Вече няма значение кой ще спечели изборите, държавата е в колапс

Борисов не вижда особен смисъл от КСНС при президента
Обновена: 17 юни 2014 14:05 | 17 юни 2014 09:50, Анисия Иванова
415
Вече няма значение кой ще спечели изборите, държавата е в колапс
Бойко Борисов. Сномика БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не вижда особено голям смисъл от днешния Консултативен съвет за национална сигурност при президента Росен Плевнелиев.

Не виждам какво ще правим на КСНС днес, каза пред Нова телевизия Борисов.

"Ние сме за избори, но до този момент нито една партия не ми се е обадила да говорим по темата, заяви той в отговор на въпрос за евентуални бъдещи коалиции.

Още по темата
"Вече няма значение кой ще спечели изборите. Държавата е в колапс и няма шанс да се оправи”, допълни още  Борисов.

Той не пожела да коментира конфликта между Делян Пеевски и Цветан Василев с думите, че за него има много по-важни теми, по които да говори.
 
"Нямам отношения нито с Пеевски, нито с Василев. Не ме интересува в какви отношения са двамата, а каква е неустойката по "Южен поток". За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме и ако тя е 10%, което прави 380 млн. евро, откъде ще ги вземе бюджетът”, попита Борисов.

По-рано днес заседанието на КСНС на "Дондуков" 2, на което се очаква лидерите на парламентарно представените сили да определят датата за предсрочни парламентарни избори, започна при засилени мерки за сигурност.

Преди заседанието лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че настоява предсрочните избори да са на 27 юли. Според него това може да стане след бързи промени в Изборния кодекс. По думите му обаче останалите партии се страхуват от бързи избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


415
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
3
 
! Отговори
светлото бъдеще преди 9 години
ББ - премиер !ЦЦ -шеф на МВР !*** сами ще избягат при *** :))
296
0
 
2
 
! Отговори
Важно преди 9 години
Конституционният съд отклони искането за установяване на противоконституционност на указа, с който президентът Росен Плевнелиев назначи членове на Централната избирателна комисия (ЦИК) на 20 март, предаде БГНЕС. Определението е прието единодушно от присъствалите на заседанието 10 конституционни съдии.Делото беше образувано по искане на 117 народни представители от 42-рото Народно събрание, а докладчик по него бе съдия Стефка Стоева. Тя бе избрана за съдия в Конституционния съд от Общото събрание на съдиите от Върховния касационен съд и Върховния административен съд.Read more:
295
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пари няма ,но за вдигане на депутатските заплати с 500-600 Лева намерихте пари.
294
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб ще се върнат на власт,но ако провеждат такава социална политика ще бъдат из гонении с камъни.Този път няма да им простят хората.
293
6
 
6
 
! Отговори
художника преди 9 години
Бойко ми прилича на начинаещ шофьор на автомобил. Прави зиг заци непрекъснато, докато налучка пътя. Ама поне е сам на кормилото, щото като си представя четирима в една кола и всеки дърпа волана в неговата посока, май е прав, че ще катастрофираме накрая.*** нема ли истински шофьори в тая държава бе? :):):)
292
10
 
28
 
! Отговори
аС преди 9 години
"Политик" , който казва , че държавата е в колапс и не може да се управи , нямам право да управлява ! Сещайте се , какво "бъдеще " ни очертава
291
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов не вижда особен смисъл от КСНС при президентаАз пък не виждам ама никакъв смисъл в проявите на Борисов като политик, като депутат и въобще като човешко същество!
290
11
 
7
 
! Отговори
ало, анализаторите преди 9 години
много се вайкате за бъдещето, ама кого предлагате за да ви оправи. Неявната защита показва предпочитанията, но вече два пъти един човек без нито един ден трудова практика се опитва да ръководи държава съвършено неуспешно. Първия път опита явно, втория път - под сянка. Види се, че надеждите му да притежава управленски ген не се оправдават. Аре разкарайте го. С ГЕРБ е по-добре от вашите.
289
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До RADOSLAV19R0-331Не предизвиквай съдбата, внимавай какво си пожелаваш!
288
12
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Държавата е свършила и ето я Мутрата Бойко.Спасителя.Абе малко , но все нещо е останало след теб за КРАДЕНЕ.
287
13
 
12
 
! Отговори
кутевски трол преди 9 години
Сега се палят хора, повече отколкото миналата година, реално самозапалванията започнаха сллед като Бойче хвърли оставка, хората се почувстваха отчаяни че тройнокрадливата се връща. Напишете - Самозапалвания България - в гугл и четете. Червените *** не спряха с едни и същи кутевски лъжи.
286
0
 
11
 
! Отговори
хамериканец преди 9 години
Не се кахъри, САЩ ще ни погаси неустойката, а пък ако не искат - ЕС. Те на Украйна толкова пари дадоха, а даже и не са в европейското семейство, че на нас ли няма да дадат?! Нали сме пълноправен ЧЛЕН!
285
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BURНе само Орешарски а и такива мотики като теб,куха лейка такава!Няма икономика ,няма пари за нищо още по малко за социални дейности и кебапчета за малцинсктвата,безплатен ток и т.н.Трябва затвор,конфискация на цялото имущество до 3-то коляно и блокиране на сметките на тези песоглавци,предатели,мошенници и алчни ***!е и на тези които им симпатизират поради липса на сиво в-во!!!
284
8
 
21
 
! Отговори
BURZUM преди 9 години
Ай сиктир тоз нерез от сега ни подготвя.Какво ли ще е като спечели изборите просто не ми се мисли.4 години Орешарски ще е виновен за некадърността му.
283
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 327 до 329. Били напъна се много и се ***.По-кротко бе нич. Живота нито започва с ББ нито завършва с него. Объркал си рейса пич , возиш се *** и миришеш на всички. Отврат!
282
11
 
30
 
! Отговори
Диди преди 9 години
По-голям колапс от колкото при управлението на ГЕРБ?Е не вярвам!
281
3
 
17
 
! Отговори
Ниа преди 9 години
Борисов да не знае много,защото постоянно той и колегите му разправяха,че искат избори сега и веднага. АТАКА им каза ето ви избори,а те се покриха. Защо? Страхуват ли се или нямат достатъчно събрани пари за купуване на гласове?
280
5
 
16
 
! Отговори
RADOSLAV19R0 преди 9 години
А ДАНО КОЛАБИРА И ТВОЯТА *** ПАРТИЯ, А ТИ ЧЕРНА ДУШО, ДАНО НАПРАВО СЕ КАПИЧНЕШ, ЧЕ ДА СЕ ПОЯВИ ШАНС ДА СЕ ИЗМЪКНЕМ ОТ ТИНЯТА !!!
279
4
 
6
 
! Отговори
неутрален преди 9 години
И аз се ужасих от сутрешните ТВ -коментари......горката България и нейните поданици като как да се ориентират като ТВ пространството гъмжи от противоречиви взаимно изключващи се коментари от сорта ....ГЕРБ с бледа предизборна агитация ,но в същото време постъпки от всякъде гравитиращи към обединение с ГЕРБ..........Колосална подлост! Само Генерал Бойко Борисов даде еднозначен отговор "С никой",но пък не му повярваха .Сто пъти трябваше на един и същи въпрос да отговори.от сорта ......
278
5
 
5
 
! Отговори
Били преди 9 години
До 327. *** *** Ъ МРЪСЕН КОМУНИСТ. РУСКО-ФАШИСТКИ ***.АЛЧЕН ГАДНЯР.СКОПЕН ХИТЛЕРИСТ.ГОВЕ3ДО РОГАТО,ГЪРБАТО,МОХНАТО ОТ ДЯВОЛА ПО-ЗЛОВЕЩО.