Коментари от „Позитано“ - кой ще наследи Станишев?

Завъртяха се имената на Миков, Найденов, Стойнев
26 юни 2014 08:36,
69
Коментари от „Позитано“ - кой ще наследи Станишев?
Снимка: архив, БТА

Михаил Миков, Ангел Найденов или Драгомир Стойнев. Тримата силни в БСП, които в момента са съответно шеф на парламента, военен министър и министър на икономиката, са с равни шансове да наследят Сергей Станишев начело на соцпартията, съобщава „Стандарт“.

Това са обобщените коментари на "Позитано" 20, след като стана ясно, че соцлидерът става евродепутат и поема ръководството на българската делегация на червените в Европарламента.

Още по темата
Миков е зам.-председател на партията и в момента. Найденов е говорител на НС на БСП. А от следващата седмица и Стойнев ще е в ИБ на БСП.

Станишев категорично заяви, че няма да подава оставка като лидер на БСП, но че партията се нуждае от нова енергия и промяна.

Червените обаче вече разписаха сценарии за бъдещата рокада на върха на "Позитано" 20. Тя ще мине през конгрес, както е по устава на партията.

А най-висшият форум на БСП ще се събере за избор на нов председател най-късно през март 2015 година. Или късната есен на тази година. Исканията за сесия на 48-ия конгрес може и да се случат преди предсрочните парламентарни избори, но едва ли ще доведат до бърз избор на нов партиен лидер, посочва изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: БСПСергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
0
 
! Отговори
parf преди 9 години
tiho i bezshumno narkoagentite na dps sa vnedreni v evroparlamenta za smetka na bg narod.a tuk mirishe na tor
35
1
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 9 години
Аз предлагам оная гад Георги Божинов , дето го направиха член на борда на АЕЦ Козлодуй без да разбира от енергетика. Единствено неговия син Тодор Божинов от всички комунистически чеда отиде да живее и работи в Москва , във фирма dominanta-service.ru/ .
34
2
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Може да го завъртите в игрите на държавната лотария и без това няма значениекой ще наследи Станишев
33
1
 
2
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
Никой не може да замени лидера Станишев.Той е по-по и най-най вожд на племето.Ще ръководи компартията и социализма от Брюксел и от Олтен в Швейцария.Нали затова от съветски гражданин стана българин.
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Деси от Дулуво
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че кво им оставя Хамстера, та толкоз се натискат за наследство????
30
2
 
0
 
! Отговори
да преди 9 години
До Никиподкрепям! както и коментар 55 до по-умните-наистина добри коментари,логично казват истината без да обиждат,така че подкрепям!!!
29
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както казал шопа - най мразим да ми се месят у неща, кои ги не разбирам.Та и гербаджиите, хайде ходете си в Банкя и се кланяйте на великия вожд, то това ви е партията.Оставете другите да си решават и без вас.Прости мутри и полицаи да не дават акъл на по -умните.
28
3
 
9
 
! Отговори
ghdkghd преди 9 години
Аз не виждам как Драго-пелтека или ПиУето със зеУе могат да заместят Серго... Най-добре да си поканят Първанов да се върне!
27
3
 
11
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Няма читав в тая партия за председател. А слуха, че кокошката Мая също е спрягане направо избива рибата. Който и да е от тези *** ще се сравнява с гея по некадърност и некомпетентност.
26
3
 
14
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
За да има мир,БКП/БСП в Сибир!!
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да се връща Лъчо мозъка от Герб той нали беше депутат от БСП той може
24
14
 
3
 
! Отговори
az преди 9 години
До АнонименКой беше Бойко, че да забранява парии и ако ще вкарва някой в затвора нека първо се развърти с собствената си партийка...и симпатизираш на "нещо", на което дори не знаеш абривиатурата...(България се напълни с глупави хора...).
23
1
 
11
 
! Отговори
DeDe преди 9 години
Ами приближените на Станишев са като него некадърни ,така че това е добре а , най добре е той да си остане лидер за да доведе БСП до дъното та да няма отлепване ,както направи с България и народа й.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам бившия на инф.обслужване, май беше Меликов, ура другари!
21
1
 
14
 
! Отговори
Ники преди 9 години
Който и да наследи Станишев, ще е кукла на конци на същият семеен кръг, който от една година насам цоца държавата, като за последно. Не се заблуждавайте, че нещо ще се случи в БСП с "ново лице". Всичко се прави за пред бабките...
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко трябва да я забрани тази партия и да ги вкара до един в затвора! Гееерп!
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако си мислите, че Съси ще си даде оставката, значи сте доста лековерни, суекът кръв ще се*е, но ще е пожизнен шеф на БиСорос!
18
2
 
8
 
! Отговори
Ха преди 9 години
До Анонимен 33Ми... си другарю 15/15.Сам ли го измисли тва? Ама защо Серго ще раководи социалистите в Европа , след като е на второ място ?
17
2
 
10
 
! Отговори
МОНИК ХОХЕГЕРОВ преди 9 години
Станишев сега си купува имение в Швейцария за 50 млн евро.