Кирил Ананиев ще бъде зам.-министър на финансите

Той е бил на длъжността при три правителства
3
Кирил Ананиев ще бъде зам.-министър на финансите
Снимка: архив, БулФото

Премиерът Георги Близнашки назначи Кирил Ананиев за заместник-министър на финансите, съобщиха от правителствената информационна служба.

Кирил Ананиев започва работа в Министерството на финансите през 1980 г., след като завършва специалност „Финанси и кредит” в УНСС.

Преминава през всички експертни длъжности, за да достигне до началник на Главно управление „Държавни разходи” и заместник-министър на финансите при три последователни правителства в периода 1998-2009 г.

Бил е също секретар по финансова политика в администрацията на президента на Република България (2009-2011 г.) и съветник към политическия кабинет на министър-председателя (2013-2014 г.).


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМАМ ДУМИ!По-ГОЛЯМ КРАДЕЦ НЯМА!ТОЗИ ЗА ЕДНА ГОДИНА си БЕШЕ ДОКАРАЛ ДОХОД ОТ 580 000лв-ЗАПЛАТА,УЧАСТИЯ В БОРДОВЕ И какво се сетиш! БРАВО!БОЖЕ,БОЖЕ!НЯМА ОТЪРВАВАНЕ ОТ ЧУМАТА БКП във хилядите превъплащения та до ГОЦЕ с АБВто но на нас в г....зето!
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДНЕС СА ПРИСТИГНАЛИ 12 АМЕРИКАНСКИ F-15 и американски ВОЙНИЦИ в Граф Игнатиево!!!!!!!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ВОЮВАМЕ С РУСИЯ ИЛИ С КОЙТО И ДА Е ДРУГ!!! РАЗКАРАЙТЕ СИ МРЪСНИТЕ НАЕМНИЦИ И УБИЙЦИ ОТ ЗЕМЯТА НИ!!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още едно ***. Браво, Лизашки, браво пребоядисан дърт комундер.