Парламентът започна работа навреме

ГЕРБ спази обещанието си и осигури кворума
Обновена: 10 юли 2014 09:25 | 10 юли 2014 09:25, Камелия Цветанова
55
Парламентът започна работа навреме
Снимка: архив, БТА

За втори ден парламентът започна работа навреме, след като през миналата седмица и трите пленарни заседания се провалиха поради липса на кворум.

ГЕРБ спази обещанието си и осигури кворума.

В 9 ч. се регистрираха 150 народни представители от БСП, ДПС и ГЕРБ, а от „Атака“ отново не дойдоха на работа.

В програмата на парламента за днес е предвидено окончателното приемане на промените в Закона за защита на растенията и на измененията в Закона за защита на потребителите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: парламенткворум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Камен преди 9 години
Бойко също е влязъл в залата, но бързо е излезнал, защото е разбрал, че това не е стая за отдих, а за работа и предполагам това хич не му се е понравило...
37
0
 
0
 
! Отговори
Галя преди 9 години
Сърдитковците от ГЕРБ отново показаха как не си държат на думата. След като обясниха, как нямало да влизат вече в парламента са супер редовни в залата... направо незнам, сигурно това да говорят небивалици и да лъжат вече им е станало навик и го правят винаги и за всичко
36
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 9 години
ГЕРБ отново създадоха новина и направиха нещо, което се случва много, много рядко... - отидоха на работа. Срамно е, че тази партия е още част от политиката
35
0
 
0
 
! Отговори
Вени преди 9 години
Слава на Бога, за втори пореден ден депутатите на ГЕРБ са намерили вратата на парламента и са успяли да влезнат през нея!
34
0
 
0
 
! Отговори
Ясен преди 9 години
Явно ГЕРБ са целяли да направят реклама на президента и да възстановят парламентарните заседания под негова команда. Само, че както винаги тази им " тайна " си личи, като въшка на чело, като самият им лидер Боко....
33
0
 
1
 
! Отговори
националист преди 9 години
Повече от ясно е, че коалицията е ГЕРБ, ДПС и БСП до скоро задкулисна от 3 седмици и повече на сам вече е явна! Кой, кой, кой осигурява сега кворума гербавите!
32
0
 
1
 
! Отговори
До 40 преди 9 години
Забрави да напишеш и че жените са били общи, вкл. и *** и сестрите ти....Кой ви пълни главата с подобни дивотии?!
31
0
 
1
 
! Отговори
Шибан Реалист преди 9 години
Така наречения "ПАРЛАМЕНТ"........ започнал "работа"......... "навреме" ?!?! Мале мила...... не мога да повярвам........ с коя ръка да се прекръстя............ тия *** започнали "работа" навреме........... :))) Или днес е ден за заплати и са се събрали :) или ще си гласуват някакво "скромно увеличение" на "възнагражденията" с 500 - 1000 лева , както го бяха направили преди няколко месеца......... или под думата "работа" разбират - бъркане в носа , чесане на главите , спане и празни приказки:)
30
1
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ + ДПС + РБ преди 9 години
Атака си спазиха обещанието да не влизат повече в този парламент, само дето ГЕРБ се изметнаха от думите си, че няма да осигурят кворум докато Орешарски не си подаде оставката. Те не само го осигуриха, а дори Борисов и Йордан Цонев от ДПС си стиснаха ръцете. С това ГЕРБ обслужи ДПС и те си прекараха тяхното искане в парламента за признаване на потърпевшите от възродителния процес и даването на 300 000 български паспорти на турци. Чисто и просто се вижда коалицията ГЕРБ + ДПС.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
42/Абсолютни глупости-западът бил пред Китай. Явно икономическите науки не ти се отдават. Попрочети малко, Китай е водеща световна икономическа сила днес.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато тия измислени демократчета достигнат това, което е направил бай Тодор-нека да свирнат.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
36/Западът бил през Китай? По-голям виц за деня няма. А ви Китай не може да живееш, защото там крадците, мизерниците и цървулите не могат да виреят.
26
0
 
1
 
! Отговори
Doko преди 9 години
Каквото е казал и каже Доган-той ще управлява, другото са сметки без кръчмар. Елементарна сметка е. А с времето цифрите все повече ще нарастват. Така че милиционерите по три пъти на година избори да печелят, ще гледат властта през крив макарон. Боко трябва още да се понаведе на Доган, това е малко.
25
0
 
2
 
! Отговори
До 5 и 32 преди 9 години
Ноемр 5 - политолог и номер 32 - работник, какво е общото между вас освен, че и двамата копирате един и същ текст? Общото май е, че са ви спуснали едни и същи опорни точки.
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко Умното прави това ,което му наредят господарите от САЩ.
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25/социализмът било ***. И китайците къде са днес? Нещо май си доста назад с аритметиката.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде да коментираме тези дето са в парламента, т.е. демократи всякакви, а не тези дето ги няма в парламента - социалисти, комунисти! Демократите на СИК представени от ГЕРБ, демократите на част от олигархията, наследник на бившата номенклатура представени от БСП, демократите на бившите терорист взривявали влакове пердставни от ДПС, демократите ..... Нали всички сте наясно, че всиките те са демократи?
21
2
 
1
 
! Отговори
работник преди 9 години
Б.Борисов и ГЕРБ са сериозни хора, работят за хората и Държавата, а не като БСП-ДПС-Атака. Това правителство и партиите мислят само как да откраднат парите на народа. Щом като Румен Гечев, който е главен виновник с Жан Виденов за фалирането на банките и ограбванията парите на народа ръси мозък и морал какво да говорим за БСП. Това е престъпна партия. Не случайно само *** гласуват вече за тях.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 27/Попрочети малко и да се осведомиш. При Тодорово време, когато сме били в СИВ сме имали водещи технологии и икономически отрасли на световно ниво-електроника, машиностроене, химическа, силно развито селско стопанство, стабилно законодателство и непознати уродливи престъпления. А днес сме мизерниците и смешниците не само в Европа. Отзад други няма. Повсеместен бандитизъм и анархия.
19
3
 
1
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Баце, имаш 5 лева от мен, че отиде на работа днес!