Радан Кънев с обвинение: ДПС ни атакува

Видяха, че сме опасни, убеден е лидерът на ДСБ
Обновена: 2 сеп 2014 14:17 | 2 сеп 2014 10:00,
36
Радан Кънев с обвинение: ДПС ни атакува
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев обвини почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че стои зад зачестилите атаки срещу Реформаторите в последните дни. „Видяха, че сме опасни и че не сме интелектуалци, които случайно са объркали пътя към парламента“, обясни нападките Кънев пред „Нова телевизия“.

Още по темата
В последните дни излязоха компроментиращи информации за някои от фигурите в листите на Реформаторите за парламентарните избори.

Водачът в Хасково – кметът на Свищов Станислав Благоев, беше обявен за приятел на скандално известния Красьо Черния. Вторият в листата - Стефан Димитров, пък според информациите бил приближен на АБВ и Георги Първанов.

Във Велико Търново местната структура се обяви против водача Иван Иванов, защото не бил познат в района.

Кънев отрече всички обвинения за кандидатите на Реформаторите и ги нарече клюки. Той обясни атаките с факта, че Блокът ще вземе мандати от ДПС в Хасково и Смолян.

„Те не са свикнали, те са свикнали ние извън София да сме безобидни и да сме им играчка“, каза още лидерът на ДСБ. Според него опитите за очерняне на десния съюз се дължал и на факта, че Блокът е показал, че не е на жълтите павета и че е стъпил във всяка община.

„Видяха, че ние отиваме на битка, че отиваме на битка с ДПС. Тук е и отговорът кой е авторът на атаката. От ДПС идва цялата атака, от Ахмед Доган“, каза още Кънев.

Лидерът на ДСБ коментира и друг скандал около Реформаторите – че са искали сериозни суми от Зелените, за да сложат техни хора на челни места в листите. Той отрече обвиненията и обяви, че в Блокът се събират дарения, с които съюзът да се изправи в битка срещу "партиите милиардерки".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
До darcasА хрумвало ли ти е, че само "цирка" стига до медиите ?*** на сайта на ДСБ, на България на Гражданите, на СДС. Почети какво казват Едвин Сугараев и Иво Инджев, пък тогава раздавай оценки.Нима очакваш от медии контролирани от мутро-олигархията да секат клона на който седят?
19
3
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Каквото и да си говорим, колкото и да се съмняваме Реформаторския блок са по-правилен избор от останалите и имат интелектуалния ресурс да направят добро за България.Радан Кънев ми изглежда свестен, не го познавам лично, за да знам дали е честен, но от публичните му изяви личи, че поне е доста интелигентен, за разлика от управлението на втория отбор на БКП.Оправяне изведнъж от "спасител" става само отзад, за другия вид оправяне трябва много, много, много работа и привличане на инвестиции!
18
2
 
2
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Вместо да говорят за конкретни решения на конкретни проблеми на хората, РБ търсят цирка. Е нишата е заета от Тиквата, Волен, Бареков. Не мое се вредите друзя
17
3
 
5
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Всичките кюфлеци от НПО котилото са пълни серсеми и нищо не става от тях !
16
1
 
9
 
! Отговори
СВИЩОВЛИЯ преди 9 години
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ КОМУНИСТИЧЕСКОТО КЛИШЕ :ТЕ НИ АТАКУВАТ. АЗ ЛИЧНО ИСКАМ ДА ГЛАСУВА ЗА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ,НО ЛИЧНО ТИ ДРУГАРЮ РАДАНОВ МНОГО МЕ СМУЩАВАШ С РАЗСЪЖДЕНИЯТА СИ. А КОЛКОТО ДО СВЕТОСЛАВ БЛАГОВ ПОВЯРВАЙ ,ЧЕ ТОВА Е *** ОТ МАФИЯТА НА ВЕЛИЧКО АДАМОВ. ТОЗИ АДАМОВ Е СЪЩИЯТ МАФИОТ КАКВИТЕ БЯХА ГАЛЕВИ ЗА КЮСТЕНДИЛ И Е РЕДНО ДА СЕ ВСЛУШАШ В ХОРАТА ИНАК С КАКВО СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ !
15
4
 
4
 
! Отговори
Дойн преди 9 години
Димки някакви... колкото да вдигнат пушилка около себе си!Вместо да излязат и да кажат - ние сме нови, искаме да направим 1, 2, 3 ....можем и знаем как да го направим, а то - отново теории на конспирацията.Имат ли единна позиция Реформаторите относно коалиция с ГЕРБ? Нямат.Имат ли обща визия за политиката в банковата сфера и по-точно КТБ и ***? Нямат.Има ли този Реформаторски блок лице - Радан, Меглена, Московски, турчето... кой е човека ?
14
2
 
6
 
! Отговори
Абе преди 9 години
Това си е новият ни Бай *** - омърси всички и всичко, защото самият ти си ***.
13
6
 
3
 
! Отговори
1 преди 9 години
Едно не мога да разбера,защо всички български "политици"винаги се оправдават,или атакуват една малка партийка на малцинствата,каквато е дпс,че тя е виновна за всичко в тази моя България,то не бяха преяждания,хидроинженерства и т.н.а не се стегнат и да докажат ,или оправдаят името си на полититици.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рефоматорите си вредят сами на себе се ! Това е най- големият им враг
11
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Младежи,народе хайде всички ставайте членове на РБ,ГЕРБ -модерни са сега и кариеристите между вас ще могат много лесно да се реализират.Недейте да ходите при "лошите",те сега са в немилост от медиите и по скоро ще ви оплюват,а не хвалят.Вижте ако отидете в РБ или Герб ще станете най интелигентните и умните,най образованите нищо,че вие ще си знаете че не ста чак толкова умни и интелигентни.Хайде далаверата е сега,харчете се.
10
7
 
9
 
! Отговори
Песимист за БГ преди 9 години
Ха ха ха.... Вие ли сте "опасни" , бре , *** ?!?! И то точно за легендарните "мутри" от ДС - Хидроинжинера със сараите и неговото стадо , съществуващо под името - ДПС :))).... Вземи се стегни , бре , момче! Вие дори няма да влезнете в настоящия Парламент.... или в най- добрия случай ще сте "НА КАНТАР" почти до края.... и при щастливи обстоятелства може да вкарате няколко "тулупа" вътре , за да "смучат" народни пари и облаги , докато ние мрем в дива мизерия!!!!........ Смешници!!!......
9
11
 
8
 
! Отговори
стефан преди 9 години
Кънев да не се прави на луд ,всички знаем ,че той е слуга на Боко и Пеевски.
8
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Раданчо присъединете още няколко партии към коалицийката си и още по опасни ще станете.Смешни сте не опасни,с тези ваши 4-5 % държавата искате да управлявате-то бива самочувствие,бива ама хайде по кротко.Колко партии има още необвързани,хайде приберете си ги при вас и белким влезете в парламента,а после как ще разпределяте пицата си е ваша работа но аз мисля трудно,много трудни.
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радане, не те атакува ДПС, а ти взривяваш РБ отвътре! С тези скандални имена в листите вече загубихте половината си избиратели!
6
0
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Иван Костов е много голям наистина, но носи и много от недостатъците на соц. обществото и образованието - авторитарност, централизация, убеденост в - "единствено правилен".Време е за новия тип политик - истински убеден демократ.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига бе атакувало ви ДПС, Боко пие кафенце с тях вие се събирате на една маса по семинарите ГЕРБ в шведския сега пък ДПС искало да ви очерни.ДПС И Куннева щ правят каквото Боко каже.
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Радан Кънев се мисли за фактор в политиката на България. Я МАРШ НА ПАЗИТАНО 20 ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЪЛ
3
4
 
6
 
! Отговори
ФЕС преди 9 години
ОПАСНИ ли ?!? Колкото безопасна игла ли, Рамадане ?!?
2
6
 
7
 
! Отговори
KKK преди 9 години
Рамадане колко си зле ..... месец остана до изборите а въпросните реформатори една реформа като предизборна кампания не са предложили ... само скандали, пари в КТБ, Костов и тнт в псоледно време
1
6
 
7
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Иван Костов е опасен, Радане... Иван Костов...Далеч сте още от неговото ниво на "опасност".Вие сте просто едни сукалчета...