Реформаторите искат оставка на кабинета още днес

Десните настояват за разследване на отговорните за КТБ
11 юли 2014 14:18,
26
Реформаторите искат оставка на кабинета още днес
Снимка: архив, Реформаторски блок

Правителството „Орешарски“ да подаде незабавно оставка още в рамките на днешния ден, а президентът да свика спешно заседание на Консултативния съвет по национална сигурност. Това призоваха партиите в Реформаторския блок няколко часа след като БНБ обяви, че отнема лиценза на КТБ.

Още по темата
„Заключенията на одита доказват, че мафията превзема държавата. Със съучастието на поредици управляващи мнозинства е създадено преднамерено специално отношение към тази банка, цената, за което ще бъде платено от данъкоплатците“, се казва в позицията на РБ.

Блокът призова да бъдат изпълнени няколко незабавни мерки. Освен незабавна оставка на кабинета реформаторите искат назначаване до дни на служебен кабинет, който да осигури стабилност и доверие в държавата.

Десните искат още България да вземе стратегическо решение страната ни незабавно да започне процедура за членство в Европейския банков съюз и чакалнята за еврозоната.

„Да започне разследване на хората и институциите, допуснали, изваждането на КТБ от контрола на закона“, се призовава още в позицията на реформаторите. Според тях намесата на държавата в случая е единственото правилно решение. То гарантира парите на всички вложители. Цената на мафиотското управление обаче ще бъде платено от всички български данъкоплатци“, убедени са в Блока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: КТБРеформаторски блок
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ком-соц мръшляците веднага налазиха форума и пишат ли пишат простотии с/у единствените демократи в родината ни...Оставка на мафиотското правителство - НЕЗАБАВНО! Мафия!
20
4
 
1
 
! Отговори
Ниа преди 9 години
От АТАКА искат същото,обаче в парламента се ослушват,договарят се,харчат пари..
19
6
 
0
 
! Отговори
Курти преди 9 години
Тези са .... ***! До днес им симпатизирах, но и двете искания са върха на простотията!
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, навсякъде са налазили кутевчетата...
17
5
 
0
 
! Отговори
Топуза преди 9 години
Е тия като какви се явяват?
16
2
 
8
 
! Отговори
Стан преди 9 години
Стига писали глупости бе, *** НЕЩАСТНИ! Наистина ли не разбирате какво става в държавата?! Иска се СТАВКА на момента! Какво значение има кой я иска? Убеден съм, че който и да беше казал това, пак щяхте, да пишете същите простотии. Де*или, ето за това сме на този хал. Я кажете, какво по-точно искате?! Какво, да се случи в този момент??? Да останат на власт, да източат още някоя банка?! И после аз и вие не доклатени, да плащаме???
15
8
 
4
 
! Отговори
тя преди 9 години
Тия като ги гледам как са се подредили и всички са били на държавна хранилка по високите етажи, явно пак се готвят да докопат" кокала."
14
8
 
4
 
! Отговори
РБ турски бардак преди 9 години
Кой им вярва на тези деформатори? Гледат да са на всяка цена във властта. Турската държава ги финансира, а тяхната цел е да изместят ДПС и нейно място да сложат РБ с турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов, които изпълняват командите на Турция и Ердоган, който им нарежда. Щом РБ са приютили турска партия значи тази партия и по-точно кукловодите от Турция финансира РБ. Иначе каква им е ползата от тази турска и противоконституционна партия и от почти нулевите им гласове взети от ДПС.
13
0
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
колкото и жан виденов си плати навремето.
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
горките реформатори с много вождове, но с малко последователи
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Редовните кошаревски свидетели веднага налазиха форума под статията ,червената слуз все все още нъра нищо малко и остана наесен ги отвяваме и отиват в небитието за да си отдъхне Булгария и да се изправи от тинята вкоято я тикаха съвеъофилите кимунииди у нас
10
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докога бе, докога ? ....тези деформирани муцуни и особено едната . Сетихте се коя нали ?
9
15
 
11
 
! Отговори
лапащ Мухи преди 9 години
Еб*си наглеците. С какви очи дават съвети извадили ги от празните си глави. И снимани всички за таблото Наш резил.
8
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТИЯ НЯМА ДА МИНАТ 4% ПОСМЪРТНО ЗАПОМНЕТЕ
7
17
 
8
 
! Отговори
123 преди 9 години
*** от снимката се появиха, иска им се пак власт, малко ли окрадоха и разсипаха? Хайде скрийте се безсрамници. Не Ви щем и толкова.
6
0
 
19
 
! Отговори
банкер преди 9 години
А пък според мен държавата трябва да се намеси само толкова, колкото й позволява закона и да плати на вложителите в тази банка това, което им е гарантирано. Ако реши да плаща на всички - да й се търси отговорност заедно с тези които са откраднали парите. И на тези, които гласуват такъв закон - също.
5
14
 
8
 
! Отговори
истината преди 9 години
"Реформаторите" правят реформи само когато има далаверка за тях. Някой да е видял реформи от тях, когато е имало стабилност в политиката - и въпреки това политиците са ни грабили нас - обикновенните граждани? Не. Нали? Появяват се само в моменти на финансова и политическа криза, за да симулират активност и наберат някой и друг почитател. Уж са някакви защитаващи нашите права. Ама не е така. Гледат само себе си. Баси лъжците.
4
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Погледнете изкривените извратени физиономии на тези жалки, безплътни и празни истерици!Поведението им е смехотворно. Останаха един файтон, които ще си изскубят останалите коси, когато започнат да редят листите за изборите и накрая никой от тези алчни безработници, няма да влезе в Парламента.Защо ги натрапват, скучни са, чуйте речника им - как не им омръзна да говорат празни приказки?Безпомощни, празни, безплътни, безидейни. Жалки.
3
14
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Вие от реформираните реанимирани сте най-виновни, защото не се спряхте цяла година да клатите лодката и да подкрепяте батко си, но идва Видовден. това правителство доказа, че не е на Олигархията, а се бори срещу нея - кой плащеше протести, кой източи ктб, кои - поименно колега, защото не е един. Ето горе четирима, но не са само те.
2
15
 
8
 
! Отговори
жулиен преди 9 години
Кънев,търсете отговорност не от г-н Орешарски,доказан професионалист,а от вашия приятел Ц.Василев,протеже на твоя гуру Костов.Банката е частна и прокуратурата,съвместно с международните институции може да върне откраднатите от Василев пари в България и да вкара на топло доскорошния банкер на бойко борисовата власт.