БСП да скъса със задкулисните влияния, призова Нинова

"В новото Изпълнително бюро не трябва да има депутати"
Обновена: 30 юли 2014 18:54 | 30 юли 2014 18:54,
63
БСП да скъса със задкулисните влияния, призова Нинова
Снимка: архив Булфото

Депутатката от БСП Корнелия Нинова поиска партията да се раздели със задкулисните влияния. Нинова, която беше кандидат за лидер на левицата, но изгуби битката, се обяви за промяна в партията.

Едно от принципните неща, които трябва да направим след конгреса, е да скъсаме със задкулисните влияния, каза тя пред bTV. Според нея новият лидер Михаил Миков имал силата да го направи, но успехът му зависел и от екипа, който ще избере.

Още по темата
Според Нинова в новото Изпълнително бюро на БСП не трябва да има депутати. „Народните представители трябва да са в парламента и да коват закони”, смята тя. Депутатката предложи в новото ръководство на партията да има повече партийни строители и кметове, за да се заздрави връзката с местните структури.

Зам.-шефката на групата на БСП в парламента смята, че новото Изпълнително бюро трябва да е „по-стегнато и по-ударно”, за да работи повече.

Нинова призна и че за първи път в партията ще има двувластие след решението на Сергей Станишев да остане начело на Коалиция за България. Тя обаче защити бившия лидер и обяви, че не само той е виновен за загубата на евроизборите. „Много кал се хвърли върху Сергей в тези последни месеци. Не мисля, че само той е виновен за резултата от изборите. Всеки си носи неговата отговорност”, каза тя и допълни, че отговорността на Станишев е най-голяма, защото е лидер.

Депутатката не скри и че отношенията с ДПС са се изострили в последно време. „Изненадана съм от позицията на колегите, с които заедно правихме бюджета”, каза тя по повод решението на ДПС  да подкрепи актуализацията на държавния бюджет. Нинова беше категорична, че кворум няма да се събере в рамките на това Народно събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички сте зад кулисите и най вече дамите в бсп.
42
2
 
2
 
! Отговори
К.Н. преди 9 години
БСП ДА СКЪСА С ЗАДКУЛИСИЕТО И ДАЛАВЕРИТЕ ...ДРУГАРИ , АЗ СЪМ МИЛИОНЕРКА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДАЛАВЕРАТА С ЕМБАРГОВИЯТ ПЕТРОЛ ДЕТО ИЗНЕСОХМЕ ПРЕЗ МИТНИЦАТА НА МЪЖА МИ - ОЛТОМАНЦИ , ЗАЕДНО С ДРУГАРЯ КОСТОВ ПРЕЗ 1997-98-99 Г. ПОСЛЕ , ПЪК ДРУГАРЯ СТАНИШЕВ МЕ НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР НА ОВЧАРЯ И ДОКАТО СЕ УСЕТИ ДА МЕ УВОЛНИ , И ТАМ НАПРАВИХ 50 МИЛИОНА ...ТАКА , ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СПРЕТЕ С ДАЛАВЕРИТЕ ...ВАША ...К.НИНОВА
41
0
 
3
 
! Отговори
до 59 преди 9 години
Така е! Но дайте да видим какво да правим за напред. Сега БСП, преди тях ГЕРБ, НДСВ, СДС, ОДС, сега пак ГЕРБ, а те все едни и същи както казваш. Но какво да правим за напред това е въпроса? Стига с това БСП, ГЕРБ и т,н, кажете конструктивно на къде?
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кажете ми Българска партия която няма задкулисие да ида и да гласувам с КЕФ за нея?Вие посочвате, а аз ще вадя факти и ще ви оборвам. Говоря за основните партии в топ 10 да речем, защото всичките регистрирани няма как да ги знам :)
39
0
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
До бай Вълчо от ХисаряАма мисля,че си прав.От многолетен родов опит знам,че срам тези псевдохора нямат и там,където кракът им стъпи,и трева не ще да никне.За пореден път го доказаха!
38
0
 
4
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 9 години
До Анонимен37 Аман от откачалки по форумите!И на пеленачетата вече им е ясно,че Атака е бита карта.Вземи се в ръце,човече,намери си настойник да се грижи да получаваш лечение навреме!
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ,ЗАЩОТО ВИЕ КОМУНИСТИТЕ И КОГАТО СА ВИ ПРАВИЛИ БАЩИТЕ ВИ СА СИ МИСЛЕЛИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ. ЧИПА ВИ Е СБЪРКАН !
36
1
 
4
 
! Отговори
Естет преди 9 години
Прав е бай Вълчо от Хисаря.тази жена си е шумкарка , а те се къпят кога има дъжд или след като изядат ,,кашкавала,, .
35
0
 
1
 
! Отговори
Да скъсат и с ... преди 9 години
... Неолиберализма.
34
1
 
2
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
До чиновник: 45 постЕ, няма да споря с теб кои моми бягат от мен.Но, не споделям ,че пия шльоковица.Аз потребявам само и единствено хисарска ракия двоен препек 58%.Пък ако си сакаш каката от снимката, аз ти я харизвам.Все пак не си падам по дърти кифли.
33
3
 
4
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Едно време гледахме Свинарка и пастир .... сега лафове тракаме у парламенто.Комунист ли е- не ми го хвали.А тази кака - да ходи да пече чушки на тенекия пред блока, вместо да си мисли, че прави политика.
32
0
 
8
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
"Ти слушай дядо поп какво ти приказва, а не гледай какво прави!", каза Корнелия, веднъж уволнения зам.министър покрай точене на булгартабак.
31
2
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 9 години
До бай Вълчо от ХисаряБай Вълчо, днес пак си прекалил с шльокавицата. Такива жени като Корнелия, ги гледаш само по телевизията. Разбирам, че те е яд, че дори обикновените селски моми бягата презглава от теб, но това не е повод да плещиш глупости.
30
0
 
2
 
! Отговори
акуд преди 9 години
нинова след дъжд качулка е това което предлагаш
29
3
 
1
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
До анонимен: 39 постЗаписал си следното:Тази жена излъчва секс на талази.Искам да те поправя.Преди секса ,тя трябва да се изкъпе за да заприлича на жена.Ако жена ми ухаеше така като тази кака,отдавна да съм я зарязал в гората или на някоя гара.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака да си заминава в Русия! След турските онтереси сега защитават руските. Аман от родоотстъпници.
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаме си луд фен на еничаря сидеров.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В бсп до един са зависими крадци! Най крадливата и корумпирана партия. За справка манолова- галева, кутев, нинова,корумбашев,стоилов .................. Само кадиев е честен човек в това сборище на усойници.
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази жена излъчва секс на талази.
24
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пред обикновените, честни и трудолюбиви хора има само един избор и той е АТАКА !