Борисов готов и за служебен, и за редовен премиер

Лидерът на ГЕРБ имал екип и за двата кабинета
28 юни 2014 07:30,
480
Борисов готов и за служебен, и за редовен премиер
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Снимка: БТА

"Готов съм веднага да стана премиер - първо на служебно правителство, а след това и на редовно."

Това обяви пред "24 часа" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов малко след края на консултациите в парламента вчера, на които парламентарно представените партии стигнаха до съгласие предсрочните избори да са на пети октомври.

На уточняващ въпрос от коя парламентарна формация очаква подкрепа той разясни: "Ще се наема на този вариант, ако и трите партии - БСП, ДПС и "Атака", признаят банкрута и се дръпнат. Както аз направих миналата година - да се дръпнат и да ме оставят да оправя нещата"

Лидерът на ГЕРБ категорично отхвърли вариант, при който обикаля кулоарите и преговаря с останалите партии в 42-ото НС за излъчването на общ кабинет на съгласието, който да бъде лансиран пред президента Росен Плевнелиев като служебен. Такъв слух обиколи парламента и медиите вчера.

Борисов увери още пред "24 часа", че си има екип - и за служебно правителство, и за редовно. Но ще се наеме само ако премиерът Пламен Орешарски и финансовият му министър се оттеглят незабавно. "Докато Чобанов излиза да говори за финанси, аз не виждам кой ще е спокоен", категоричен е Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


480
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
2
 
13
 
! Отговори
ДемокраХ преди 9 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯти ако си мислиш,че през 2014 година някъде е останала и капчица демокрация...жестоко се самозаблуждаваш...
271
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕ ЩЕМ НИИ Т И К В И ДА НИ УПРАВЛЯВАТ НЕ ЩЕМ НИИ АКЪЛ ОТ ПОЖАРНИКАРИ НА ОРУЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
270
5
 
21
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 9 години
Вече Съсела и Соп*ла се върнаха на власт.... сега остава пак Тиквата да се върне на власт, за да се докаже само едно, че в България демокрацията е сведена до това да избираш периодично между едни и същи тотални престъпници !Демек, че демокрация нямаме !!!!
269
2
 
23
 
! Отговори
SS преди 9 години
аз пък, както и доста други хора в България, сме готови тоа да не е нищо повече от една бивша проста мутраГЕРБ е ПОЗОР за България!
268
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който е сложил минусите на коментарите срещу борисов ако не е платен е много заблуден, ама много. Да си помисли и дано се осъзнае. Иначе ще си счупи плавашите ребра от много затягане на колана, когато започнат строежите на магистралата и Борисов отново забрави че в България живеят и хора. Хора чакащи някой кадърен, а не крадлив, да въведе ред. Няма ли едно правителство поне да се погрижи за българските интереси, а не чужди. Всички са пълна отврат.
267
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е, сега се *** на метеното.)))))))
266
4
 
25
 
! Отговори
Хасан Курдалиев преди 9 години
Този *** на снимката съсипа България .
265
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Деси от Дулуво за вице става нали Боко
264
2
 
17
 
! Отговори
Бесове преди 9 години
Тези, Бесове бесни, няма ли да мирясат, да прогледнат и да видят, до къде докараха държавата и народа си. Докога ,народе , ще ги търпим, докога? Докога, БСП, ГЕРБ,ДПС и другите на опашката ще ни лъжат и замазват очите и ще бесуват за наша сметка?А ние се караме, кой от тях е по- достоен, да го изберем да ни лъже!
263
1
 
25
 
! Отговори
ЙОВО преди 9 години
ЗНАЕМ ,ЧЕ В ГЕРБ ИМА ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ ,НО ТИ БЕЗХАБЕРНИКО, НЕ СИ ОТ ТЯХ И НЕ СЕ СЛАГАЙ ПОВЕЧЕ ЗА ПРЕМИЕР ! АКО ГЕНЕРАЛЧЕТАТА ТИ И ГЕРБ ОТНОВО ТЕ ИЗТЪРВАТ ВЪВ ВЛАСТТА ,МАЙКА И ЖАЛНА НА БЪЛГАРИЯ-КОСТОВ ЩЕ НИ СЕ ВИДИ КАТО МАНА НЕБЕСНА ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОЙ И СЕДЕСАРИТЕ МУ ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ !
262
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само Тиквун не
261
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей покрай тоя човечец доста народ изтрещя ама той им си е за варените глави
260
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАКАРАЙТЕ ГО ДА МЛЪКНЕ ИЛИ ГО ВКАРАЙТЕ В АРЕСТА!
259
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Герб и БКП да живее България
258
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера защо да идва Бойко на власт като нещата се командват от Чичо Сам и Меркел по добре те да си управляват България
257
2
 
17
 
! Отговори
асд преди 9 години
По-вреден за държав.и населен,от Ореш/Станишев иСидеров.Най-лошото за нас и най-доброто за САЩ.Какъв късмет.Янките са намерили,един,много много *** и "екзистентен,по-първичен и алчен,basic man,one man shoy,еманация на всички престъпници и мутри преди него.Сутрин с наплют пръста проверяв,от къде духа вятъра,като средностатистичес ром.Има смелоста и наглоста да иска от медиите,най-вече от всички нас,да му правят това, което им прави из ЕС/САЩ.Снимаме филми за възрастни,по пладне,пред малки деца.
256
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко като станеш премиер ще ти подаря Оцеола хубава книжка е дано нещо научиш
255
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма да гласувам за Герб щото веднага депутати ще станат Лъчо мозъка,Деси от Дулуво Цецка Цачева, Калинки и разни други ***
254
2
 
25
 
! Отговори
злобния трол преди 9 години
Интересно защо при назначаване на премиер няма конкурс. За най-глупавата работа измислиха конкурси, а за най-отговорните, не. Изборите не са конкурс. Хайде сега Борисов като твърди колко е по-кадърен от Чобанов и може да оправи държавата, да направят един тест двамцата. Да видим кой е по-стока в областта на финансите. И тогава да коментираме Кой е тъпака. Е тогава ще се посмеем добре.
253
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не те искаме бе Боко стой с в Банкя и си прави пировете всяка вечер с разни ***