Кунева ще се включи в битката на лидерите в София

Радан Кънев води листата на Реформаторите във Варна
Обновена: 30 авг 2014 15:25 | 30 авг 2014 15:24,
60
Кунева ще се включи в битката на лидерите в София
Снимка: Реформаторски блок

Меглена Кунева ще се включи в битката на лидерите в 25-ти МИР в София. Това стана ясно днес на представянето на листите на Реформаторския блок за предстоящите парламентарни избори.

Както Dnes.bg писа, листата на БСП в 25-МИР води председателят на партията Михаил Миков. Водач в този район е и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Листи в София водят още лидерът на СДС Божидар Лукарски в 23-ти МИР и Петър Москов от ДСБ в 24-ти МИР. Лидерът на ДСБ Радан Кънев пък води листата във Варна.

Председателят на НСДП Корман Исмаилов е начело в Кърждали, Касим Дал е определен за първи в листата в Силистра. Ариф Агуш е водач на листата в Смолян. Корман Исмаилов посочи, че Ариф Агуш не е член на НСДП, нито на друга партия в РБ. „Той е много достоен демократ, с авторитет, уважаван от широката маса от региона, от който е издигнат”, коментира Исмаилов.

В Бургас за водач на листата е посочен Костадин Марков. В Габрово начело на листата застава Нели Недева. В Ловеч първото място е за Николай Вълков, в Пазарджик - водач е Бойка Маринска.

В Пловдив област водач е Николай Ненчев, в Плевен листата води Найден Зеленогорски. В Пловдив-град първи е Димитър Шишков. В Русе за водач е определен Румен Христов от СДС.

В Стара Загора листата се води от Димитър Танев. В София област водач е Димитър Делчев. В Хасково начело на листата застава Станислав Иванов, а в Шумен - проф. Добромир Добрев. В Благоевград водач е ген. Атанас Атанасов /ДСБ/, във Велико Търново - Иван Иванов, във Видин - Вили Лилков, във Враца - Филип Кирев.

Листата в Добрич води Билгин Якубов. Ирина Абаджиева е водач в Кюстендил. Борислав Великов е водач в Монтана. Валентин Павлов оглавява листата в Перник, Мюйессер Солак в Разград, Димитър Сяров - в Сливен, Орхан Исмаилов - в Търговище, Николай Честов - Ямбол.

„Реформаторският блок отива в парламента като гарант за нормално и стабилно управление, а не да стои на тъч линията”, зави Меглена Кунева на представянето на листите.

„Можете да разчитате на моето спокойствие, че няма да поставя себе си на първо място пред интересите на РБ, че няма да отстъпя в труден момент, че мога да удържа единството”, добави Кунева, която ще води листата на РБ в 25-и МИР в София.

„Идеални листи няма, идеални кандидати няма и идеални хора няма. Но в момента аз се чувствам повече от удовлетворен от постигнатото”, заяви председателят на ДСБ Радан Кънев при представянето на листите на РБ.

По думите на Кънев листите на Реформатероти са с най-голям процент местни водачи от всички сериозни конкуренти на предстоящите избори. „Около 70 % от хората, които предлагаме за водачи са изявени политици в съответния избирателен район, всички от останалите 30% са приети от местните организации на партиите и са желани, а не натрапени кандидатури”, подчерта още той.

Кънев поясни, че в листите са представени както опитни политици, така и млади хора, така и завиден брой жени. „Листите ни съдържат пълноценен етнически баланс”, допълни той.

Божидар Лукарски, водач на 23 МИР София в листите на РБ, допълни, че реалистичната им цел е да се борят за 40 места в предстоящото Народно събрание. Той подчерта, че Реформаторите се придържат към доказани местни личности в листите си и дад е за пример Станислав Иванов (Хасково) и Иван Иванов (Велико Търново). В листите ни има сериозно не тясно партийно присъствие. Няма име, което да е водач в друга листа, освен Корман Исмаилов”, посочи Божидар Лукарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
0 преди 9 години
Ама скучубро ,приличаш на пресъхнала стафида!!!!!! Пак ли искаш да *** народни пари??????Закопа България и продължаваш да лъжеш безогледно.Няма кой да ти повярва и няма как да се докопаш до парламента.Отивай в пенсия и си затвори голямата уста веднаж за винаги.
30
0
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
"YES" ще се включи в битката на ГРАБИТЕЛИТЕ в София, а защо не и на цяла България, те там всички в парламента само с това се занимават.
29
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ГОСПОЖО ВАШАТА ЦЕЛ НЕ СМЕ НИЕ А ГОНИТЕ СУПСИДИЙТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ . ПО ЛЕСНА РАБОТА ОТ ТАЗИ НЯМА ДА ГЛЕДАШ ХОРАТА И ДА БРЪЩОЛЕВИТЕ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ , ВМЕСТО ДА ИДЕТЕ НА НИВАТА ДА СЕЕТЕ КАРТОФИ , ДА ВЛЕЗЕТЕ В РУДНИЦИТЕ ДА КОПАЕТЕ , ДА ГЛЕДАТЕ ПРАСЕТА ИЛИ ДА ЧИСТИТЕ СТАИ ЗА 400 ЛВ ВСИЧКО ЗАПЛАТА . Я СИ ПРЪЖДОСАЙ НЯКЪДЕ . ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ КАКВО СИ НАПРАВИЛА ЗА НАС _АЗ ПОНЕ НЕ СЕ СЕЩАМ . ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ СЕ БОРЯТ САМИ .
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На какво ли разчита?
27
0
 
3
 
! Отговори
да,да преди 9 години
Чула е жабата,че конете носят подкови,па вдигнала и тя крака!
26
0
 
8
 
! Отговори
човкел преди 9 години
къш граблива птицо не разбра ли никои не те иска къш къш
25
1
 
7
 
! Отговори
предатели и ренегати преди 9 години
Политически трупове, *** и ренегати, предали многократно партиите и избирателите си. За една паница леща тия са готови и с дявола да станат ортаци, само да има далавера, пари и власт.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
marsha...................
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не я е срам да се показва,що за наглост ?! Тази продажница трябва да си посипе главата с пепел и да не се показва пред хората !
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шорош е дал пари за чувалчета
21
0
 
9
 
! Отговори
saki преди 9 години
Тая е човека на олигарха Сашо Дончев от Овергаз, Слави Трифонов също е от неговите кукли на конци.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичките юдео-хазари и един турчин за разкош....а, уж етническите партии са забранени
19
0
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
аз бих се скрил в *** на буболечката ако бях на ваше място г-жо Кунева!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** убили баща и и дядо и в Белене,тя "послушала сърцето си" и станала партийна снаха.През комунизма била Кунева-Пръмова,след това - само Кунева.Що за влечуго трябва да си.
17
0
 
16
 
! Отговори
Тинтири минтири преди 9 години
Чудя се дали да ходя да гласувам за компроментираните хора на Кунева.
16
0
 
9
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До СпонгиАз съжалявам за това, че "левите" и другите "десни" са си едни обикновени популисти , а не са сериозни партии !!!
15
0
 
25
 
! Отговори
Стратега преди 9 години
Ще я поведе тя, както я поведе на евроизборите!
14
12
 
8
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Успех, Реформаторски блок !!! Троловете са гнуснички, но нека си тролят на воля !!! Реформаторският блок е единствената смислена политическа формация в България /за голямо съжаление/ !!!
13
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Кофти късмет. Да си комунистическа снаха между двама комуниста....
12
5
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
До АТАКА ПОБЕДА "ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕРОДЕНИЯ ЛЕВСКИ !!!"Да, Волен Сидеров е преродения Поп Кръстьо, който предава Левски. Само малко си в грешка с Левски тъй като той си е свършил мисията на Земята и няма да се преражда повече на тази планета. Той в момента е в рая и помага на ангелите.