Отдавна сме готови за оставка, ще бъде факт, увери Йовчев

"Поетото като ангажимент ще бъде спазено"
Обновена: 23 юли 2014 14:05 | 23 юли 2014 11:06, Веселина Йорданова
79
Отдавна сме готови за оставка, ще бъде факт, увери Йовчев
Цветлин Йовчев Снимка: архив, БТА

Министри от правителството потвърдиха, че оставката на кабинета ще бъде факт, но все още остава въпросът дали това ще се случи днес или утре.

Вицепремиерът и вътрешен министър Цветлин Йовчев заяви, че правителството е готово много отдавна за това, но единственото, което го спирало, е необходимостта всички процеси след това да бъдат управлявани.

Йовчев каза още, че е вероятно оставката на кабинета да бъде подадена днес, но напомни, че това е в правомощията на премиера.

„Това, което каза и пое като ангажимент, ще бъде спазено”, подчерта МВР шефът.

Военният министър Ангел Найденов пък очаква оставката на правителството да бъде внесена най-късно утре. „Дано всички се успокоят”, коментира той.

Найденов попита кой се интересува толкова много от оставката на правителството, при положение че има ясни срокове, в които да се проведат изборите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
15
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
А сега вече цяяяялоотоо правителство на опашка за адвокати / българските няма да им стигнат/ защото ще има дълги и нескончаеми съдебни дела за откраднатото от бесепе , депесету и а така,мародерите пак ще жертват няколко" агнеца" за да отърват големите играчи затвора!!! Фирмата бсп и фирмата дпс знаят как да скалъпят оправданията си,ще кажат дори ,че и Господ е виновен,но не и те...
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОСЛЕДНО ,ЙОВЧЕВ ЛИ Е ПРЕМИЕР ИЛИ ОРЕШАРСКИ ?
9
1
 
19
 
! Отговори
асд преди 9 години
Позор за нощта на белия автобус, когато се помислихте за богоизбрани диктатори. Защо не изкарахте танковете? Това което сторихте е доста близко. Накрадохте се, внедрихте се където трябва за 1 година. Сега и 2 мандата можете да виреете и да си правите диверсиите - бомбички пред "опозиционни медии", подпалвачество на автомобили на невинни граждани, флашки от разни "Янета"... Докато народа позабрави и реши, че сте се променили с новото ръководство.
8
1
 
17
 
! Отговори
f преди 9 години
Чакаме да си я дадете оставката, но и да си понесете последствията в някой затвор за геноцид спрямо българите и ограбване на народа.Ако може се оттеглите и от ЕК, че само ни излагате с доноси,интриги и простотии.Сложете някой, който поне ще защитава интересите ни и няма да ни продава за обслужващ персонал на Европа.И ако имате и капка доблест, споделете с колко милиада ни заробихте,и какво точно свършихте- освен краденето на пари, което най-добре владеете.
7
2
 
26
 
! Отговори
Йовчев преди 9 години
На снимката - класически *** милиционер, шушумига, поставено лице и лъжемъж.
6
1
 
28
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Не се прави така Господа! За вас оставката се превърна в удобен начин за измъкване без отговорност - когато решите, както решите и то чак след като си оплетете кошницата. Гнусни твари!
5
1
 
14
 
! Отговори
мнение преди 9 години
През 2009 година, когато Борисов дойде на власт, наивно повярвахме, че неговото правителство ще успее да извърши промяна, която да доведе до по-добър живот на българите. След като стана ясно, че това няма да се случи, след февруари 2013 год., оставката, протестите, хората отново имаха надежда за нещо по-добро. Правителството на Орешарски си вкара автогол още в първите седмици и изкара малко повече от година. Сега като че ли за пръв път от години няма вече илюзии, само суровата реалност...
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ ВИЙ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИДВАТЕ НА ВЛАСТ. НЕ СЛУЧАЙНО НАРОДА СКОЧИ ОЩЕ КАТО ДОЙДОХТЕ. И ВСИЧКО ,КОЕТО СЕ СЛУЧИ Е ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПРАВОТАТА НА НАРОДА. НЕ ИСКАМ ДА МИСЛЯ АКО ПЪК ПЕЕВСКИ БЕШЕ ШЕФ НА ДАНС. ГОЛЯМА ,ЧЕРВЕНА МАФИЯ СТЕ !
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
преди много,много време чух следната притча;създал Бог човеците ,отредил на всеки вид място на земята кой къде да живее под общо слънце.седнал да отдъхне и изведнъж се сетил-ами аз май забравих българите!мислил,мислил и накрая намерил решение :отрязал късче от Рая и ни го подарил!.....дааа а забравил да ни даде оная малка хартийка на която пише ' наръчник за из ползване ' !
2
2
 
16
 
! Отговори
Silver преди 9 години
Абе вие я подавайте час по скоро, няма нужда от философстване. Някои са готови за оставката ви от както са родени, поради простата причина, че не могат да ви дишат!
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами като сте готови отдавна, що дремете бе милиционерино? Или ви се краде, или ви се правят поразии? ОСТАВКА, айде бърже,че белият автобус чака.