ВМРО решава дали се отказва от ББЦ

Красимир Каракачанов предлага коалиция с НФСБ
Обновена: 23 юли 2014 14:44 | 23 юли 2014 14:44, Камелия Цветанова
26
ВМРО решава дали се отказва от ББЦ
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото, архив

На заседание утре Националният изпълнителен комитет на ВМРО ще реши дали да излезе от коалицията с "България без цензура".

Предложение за това ще направи лидерът на партията Красимир Каракачанов.

Той ще настоява още ВМРО заедно с партията на собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов НФСБ да се обединят в общ Патриотичен фронт.

Това е кауза, за която ВМРО се бори от години, припомнят от формацията.

Целта на такова обединение е създаването на мощна патриотична коалиция, която на предстоящите парламентарни избори да даде алтернатива на всички патриотично мислещи български избиратели и обща парламентарна група в следващото Народно събрание, която да бъде незаобиколим фактор за отстояване на българските национални интереси. Това е най-добрият начин за запазване на политическата и идейна идентичност на ВМРО.

Надяваме се, че добрите ни отношения с досегашните ни партньори ще бъдат запазени и не изключваме по-нататъшни общи действия за изваждане на ДПС от властта и изграждане на силна, демократична и национална България, коментира лидерът на ВМРО, цитиран от пресцентъра на партията.

Преди дни заявка за прекратяване на отношенията си с ВМРО пък даде и ББЦ. Партията иска да се яви самостоятелно на парламентарните избори, стана ясно във вторник с решение на ръководството й.

ББЦ вече съобщават и за писма на местни структури, които "настояват" партията да се яви самостоятелно на вота заради "неефективно сътрудничество" с ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: ВМРОкоалицияНФСБББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
А,"големият"политик джамбаз,няма ли да си подаде оставката,като евро дупетат,той стана такъв благодарение на партията на "нихат барек".
18
2
 
6
 
! Отговори
Божо преди 9 години
мвро на каракачанов е срам за ВМРО на ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ и ИВАН МИХАЙЛОВ !!! Комунистите оцапаха Българския НАЦИОНАЛИЗЪМ с хора като каракачанов и сидеров, оцапаха лявото със собственото си присъствие , оцапаха дясното с Борисов , ОЦАПАХА БЪЛГАРИЯ с дпс !!!! ГНУСНИ ЧЕРВЕНИ АНТИБЪЛГАРИ !!!!!
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ВМРО има още някакво достойнство следва избрания за евродепутат Джамбазки да се откаже от депутатството си и да освободи мястото на следващия от листата.Стига шменти капели и живот на чужд гръб.
16
3
 
4
 
! Отговори
СЛАБОУМЕН преди 9 години
АБЕ, ДА НЕ СТЕ СЕ СКАРАЛИ С БАРЕКОВ ЗАРАДИ КАЛИНА КРУМОВА??? СПОКО. ТЯ Е ДАШНА И НА ДВАМАТА ЩЕ ДАДЕ...
15
3
 
0
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Губещите ще бъдат ВМРО - на последните избори личния им резултат е бил 1 процент ! Явно Бойко много е закъсал, щом плаща и за толкова малък резултат, ама пък знаеш ли , процент по процент - премиер...!
14
3
 
5
 
! Отговори
Бг преди 9 години
Какви политическите *** са станали тези от ВМРО!!! Ако бойводите ги чуеха, щяха да се обърнат в гроба...
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не разбирам кой нормален и поне средно почтен човек би се събрал с ***. Така че Каракачанов нека не се прави и той на светец, ама щом има балами да му вярват... Най-трагичното за мен е, че толкова много *** има в Бг, та гласуваха за Барека. Кой ни е виновен за собствената ни глупост, кой??? Ние.
12
4
 
3
 
! Отговори
koko преди 9 години
tozi s kogo ne se koalira
11
3
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Доносникът Каракачанов първо да си признае, защо се събра с Бюреков и после да видим дали е патриот или обикновена политическа ***.Аз го считам за второто, патриотите не обикалят с кебапчета *** махали, за да събират гласове!
10
4
 
8
 
! Отговори
Узунов преди 9 години
Правилен ход на ВМРО. Крайно време е за Патриотичен фронт! А Бюрека сега си скубе косите от яд!
9
3
 
18
 
! Отговори
До чифликчията преди 9 години
Слушай, я си *** на бостана да прегледаш тиквите и любениците, че нещо се разбягаха напоследък.Ти имаш ли акъл бе?Да кажеш че бюрека е най-доброто нещо!!!!Ако не е сърказъм, то това е най-голямата тъпотия която съм чувал през последно време.Знаеш ли, виждал съм много политици, всякакви, ама това човече кърти мивки.По-нахален,по-грандомански,по-популистки ако щеш и по-лъжлив субект не съм срещал.Имам чувството, че това момче въобще не дружи с главата си. Как още някой му вярва, ей Богу не знам.
8
4
 
12
 
! Отговори
Методи преди 9 години
Като видя кинтите и очите му(На Каракачанов)станаха като палачинки!
7
4
 
9
 
! Отговори
ОЛ преди 9 години
КАРАКАЧАНКАТА НАДУШИ ПРАИТЕ
6
26
 
3
 
! Отговори
Чифликчия преди 9 години
И какво ще постигнете като се откажете? ББЦ е най-доброто нещо което ви се е случвало през последните години.
5
4
 
14
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
ВМРО беше симпатична партия,докато се обедини с ББЦ. Разбра се ,че в ръководството на ВМРО има много ***.Мои приятели членове на ВМРО-лекар и учител потънаха от срам.Каракачанче,Каракачанче- ти май беше агенче на ДС. Това можеше да се очаква от тебе. Мисия ли изпълни, като се захвана с ББЦ.
4
5
 
7
 
! Отговори
Ивелин преди 9 години
Новият проект на Василев опит да се съюзи с Борисов.
3
5
 
10
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Идеята за патриотично обединение е добра.Но как ще се разберет с Валери Симеонов за "Южен поток", например?...
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бутнахме бареков и джамбазки в европарламента на по 18.000 евро запалтка месечно и няма смисъл от коалицийки :)...ашколсун бре :)
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Можели една новина за катастрофа но да са от малцинството да видим как ще рагира б..и пагона и даго питам защо се е криел зад храсти:-)