИ В БОТЕВГРАД ГИ ЗНАЕМ КАКВО ПРАВЯТ. А ЧЕ ЦЕЦО И БОЙКО СА ГО ПРИТИСНАЛИ И ИЗНУДИЛИ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРИТЕ НА БАЩА МУ- КМЕТА, Е ОЧЕВАДНО. КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ БОТЕВГРАДСКИЯ ДЕЛЯНЧО РЕВОЛЮЦИЯ ДА ПРАВИ
140
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареов кажи ми без цензура от къде вземаш толкова много пари???????? ЯВНО СИ НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА И ЖАЛКО ЗА ЗАБЛУДЕНИТЕ ОКОЛО ТЕБ ЗАЩОТО ТИ СЕ ГОТВИШ ДА ИЛЗЛИТНЕШ НЯКЪДЕ НО ЗНАЙ,ЧЕ ПАРАШУТЪТ ТИ ЩЕ ТЕ ОТВЕДЕ ДЪЛБОКО В ЗЕМЯТА...
139
0
 
18
 
! Отговори
Астор преди 10 години
Егати и цирка. Това ако е политика, да им изсъхнат висулките на тия.Само се джавкат едни други кой е по-виновен. Каде е дискусията за социално-икономическите проблеми и как ще се решат най-добре.Какво стана с исканията от протестите?Депутати избирани директно, всички на детектор на лъжата преди да влезнат в НС.Да отговарят дирекно пред избранниците си, не пред партийни лидери и олигарси.
138
1
 
20
 
! Отговори
не син преди 10 години
Този *** е спонсориран много яко незнайно от къде ! Ясно е само,че са грешни,мръсни пари и отиват за гнусни цели !
137
6
 
2
 
! Отговори
вихър преди 10 години
На мястото на Даниел Георгиев не бих избрал нито Борисов ,нито Бареков !
136
12
 
4
 
! Отговори
вихър преди 10 години
Съвсем възможно е Борисов и Цветанов да са оказали натиск върху Даниел Георгиев ! Като ги знаем какви са *** ...
135
9
 
5
 
! Отговори
Симона преди 10 години
И така да е този Георгиев не е никакъв мъж ,безхарактерно мекотело щом се оставя в ръцете на престъпници като Боко и Цецо .
134
6
 
3
 
! Отговори
милена преди 10 години
Аз пък да ви кажа оказан е натиск и от двамата като ги знам какви са нагли и обсебващи !
133
0
 
13
 
! Отговори
Цирк дьо Барек преди 10 години
Всеки ден - представление.До Неделя ще е ихууу.. после ще е тихо.
132
5
 
6
 
! Отговори
Росен преди 10 години
Борисов и Бареков се вземат много насериозно ,а всъщност са едни точки в пространството !
131
1
 
22
 
! Отговори
Ками преди 10 години
Това недоразумение лудо ли е ? Що ли ? Върви и ръси само глупости Луд за връзване Но незнам колко луди ще гласуват за този *** ? Навярно само онова прасе чичко паричко и майка му Бог да пази България от такива ***
130
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плеснали са му два шамара, написали са му обяснение за пред хората и обърна палачинката.
129
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Смачкали са човека така, както мачкаха народа близо 4 години. Употребяват те, след което те изхвърлят като куче.
128
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Насилственото му връщане при мутрите няма да спре разпада на тази престъпна организация. Времето на ГЕРБ изтича, хората не искат да бъдат мачкани от нагли мутри.
127
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Типично в стила на ГЕРБ, така действат мутрите. Само със заплахи и натиск работи Боко Тиквата.
126
0
 
8
 
! Отговори
Милен преди 10 години
Ще се избият за власт... Тъжно и жалко е. Тези хора нямат никакви ценности и идеи, те дори нямат необходимото познание за да управляват и създават. Това прилича на бой между петли насред *** курник! Какъв избор може да се нарече това, когато на масата имаш само порции с редки лай.а?!
125
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
mlakni be gei sa mo fekalii balva6 ot ustata
124
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"свястно момче" koeto pozvoliava da bade machkano ce naricha - c h e r v e i c h e
123
2
 
15
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Byurek mazen i ti si podloga na fesovete.