Преференцията реши: Малинов отива в ЕП от Реформаторския блок

Все още не е ясно при кого отива последният мандат
Обновена: 26 май 2014 12:16 | 26 май 2014 12:15, Веселина Йорданова
152
Преференцията реши: Малинов отива в ЕП от Реформаторския блок
Светослав Малинов. Снимка: БТА

Eвродепутат от Реформаторския блок ще бъде Светослав Малинов, който беше втори в листата след Меглена Кунева, но я изпреварва според преференциалния вот.

Още по темата
ГЕРБ печели 30,41% от гласовете при 93,45% обработени протоколи, по данни на ЦИК, цитирани от БНР.

Коалиция за България събира 18,96%, ДПС – 17,36%, България без цензура – 10,65%, Реформаторският блок - 6,36%.

Все още не е ясно при кого отива 17-ят мандат.

При обработени 161 протокола от общо 167 за чужбина действителните гласове са 24 000, съобщи говорителят на ЦИК Камелия Нейкова.

ГЕРБ печели 38.73% от гласовете, ДПС - 15.71%, Реформаторският блок - 14.26%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
2
 
! Отговори
macintosh преди 10 години
От Реформасторскяи блок да показват пътя на Кунева ако искат да засвидетелстват довеието на хората. Заради нея не можаха да изпреварят ББЦ и БСП
84
3
 
2
 
! Отговори
Dimita преди 10 години
Абсолютно заслужено би било Малинов да стане евродепутат, а на Кунева. Електората на Реформаторския блок е предимно от хора с висше образование, които сами имат мнение по случващото се в политиката и неслучайно наредиха местата така, че Малинов да бъде първи в подреждането. Така е правилно, така и трябва да се случи според мен.
83
3
 
5
 
! Отговори
don baston преди 10 години
Очаквано, особено след като стана ясно, че близо 60% от симпатизантите на партията са използвали тази опция. Кунева е тотално отсвирена от десните избиратели, до тук с мераците за продължаване на кариерата й в Брюксел. Мадам Йес остава тук!
82
2
 
4
 
! Отговори
bezpartien преди 10 години
И това е правилното решение. Избирателите на блока много добре знаят, че Кунева е комунистическа креатура и правилно са решили, че не е достойна да представя страната.
81
2
 
5
 
! Отговори
ime преди 10 години
Кунева пак духа супата, така и се пада като много говори , че ще спечели !
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аве, на снимката тоя зад малинов транзистор ли държи до ухото си?
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все си мисля,че хора ,които никога не биха подкрепили ДСБ гласуваха за Реформаторския блок и конкретно за представителя на ДСБ ,за да натрият носа на Кунева.Има някаква врътка,не е току-така.Все пак гражданското движение на Кунева спечели повече гласове на миналите избори.Но и не се знае за кого е 17-ят мандат.
78
3
 
10
 
! Отговори
Biser преди 10 години
Кунева е за затвор,много се радвам,че няма да ни представя в ЕС.
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На мен лично ми е мъчно за тази бабка. Не може да не и се признае, че положи неимоверни усилия къде сама къде с коалиционно споразумение пак да се класира за Брюксел. Да ама не, викаше навремето Петко Бучаров, бабето си остава в РБ при нас простия матрял. Ах този гаден преференциален вот. И тоз *** Костов, само той е подлял вода на бабето, той е подучил ДСБ привържениците да не я посочат в листата. Сега още по-вече ще и се изкриви джуката, язък дето толкова пари даде да и я оправят.
76
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
шамат за червената лелка Кунева - браво
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
спешно трябва да бъдат изгонени от РБ Кунева и Зеленогорски. Вторият продаде реформаторите в Плевен на Бареков и има срамно нисък резултат. Кунева е червена кукувица в синьото гнездо
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анастасияНе я мисли. Пак ще стане Пръмова, още повече, че е на тии на кеш с чуждестранните банки. А и мъжът и е един от големите български банкери. Пък може да мине и на зелено, за да е в тон поне по валута. Що Европейски съюз, що САЩ.
73
2
 
1
 
! Отговори
iva преди 10 години
Една от водещите марки хранителни добавки в Сащ Top Secret Nutrition вече и в България.Промоция: -20% за всички клиенти през FB:facebook/TopSecretNutritionBG/app_251458316228
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимена червените мутри? не само са редносани, ами на абрихт са минати!:DДе ви го Миш*Шамара, да ви спретне една песньовка, контрапротестна?!И да не вземета да пуснете другаря СерЕгей да си ходи? Сакън! Още 2-3 месеца председателстване и БСП-то само ще се унищожи
71
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОдисВчера се втрещих, господа управляващи и & окръжаващи мижитурки (like you)от 1990 до сега, от нагледната евроинтеграция на пост социалистическа(о ужас!) България. Чаках трамвай на нажежения като пещ, старателно обезлесен, с все още стърчащи дънери от отрязаните двадесетина дървета, площад с паметника на Патриарх Евтимий. Възрастен мъж, чисто облечен, крадешком се огледа, наведе се, бързо грабна от тротоара една счупена бисквитка и моментално я погълна. Не знаех, какво да правя. Това е глад в нашето демократично време и ръст на икономиката.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сакън бе, 129!
69
1
 
6
 
! Отговори
ни съ знай преди 10 години
БСП търсят човек за успешен еврокомисар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68
1
 
23
 
! Отговори
анастасия преди 10 години
Ами сега какво ще прави Кунева. Ще позеленее от яд.
67
10
 
13
 
! Отговори
ф-1 преди 10 години
Все повече хора се осъзнават и разбират пропастта към която ни подхлъзваше червената столетница!Тези избори дават надежда, че българина /въпреки големият процент купени гласове/ все пак осъзнава опасността от примамливият мириз на сиренцето в руският капан.България е в Европа и бъдещето и е в ЕС и НАТО.Русия е символ на половин вековен терор на една изостанала средновековна държава над половин Европа!Контингента на психиатрията- АТА А получи заслужен шут гъ.а.
66
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стана тя каквата стана! Ми сега, де ще и търсим място на другарката Пръмова при положение че има още много сфери в които трябва да се предава националния интерес? А толкова много и се искаше пак при Барозу да си иде, пак там в европарламента, да се съгласява със всичко само и само да е там? Омислил съм я, снощи грееше, днес е посърнала! Мъка, мъка! Няма вече голяма заплата, няма представителни, няма хотели, няма командировъчни, остава си в България в калта и мизерията за които немалко допринесе!