Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!

Борисов призова за умерен тон между БСП и ДПС
Обновена: 26 юли 2014 19:18 | 26 юли 2014 19:13,
360
Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!
Снимка: БТА

В момента не е възможно да се направи коалиция с ДПС. Това заяви в ефира на БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Като причина за това той изтъкна факта, че от ДПС са еднакво ангажирани с годината управление на кабинета „Орешарски” и с проблемите, които има страната.

Още по темата

По думите на Борисов ДПС са проявили по-силно чувство за самосъхранение с предизвикването на извънредните парламентарни избори. Според него, ако бяха останали с БСП и Атака, са щели да се сринат.

Борисов отново коментира твърденията за затопляне на отношенията между ГЕРБ и ДПС. По думите му умериният тон между партиите е само и единствено заради запазването на етническия мир.

„Нека с ДПС воюваме само на политическия фронт. Аз разбирам огромните усилия, които виновната за всичко в момента партия – БСП, се опитва да се измъкне от тази целувка с ДПС. Все пак нека не забравяме, че те още са в коалиция, а и три пъти в своята съвременна история бяха в коалиция с ДПС”, допълни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова за умерен тон между БСП и ДПС. „Мислете за след 5 октомври, защото няма на всяка цена да дам ГЕРБ да управлява. Властта не е самоцел”, заяви Борисов. По думите му е много вероятно, ако ГЕРБ не спечели мнозинство, позволяващо управление, ДПС и БСП отново да трябва да съставят кабинет.

Борисов отново заяви, че партията му е готова да подпише предизорно споразумение с Реформаторския блок. По думите му това е искао от всички в ГЕРБ. „Нека видим резултатите, но съм готов на всякакви стъпки с тях”, коментира той и допълни, че от Реформаторския блок обичат да поставят ултиматуми, с които той не може да се съгласи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
3
 
7
 
! Отговори
Диана преди 9 години
Олеле, това....на снимката Бойко ли е?! Това си е типично изражение и поглед на мутра, чак се уплаших... :(Защо лъже, че няма да управлява с ДПС, никой реално не е управлявал без ДПС и Доган в БГ от началото на прехода! А кой пие кафе с Местан, и какъв е поводът, ако не планове за бъдеща коалиция?! Докато тези мутри от старите престъпни партии са във властта и само се сменят, нищо добро не очаква България! Лъжа е, че имаме избор при гласуването!
143
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако Герб спечели изборите стегай се българино за Майдана колкото и да не ти се иска
142
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди когато гласувах за Герб Искра Фидосова ми даде 30лв в Монтана да гласувам за Герб сега пак чакам 30лв от Златко Тодоров депутат от Герб а дано
141
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ляв ПатриотПравец беше ликвидиран и Китай веднага се възползваха да внасят. Вместо евтини и качествени български компютри да се произвеждат у нас, сега се внасят 100 пъти по-скъпи от Китай срещу чужда валута и с вируси.
140
2
 
6
 
! Отговори
ай,канари преди 9 години
"В момента" А в бъдеще време?
139
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов, все още имаш спирачен път, НАТИСНИ СПИРАЧКАТААААААА!
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов и Доган пият кааве в сарайте, а Лита им върти гюбеци. Борисов: Ага, дай да спасим България!Dogan: Ei sega she zvanna na Sultan Erdogan i shte ia spasim...
137
3
 
14
 
! Отговори
колио преди 9 години
Единствения бьлгарски премиер свален с камьни от народа за цялата над 130годишна история на третата бьлгарска дьржава си прави сметката как пак ще ни оправи.1. Отново да започна да унищожавам железниците.2.Да плня гушите на ЕРП.3.да уморя пенсионерите и увелича пенсионата вьзраст4.да затворя 3 селски болници и да отворя 30 часни в софия на гърба на здравната каса.5.след пьрвите четири не народен съд ами трибунал другата зима
136
2
 
2
 
! Отговори
??? преди 9 години
"По думите му умериният тон между партиите е само и единствено заради запазването на етническия мир". А когато уволняваха кадрите на Герб дпс мислеха ли за етническия мир или само за собствена изгода
135
0
 
10
 
! Отговори
До все Бойковци преди 9 години
Бойковци ....бат ви бойко е пипало на един октопод с черен пискюл на шапката си ! Как не ви е срам да крепите тоя който 3.5 години *** мамата на държавата ? Този който изхарчи над 1 милион само за полети и обвини пенсионерите че са "изяли" фиксирания резерв ? Тоя дето ревна пръв че банките фалирват и от БНБ като казаха че е незаконно подобно изказване и че банките не са пред фалит Бойко ревна моментално "аз изкарах банките от фалита" .......един въпрос НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВИЕ ИЛИ ?
134
1
 
3
 
! Отговори
??????? преди 9 години
Сидеров удари рамо на бсп (дпс) .....национален предател .........Бойко е коалиционен партньор на ДПС ......какъв е ??????????????????????? И ОЩЕ ПО ЛОШО ....ГЕРБ И ДПС СЛУЖАТ НА ЕДИН АЛАХ .........какви са ?
133
7
 
7
 
! Отговори
Р преди 9 години
Материал за размисълл.Лицето дето е на снимката е ***!Представя ни някакъв си ГЕРБ като спасител!А какво е ГЕРБ-ГЛАДНИ ЕНИЧАРИ РЕВЯЩИ ЗА БАНИЦА!Братя българи мястото на МУТРАТА БОРИСОВ Е В ЗАТВОР
132
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Shte glasuvame za VMRO NFSB I nqma da sajelqvame! Tova e polojenieto nqmame drug izbor!NFSB NFSB NFSB VMRaO VMRO VMRO........................NFSB!!!!!!!!!!!!"
131
5
 
16
 
! Отговори
хахахахахаха преди 9 години
Хубава снимка. Бай *** в действие.
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nai chestnite, nai Adekvatnite , s nai mnogoto jelanie da rabotqt za Balgarskiq narod! Tova sa partiite NFSB I koi? Razbirase che sa VMRO!
129
2
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Няма да се коалират спокойно само ще крадат заедно!
128
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Edinstvenata, chestnata, svrah estestvenata, Balgarozashtitnata, koisa spored vas? Tesa NFSB I VMRO
127
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подобни променливи изказвания правят ли се? Или ще правиш коалиция с ДПС и ще го кажеш директно без да ни баламосваш или категорично няма да правиш коалиция с ДПС при никакви условия? Не може вчера да казваш, че си готов да управляваш с ДПС в името на спасението, а днес да се отричаш от думите си. Това колебание ме навежда на мисълта, че ще правиш коалиция с ДПС. Ако искаш народа да ти повярва, че няма да правиш коалиция с ДПС се подложи на детектор на лъжата. Трудно ще го излъжеш него.
126
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
* гласуват за комунисти срещу кинти, герберастите го правят безплатно....
125
6
 
4
 
! Отговори
Данек преди 9 години
прости сте вие избиратели на бкп---лесно ви е