Някой има интерес от недоволството срещу мен!

Страхуват се от разкрития в митниците, заяви Танов
Обновена: 14 авг 2014 09:49 | 14 авг 2014 09:49,
56
Някой има интерес от недоволството срещу мен!
Снимка: архив Булфото

Определени хора организират общественото недоволство срещу назначението ми. Това заяви пред Нова телевизия Ваньо Танов, който отново оглави агенция "Митници". По думите му това са хора, които имат интерес от блокажа на митниците.

„Страхуват се, че ще излязат наяве нещата – къде са проблемите и кого са обслужвали”, категоричен беше той. Въпреки това Танов подчерта, че в агенцията няма полемики от повторното му идване.

Още по темата
Танов заяви, че в структурите на митницата са положени усилия, за да бъдат направени нетрудоспособни. „Още не мога да кажа откъде идват проблемите. Има много битовизми – няма нито една проведена обществена поръчка, всички договори са изтекли. Цялата работа на митниците е блокирана, подчерта Танов.

По думите му няма нито един проведе конкурс за назначения в митниците, няма го и обещаното прозрачно управление. „Половината началници на митницата са назначени отвън. Нощта преди да дойда, са правени назначения и преназначения“, заяви Танов и допълни, че по някои въпроси ще се обърне към прокуратурата. „Митницата е в ужасно състояние“ допълни още той и сравни положението им с това от през 90-те години.

Танов коментира и разразилия се преди време скандал с Михаил Михов, станал по-известен като Мишо Бирата. Шефът на митниците призна, че с бившия премиер Бойко Борисов са водени разговори за него, но от гледна точка на това, че е имало оплаквания, че се действа тенденциозно спрямо Михов. “Не съм покровителствал никого по никакъв начин“, категоричен бе Танов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Aма си и нагъл...... Кажи си за "Ало, танов", кажи си и за разговорите с Фидосова, кажи си и защо не се обичахте с Цветанов... Кажи си и защо се настра с ЛукОил - защо накрая хленца "Ще върна лиценза на ЛукОил, само да спрат делата срещу държавата".... Кажи си бе Танов - някой ти казваше какво да правиш, или просто толкова си можеш?
44
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало, Ваньо идват избори, събирай парата, че упущихме келепира!
43
1
 
6
 
! Отговори
ДА ВАНЬО!!! преди 9 години
Червената мафия те мрази ,защото им объркваш далаверите!ТОВА Е ТОЛКОЗ ПРОСТО И ЛОГИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕЛТА НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ***-20.....Е ДА НЯМА "ДЪРЖАВА"!ЩОМ НЯМА "СОЦ-ДЪРЖАВА" -----ДА НЯМА НИКАКВА ДРУГА!!!!!ТОВА Е СМИСЪЛА НА ЦЯЛАТА ИМ ПОЛИТИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АБСОЛЮТНО ДЕСТРУКТИВНА------пълна конспирация по "комунистически"!АКО ГЕРБ НЕ ГО РАЗБИРА ТОВА ----ОСЪДЕН Е ПАК ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ!!!!!
42
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народът иска да види корумпираната му глава сложена на пъна, а той се прави на света вода ненапита.
41
6
 
10
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
Какво се е случвало в болните и крадливи мозъци на функционерите на БСП и ДПС, няма значение. Ваньо Танов всяка година вдигаше приходите на митниците със 7%, което не се е случвало В НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!
40
5
 
11
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
Докато Ваньо Танов беше шеф на митниците, всяка година приходите на АМ се вдигаха с повече от 800 млн.лв., въпреки че той наследи схемите за крадене на БСП и ДПС, които той бореше 3,5 години. Ръстът на приходите на АМ по негово време всяка година надхвърляше 3 ПЪТИ ръста на БВП на България, което не се е случвало В НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ало Ваньо, тука има едни момчета, митничари ли са,кви са.....
38
4
 
9
 
! Отговори
8888 преди 9 години
ТОЗИ И ТОЙ СЕ МИСЛИ ЗА ГОСПОД......
37
5
 
19
 
! Отговори
kasster преди 9 години
КОЙ? КОЙ? КОЙ ПРЕДЛОЖИ ВАНЬО ТАНОВ
36
2
 
3
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Танов, митницата е събрала всички пари от акцизи и ДДС. Проблема е че не всички пари са внесени в бюджета, а голяма час от тях са погрешно внесени на друго място. Наивно е да смяташ,че митницата ще отърве да събере парите.
35
5
 
16
 
! Отговори
ШибиРири преди 9 години
Ох горкия и той още малко жертва се изкара. Ваньо я на село там при пилетата и доматето
34
0
 
13
 
! Отговори
Атанасов преди 9 години
Страхуват се, че ще излязат наяве нещата къде са проблемите и кого са обслужвалиКогато си разменят "горе" властта, "проблемите" се прехвърлят върху загубилите, а започват да "обслужват" спечелилите поредните избори. А за излизане нещо наяве ... недей разправя приказки, тези сме ги слушали - нищо не излиза наяве, защото няма съдени и осъдени!Просто ще прехвърлите паричният поток към друг джоб!
33
1
 
12
 
! Отговори
Склери преди 9 години
Абе,на кой му викаха "Запалката"?
32
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ваньо, ти си поръчкова кукла на конци, *** и маша на Борисов и то, доказана с няколко записа в публичното пространство и сигурно с безброй други скандални случки, останали обаче неизвестни. Та защо викаш, хората били недоволни от твоето връщане на работа? Ами защото си *** поставен с единствената цел да снася кинти на господарите си и да издои къде каквото още е останало неокрадено в системата на митниците...
31
5
 
10
 
! Отговори
Нагъл боклук преди 9 години
Някой има интерес от недоволството срещу мен!....а бе, ***...пише ти обикновен БГ гражданин; нямам досег с митницата изобщо ...... НО , НИКОГА НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ НАЧЕЛО НА МИТНИЦАТА ДА БЪДЕ КОРУМПИРАН ДС *** КАТО ТЕБ!
30
16
 
6
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
Цветанов беше осъден за нещо, което е вършено от всички негови предшественици като началници на МВР - понякога да отказват използване на СРС. Но те нямат дори повдигнато обвинение! Ако имаше и 1/1000 нещо нередно между Танов и Борисов, двамата отдавна щяха да са в затвора, пратени там от поръчковата ни съдебна система, обслужваща мафията и обръчи от фирми
29
4
 
17
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Някой ли? Целият български народ има интерес да се оттървем от такива незаменими кадри като тебе станали известни с изпълнение на поръчки срещу едни и чадър над други. Някое патетично писмо до медиите няма ли и ти да ни напишеш, в което да обясниш как 50 години си служил на родината воден от най-висши принципи и мотиви?
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От теб ли някой се страхува,бе мижитурко такава.Нали целия народ ти чу разговора с вожда и те разбра какво представляваш.*** си като него и как ще оправиш митниците не знам.Освен да събереш повече за партиината касичка друго едва ли ще направиш.
27
13
 
7
 
! Отговори
Todoroff преди 9 години
БСП-тролчета, докато Танов беше шеф на митниците, всяка година растежът на приходите на АМ беше три пъти по-голям спрямо растежа на БВП, а през тази година на БСП и ДПС темпът му се срина тройно, въпреки че Танов им завеща много по-добра организация и оборудване спрямо това, което те му завещаха преди 5 години!
26
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е,че изразните средства на Вальо Танов са доста оскъдни,но поне говори кратко и се опитва да борави с факти.Разговорът му с Борисов компрометират много повече възлагателите на поръчката,двамцата Бойко и Гоце,а не толкова неговия извършител.В България е така,шефът е господ.Лесно се подчиняваме и без срам се подмазваме.