"България без цензура" номинира Бареков за премиер

Иван Искров да подаде оставка, поиска лидерът на ББЦ
Обновена: 12 юли 2014 18:02 | 12 юли 2014 16:00, Красимир Ангелов
95
"България без цензура" номинира Бареков за премиер
Снимка: ББЦ

Лидерът на "България без цензура“ Николай Бареков ще води листите на партията в предстоящите през есента избори в Пловдив-град и Варна. Освен това бившият журналист ще бъде и номинацията на ББЦ за министър-председател, стана ясно след заседанието на Националния съвет на регионите на партията.

Още по темата

На него „България без цензура“ прие идеята за коалиция със Съюза на свободните демократи и
Българския демократичен съюз "Радикали". По време на форума беше решено да няма формула за писане и попълване на листите. Всички номинации през общини и региони, ще стигнат до Изпълнителния съвет на ББЦ и до Коалиционния съвет.

Това реално означава, че няма да работят договорки, като от времето на Тройната коалиция, отчитат от партията на Бареков.

Окончателният вариант на листите за изборите ще бъде готов до 30 август, когато ще се състои втория национален конгрес на партията. До тази дата следва да бъде изработена и предизборната програма на партията, която да бъде одобрена на конгреса на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
4
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Ако искаме промяна трябва да изберем нови политици, защо не Бареков?
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От първа ръка знам, че във всеки пункт на ББЦ в нощта след изборите, идва човек или хора с тлъсти пачки и почват да се "разплащат" със застъпници и прочее. Или как да си купим "легално" избори. А Бареков е едно недоразумение, което в една меритокрация не би бил нищо повече от келнер в някакво заведение. За сведение на незнаещите, при меритокрацията шанс да управляват имат само знаещите, можещите, доказалите се, компетентните, а не връзкарите и подмазвачите.
7
0
 
14
 
! Отговори
художника преди 9 години
Ха, ха, ха, .... на режим си ти бе Дудуче! . А при тебе са на режим останалите, дето са ти уж КОАЛИЦИОННИ партньори. Ама нещо РЕЖИМА ви май стана ДИЕТИЧЕН, А ?ХА,ха, ха :):):)
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега на Дудуков като му спря финансирането от КТБ какво ще прави? Тези дарения дето му правеха по 10000 лева разни хора от малки градчета само защото много го обичали ще изчезнат.
5
0
 
20
 
! Отговори
ааа преди 9 години
Какъв премиер ве ***.. заслужавш за един 20 кг. чук със дебелака пеевски и всичкия "политически елит" и на някоя кариера да чукате камъни. Съсипахте ни държавичката, ***.Ама то ние аме си виновни.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този измамник и лъжец изяде и профука част от парите на КТБ с помоща на неговия спонсор Ц.Василев,като си направи най скъпата кампания и плащаше на калпак на *** по изборите -сега иска и държавата да окраде ....премиер Ники *** -това дори не е виц ,защото не е смешно как може такъв тип да бъде изобщо вземан на сериозно от част от българското общество
3
0
 
18
 
! Отговори
урко преди 9 години
Нашта партия в състав аз, жената, тъщата и децата пък номинира мене за премиер...
2
0
 
29
 
! Отговори
Killuminati преди 9 години
егати лудницата, какво става в нашата мила родина бе мамицата му, ще се побъркам!
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Palqcho....