Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера

"Няма нищо построено, само спрени проекти", коментира Борисов
26 юли 2014 15:58,
300
Правителството на Орешарски не постигна успех в нито една сфера
Снимка: ГЕРБ

Правителството не постигна успех в нито една сфера. Това каза пред журналисти в Царево председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. По думите му има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

"Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП”, коментира лидерът на ГЕРБ.

Относно политическата обстановка в страната Бойко Борисов коментира, че през октомври положението може да стане много страшно дори апокалиптично, ако хората не посочат категорично кой да управлява България. Затова не изключвал вариант служебното правителство да управлява не два месеца, а много повече. Той заяви, че няма представа каква ще бъде структурата на служебното правителство.

Председателят на ГЕРБ се възмути от развоя в отношенията между доскорошните коалиционни партньори БСП и ДПС, които „цяла година се прегръщаха и целуваха, една година „Атака” ги подкрепяше, а сега се обиждат и воюват по между си“. Той упрекна правителството в оставка, че България взима 10 млрд. лева европейски средства и няма нищо построено, а само спрени проекти и европейски програми. Като пример лидерът на ГЕРБ посочи спряното изграждане на четирилентов път от Бургас до курорта "Слънчев бряг".

„Това ще остане в историята на политиката в България – мандатоносителят да бяга от парламента, да няма кворум заради него”, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира предстоящия избор за нов председател на БСП, който ще се състои утре. „Пожелавам на БСП да си изберат лидер, но дано да е лидер, който да може да си управлява партията”, заяви Борисов.

Бойко Борисов коментира и твърденията в публичното пространство, че има сближаване между ГЕРБ и ДПС. По думите му всеки ход на партията е грешен, тъй като излизало, че подкрепят ли бюджета, ще бъдат „пришити” към ДПС, а, ако не го направят – че бламират президента Плевнелиев.

Борисов бе в Царево за откриването на фар-скулптура. Той заяви, че от ГЕРБ са вложили 120 хил. в направата на съоръжението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
2
 
4
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Грандоманията на тоя ленторез загубен е опасна. Повтарям ОПАСНА за държавата, народа и всичко живо!!! За него е по-важно да реже лентички, да си слага фалшиви титли и да се хвали пред медиите какво е построил. Да ти ------- на построеното. Нима с тия прословути магистрали има повече работни места, инвестиции, заводи? Има ли? НЯМА! ***!
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ти поне постигна в две сфери!!! Магистрали и това да изхарчиш повечето от резервите на България!!!
169
1
 
10
 
! Отговори
Maя преди 9 години
Само искам да припомня на Бойко Борисов , как той се прегръщаше с Доган и му целуваше ръката ! Документирано е и със снимки ! Впрочем съвсем скоро излезе като новина , че с Пеевски са забелязани да излизат от сараят му !Та , когато говориш за другите и плюеш по тях , погледни 1-во себе си - нали така , Бойко Борисов ?!
168
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"През октомври положението можело да стане много страшно, дори апокалиптично, ако хората не посочели категорично кой да управлява България". Мале, мале!!! Ако не му дадем пълната власт, с държавата е свършено! Ако пък и Вежди Рашидов вземе да го хване Алкохолипсиса, какво ще правим, бе?!
167
3
 
20
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Боко, как е турското кафе от кафеварката ти ? :)*** и еничер !
166
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A TVOITE USPEXI SA GOLEMITE LAGI
165
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...Тъй рече и отсече, комуниста с партийния билет ББ...Тъжна история българска!
164
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 9 години
До СТРАНДЖАТАСтранжа, говорих с Путин човека, идваш с нас на световното. Ядеш пиеш ...
163
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бял ден да не види кой гласува за Герб кокошките да му умрат
162
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 9 години
До СТРАНДЖАТА, а той фашист ли е, бе ***,най-големия комунист с партийна книжка.
161
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О СВЕЩЕННА ПРОСТОТА
160
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гласувам за Бойко щото каза че няма да ме закача
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спрени проекти? Вярно е, ЕК заяви, че спира проектите по "Околна среда" заради открити нарушения в обществените поръчки през периода 2010 - 2013 г., когато на власт беше Герб.
158
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТКРИВАЙ ЗАКРИВАЙ ОТКРИВАЙ ЗАКРИВАЙ
157
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Плевен боядисаха фасадата на една детска градина и тоя хубавец Бойко я открива е Какво открива да не би да е направил той правихме я с доброволен труд през 1978 год при Тодор ЖИВКОВ НО НЕ СМЕ Я ОТКРИВАЛИ КАТО Я НАПРАВИХМЕ А ВЕДНАГА ДЕЦАТА ПОЧНАХА ДА ИДВАТ
156
1
 
19
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
ПОВТАРЯМ- герб и тиквата са най-голям срам за България от 1878 насам! Трябва да си много, ама много ***, за да гласуваш за тях! 5 души се самозапалиха, за да свалят от власт същите българофоби! Това беше скоро! Забравихте ли???
155
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През последните 25 години нито едно правителство няма успехи само ПРОВАЛи включително и бойковото правителство ......имат само един успех в ограбването на държавата и народа и че направиха приказно богати своите олигарси И докато не се измете мутроолигархията няма да има напредък ако ще и 100 правителства да се изредят .....иначе самолети яхти швейцарски сметки имоти на Ривиерата ....а България се ограбва *** турцира и е на път да изчезне!!!!!
154
3
 
22
 
! Отговори
Димитров преди 9 години
За Герб повече няма да гласувам а вие имате глави на раменте и мислете
153
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе има ли още луди къде ще гласуват за Герб
152
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 9 години
Говорих с Путин човека... играеме на световното с Тигрите от Банки. Самолета ни е ореден, отряд 1, хранят ни возят ни. Каза аз за теб като не го оредя за кой? Правим каквото можем, така да се каже когато сме на влас. Народа малко материала не е добър но стараем се, да се надяваме.