Бареков на "изборен дуел" срещу Борисов в Пловдив

България без цензура представи управленската си програма
Обновена: 30 авг 2014 17:07 | 30 авг 2014 16:44,
98
Бареков на "изборен дуел" срещу Борисов в Пловдив
Снимка: България без цензура

Лидерът на ББЦ Николай Бареков излиза на изборен дуел с Бойко Борисов в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Там той ще мери сили и с водача на БСП Михаил Миков.

В Кърджали листата на коалицията ще ще води зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова.

Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов.

Председателката на „Евромайки“ Калина Крумова ще води четата на „България без цензура“ в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова.

Водачите бяха обявени на II-ия национален конгрес на „България без цензура“ във Варна днес. На форума лидерът на партията Николай Бареков представи и управленската програма на ББЦ.

„Програмата, с която кандидатстваме на тези избори носи ясно послание – Работа, европейски доходи, справедливост“, каза лидерът на партията и коалицията Николай Бареков на II-ия конгрес на формацията във Варна. Той обяви, че програмата, написана от най-добрите експерти на ББЦ, има 30 основни точки, с които да се създадат условия за повишаване на доходите на българския народ.

Бареков заяви пред делегатите, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото. "Предстои ни най-голямата битка за превземане на политическото пространство в център-дясно, ето защо трябва да победим ДПС, само ББЦ може да го направи. Едно трябва да се знае, че няма да има легитимно управления в следващото Народно събрание, без ББЦ", отсече Бареков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смем се на Северна Корея ,ама сме бетер нея,снимка горе -долу
27
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ti4aite davat ot *** po 1000 lv koito ima tam da bqga da zima predizborno 6te davat na xorata parite ma samo po 1000lvposle sled izborite 6te falirat bankata i parite ostavat za koito gi e otkradnal,xa,xa
26
0
 
25
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Гледам снимката, седалки и облегалки, и тук таме някой между тях.Така ще е и на изборите за Кольо.
25
5
 
37
 
! Отговори
Стратега преди 9 години
Предизвиквам Дуци да се залее с кофа ледена вода насред центъра на Пловдив,че да изтрезнее най-накрая.То много насериозно се е взело момчето!
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
даниелке, пиле шарено! сякаш не знаеш, че столипиново са за патрона на *** - пеевски! така, че по вероятно ще гласуват за кебапчето!
23
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Антибългарската партия АТАКА в момента изпълнява служебните си задължения като се носи из канализацията под догановото барбекю
22
24
 
8
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
Тези в Столипиново сигурно ще гласуват за Тиквата, щото ги е напазарувал!
21
7
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
te sa edno i sa6to be xora i Borisov i Barekov,6te razigraqt malko teatar i posle 6te podelqt plq4kata
20
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще налапа кольо ***, ще засвири и песен ще запее, за радка малка пиратка! после и гюбек ще да метне! накрая и кебапчета печени ще раздава, кебапчета от кайма правени! кайма от стандарт "син език" ориджинъл!
19
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Същата *** като пудела Сидер. И двамата са продукт на отделителната система на Доган.Атака + ДПС = ВНЛ
18
24
 
4
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Разумните пловдивчани ще подкрепят Бареков!
17
2
 
17
 
! Отговори
Божо преди 9 години
кебапчев вероятно е скътал някой лев от КТБ за кебапчета !!! кебапчев ще раздава бюлетини под форма на плоски кебапчета с печат :((( КАК МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА ШМЕКЕРИ ??????????????????????
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опааа, 16 стана 15 - до него е адресиран коментар 22 (ако и той не се окаже с друг номер след малко).
15
2
 
12
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Хахаха....нещо е объркал обещанието на плаката: искал е да каже не един милион работни места, а един милион топли кебапчета с порязаница бел леб, а след изборите.......след изборите няма да има и кебапчета понеже ще са раздадени по време на изборите хахахаха Не знам дали има още *** които да гласуват за тоя хитър балкански шут!!!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво братчет, първо раздай обещаните таблети на учениците и готово.
13
4
 
2
 
! Отговори
Пловдивчанино 16, преди 9 години
Чул те Господ, но аз помня изборите през 1990 г. Синята вълна помиташе червенушковците, но те предварително бяха организирали добре всякакви фокуси и фалшификации, та накрая успяха да се изкарат победители. Много добре ги владеят тези номера, още от времето, когато България от монархия е станала република, като разни избиратели открито се хвалили, че са гласували по 7-8 пъти в един и същи ден.На 5 октомври при вас ще се сборят две дъщерни фирми на столетницата - само така мога да ги окачествя.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дудук срещу компир.Не можем да се отървем от сянката на галошите и цървулите, които 45 години вилняха в страна с древна история и култура, а после още 25 години всячески спъваха завръщането и в нормалния европейски свят.
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този не го дишат в Пловдив, а той ... Пази Боже.Миньорите не са си взели заплатите , ми да ходят на автомагистралата да видят къде са им парите- в билбордовете на Бареков.
10
3
 
20
 
! Отговори
пловдивчанин преди 9 години
до всички платени *** -*** ще преживее най голямото си унижение в живота на предстоящите избори след ,като в родния му град знаейки какъв е *** ,празнодумец и политик менте , хората там не го бръснат за слива !!!!!!!!!!!!!!!Не с Борисов ,ами с петия от листата на ДПС за града -няма да може да се пребори !!!!!!!!!!!!!!
9
16
 
4
 
! Отговори
Таня Мишева преди 9 години
САМО ББЦ!