Пари за болниците ще има, надява се Ненков

Плащат на спешните медици по 5 часа извънреден труд
Обновена: 8 сеп 2014 14:01 | 8 сеп 2014 14:01, Камелия Цветанова
2
Пари за болниците ще има, надява се Ненков
Снимка: БТА, архив

Средствата за болниците няма да бъдат намалени до края на годината, особено ако бъде актуализиран отново бюджетът на НЗОК. Това коментира министърът на здравеопазването в служебното правителство д-р Мирослав Ненков, който присъства на откриването на заседанието на Надзорния съвет на НЗОК, цитиран от БТА.

Още по темата
Той увери още, че шествалентна ваксина за имунизация на деца ще има.

В момента такава ваксина на пазара няма, но Ненков каза, че повече подробности по темата ще даде през следващата седмица.

Работещите в центровете за спешна медицинска помощ вече ще получават възнагражденията си, изчислени на 7-часови смени, обясни още той.

Ненков уточни, че те ще работят на 12-часови дежурства, като разликата от 5 часа ще им се плаща като извънреден труд.

Целта е заплатите на работещите в сферата на спешната помощ да се увеличат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ваксинаНенковболници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
мери преди 9 години
Защо трябва да има пари за една БЕЗДЪННА КАЦА, КОЯТО ЛЕКУВА ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН ОСИГУРЕНИ И НЕОСИГУРЕНИ???? ЗА ДА ИЗХРАНВА ПО БОЛНИЦИТЕ ЦЕЛИ *** ФАМИЛИИ ЛИ???? НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ ТЕЗИ МИНИСТРИ???? ВМЕСТО РЕФОРМИ И ТОЗИ ИСКА ПАРИ!!!! ЗАЩО - ДА ГИ ОТКРАДНАТ 120???? ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ПРИ НЕОБХОДИМИ МАКСИМУМ 10 ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА???? ИДЕТЕ ГИ ВИЖТЕ ТЕЗИ ЧАСТНИЦИ - ПРИ ПОВЕЧЕТО НЕ СЕ ПРИЕМАТ СПЕШНИ ПАЦИЕНТИ А САМО ТАКИВА СЭС СКЪПО ПЛАТЕНИ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ!!! ЗАЩО???
1
0
 
2
 
! Отговори
Румен преди 9 години
А бе тази да не каквам какво мисля за нея Д-р Румяна Тодрова/ сестра на Илияна Йотова/ шефката на здравната каса , няма ли да и биете шута, кво я чакате , злобна вещи.. .