Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик

Двамата обсъдиха на среща политическата ситуация в България
13 юни 2014 11:56,
213
Бжежински хвали Борисов: Вие сте най-знаковият политик
Снимка: ГЕРБ

Вашето правителство беше най-доброто българско правителство, а Вие сте най-знаковият български политик за последните 25 години. Това заяви световноизвестният политолог Збигнев Бжежински при срещата си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Държавният съветник по сигурността на американския президент Джими Картър се обърна към Борисов, като подчерта, че в САЩ той е признат като политикът в България, който успешно се бори с корупцията и организираната престъпност.

По време на срещата си Бойко Борисов и Збигнев Бжежински обсъдиха политическата ситуация в България в контекста на световните политически процеси.

Двамата коментираха и ролята на страната ни като член на Европейския съюз и НАТО на фона на кризата в Украйна.

Политологът подчерта важността на евроатлантическата ориентация на България за успешното развитие на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
4
 
11
 
! Отговори
Бачо преди 9 години
Па що го харесват наш Боко, Нали ако повее друг вятър и той като истински ветропоказател ще се извърти? Ба ти изкукалия Бжежински.
121
2
 
21
 
! Отговори
ОБРАН преди 9 години
Орбан искам, ОРБАН!!!40% данък печалба на банките, енергетиката, медиите... и 7% ДДС на храните и лекарствата. Намаляване на ел.енергията и увеличаване на доходите на населението!ТОВА ИСКАМ!!!Не тоя проводник на Ротшилдовите интереси (как му беше краткото име на Бареков-к...т?ли беше), да ми хвали тоя или оня продажник...Ако пак барнеш тока, този път и дъртака няма да те спаси..
120
1
 
3
 
! Отговори
tangra преди 9 години
Бе, верно си е най знаковия :)
119
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днес да не сме 1 април ?
118
2
 
13
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 9 години
Я този вдууличен дядка дали не е запознат с доклада на Байърли, представен официално на ЦРУ? Поредното доказателство,че САЩ си гонят само собствения интерес и не им пука кой и как ни управлява, стига да им играе по свирката.. Навсякъде където занесоха ,,демокрация" по света после остава разруха. Как може в Украйна армията да избива жители на страната и това да е нещо нормално за най-демократичните държави? добре сепаратисти са виновни са.. ами какво става съд, присъда? или няма нужда
117
0
 
10
 
! Отговори
Предателят преди 9 години
Какво свети там долу? попита един тих и треперлив глас. Пари светят, имане гори зашепна наемникът. Челеби Сюлейман ще напълни с тях джобовете на оня, който предаде ключа на крепостта.Двете очи блеснаха като два раздухани въглена. Много ли са жълтиците? Две пълни торби. Всичките ли ще получа? Всичките до една. На мене, ако искаш, можеш да дадеш само една да си купя кон, за да натоваря плячката, която ще награбя от Велико Търново. Ами по какво ще ме познае утре пашата? По името. Как ти е името? попита наемникът. Името си не обаждам. Аз нося обица на ухото си
116
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еееее, тоя не му прави четки, направо го минава с баданарката.
115
1
 
10
 
! Отговори
Нищо ново под слънце преди 9 години
1393 година. Запомнете я, малки читатели! Тогава падна от главата на цар Иман Шишмана българската царска корона и петстотин години народът прекара в тежко иго. Тогава Челеби Сюлейман, синът на Баязида, завладя Велико Търново, изкла най-смелите мъже, отведе на заточение патриарх Евтимия, великия старец, който беше юначен покровител на българския народ, и над приказния царски дворец на Царевец се развя червено турско знаме с полумесец и звезда.
114
1
 
21
 
! Отговори
Маги преди 9 години
Щом си го харесват да си го вземат.Можем да им изпратим още хубавци и хубавелки антикомунисти с партийни билети.
113
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Речта е произнесена от вожда Сиатъл на 11 март 1854 г. на голяма открита среща в Сиатъл (градът, кръстен на него), организирана от губернатора Айзък Стивънс, чиято цел е да дискутира предложението на белите да купят 2 млн. акра земя от индианците за 150 000 $...Очевидно , че Бойко върви по стъпките на индианския вожд Сиатъл, продал земите си за 150 000 $. Дали и цената е същата?
112
1
 
8
 
! Отговори
Пепа преди 9 години
Как така американците ще ни го натресат? Нали живеем в демократично общество и народът български си избира ръководителите.Или това не е вярно.Бойко с американската си лиготия просто си намери майстора, ама не само на себе си а и на народа.Ще се спре Южен поток, ще се ликвидира Белене, ще се добива щистов газ в Добруджа , ще ядем ГМО-срещу колко хапи и кой ще ги получи?
111
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kogato stara lisica kato bjejinski te hvali znachi neshto ne e nared.
110
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 132Няма значение, двете страни знаят, че са съгласни.
109
0
 
11
 
! Отговори
ЯНИ СПИРИДОНИС преди 9 години
БОИКО КАТО ВИДДЕН ПОЛИГЛОТ И ФИЛЛОЛОГ, ДАЛИ АЗБИРА КАКВО МУ ГОВОРИ ТОЗИ ПОЛСКИ ЕВРЕИН.А СЕГА ДА СЕ СРЕЩНЕ И СЪС МРЪСНИЯ *** - ХЕНРИ КИСИНДЖЪТ,,ЗАРАДИ НЕГО,,ТОИ ПОЗВОЛИ И ДАДЕ СЪГЛАСИЕ НА БЮЛЕНТ ЕДЖЕВИТ--ТУРСКИ *** НАТРАПНИЦИ ДА НАПРАВЯТ ДЕСАНТ НА ЧУЖДА СОВБОДНА ДЪРЖАВА--ОСТРОВ КИПРОС.
108
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди 40 години учихме в училище по философия теорията на злобния Бжежински за "конвергенцията". Това е теорията за взаимното врастване на капитализма и социализма. Змийски очи.Добре, че сме виждали истински поляци.
107
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На какъв език са си говорили?!
106
0
 
8
 
! Отговори
Реч на Сиатъл 1854 преди 9 години
Великият и както предполагам добър бял вожд ни изпрати вест, че иска да купи нашата земя, но и че желае да ни позволи толкова, че да живеем удобно. Това наистина е правдиво, дори щедро, предвид факта, че червенокожият човек вече няма права, които да изискват уважение, а предложението може да е мъдро също и поради това, че ние вече не се нуждаем от голяма страна.Имаше време, когато нашите хора покриваха земята, както вълните на бурно море покриват ронливото му дъно, но това време отдавна премина с величието на племена, които сега са печален спомен. Няма да се спирам, нито да скърбя за нашия п
105
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Драго му е на бате Бойко, я как се е насмеял.
104
1
 
7
 
! Отговори
Реч на Сиатъл 1854г. преди 9 години
Каквото и да каже Сиатъл, вождът Вашингтон може да се позове на него с такава сигурност, с каквато нашите бледолики братя вярват във всеки следващ изгрев на слънцето или кръговрата на сезоните. Синът на белия вожд каза, че баща му ни изпраща поздрави на приятелство и добра воля. Това е много сърдечно от негова страна, защото ние знаем, че той не се нуждае от нашето приятелство в отговор. Неговите хора са много. Те са като тревата, която покрива обширните прерии. Моите хора са малко. Те приличат на разпилени дървета от помитаща земята буря. Великият и както предполагам добър бял вожд ни изпра
103
0
 
24
 
! Отговори
ааа преди 9 години
Искаме,не искаме америханците ще ни го натресът този *** отново!ще му ползват тъпотията като маша срещу Русия.и всичко ще е за сметка на народа.