Калина Крумова напусна Бареков

Според нея ББЦ губи от обединението с ЛИДЕР
Обновена: 16 сеп 2014 21:29 | 16 сеп 2014 21:19, Камелия Цветанова
59
Калина Крумова напусна Бареков
Калина Крумова. Снимка: Булфото, архив

Заради личното си мнение, но с чиста съвест и гордо вдигната глава се оттеглям от ПП „България без цензура”,  написа Калина Крумова в социалната мрежа Facebook.

Според нея трусовете около напускането на ВМРО като коалиционен партньор и разместването на пластове в структурите и ръководството на ББЦ са се отразили не само като позициониране в политическото пространство, но и вътрешно-партийно.

"Решението за възможно разширяване на коалицията, взето на Национален съвет на партията през юни, надали предполагаше особено широките размери на същата, на която сме свидетели днес. Тук дебело искам да подчертая благодарността си към ЗНС и „Гергьовден“, които бяха и остават партньор на партията във времето. Извън тях обаче се появиха знайни и незнайни „партньори“, които не само се присъединиха към нас, но и осезаемо започнаха да изместват тежестта на ББЦ”, се посочва в писмото.

 „Ако някой не иска да го признае или не го е осъзнал, темата е друга. На всички е известно напрежението, меко казано, около съставянето на листите за предсрочните парламентарни избори. И ако това напрежение е принципно нормално във всяка партия, то при нас същото се породи не от самата партия, а от необходимостта или желанието ни да угодим на коалиционните партньори, без особено значение какво отражение ще даде това върху структурите на ББЦ", мотивира се още Крумова.

Според нея ББЦ губи от обединението с ЛИДЕР.

"Не желая повече да играя рамо до рамо с хора, готови да минат през трупове по пътя към целите си", твърди тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: калина крумоваББЦ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
10
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Калинката не е права. Коалицията на ББЦ с ЛИДЕР е печеливша. Партия Лидер е дойна крава, четирите цици ги е захапал Барека и смучи, смучи. А Ковачки се надява на политическа подкрепа ако чудото стане. Да ама не. Язък, Барека няма да стане премиер.
31
0
 
7
 
! Отговори
селянин преди 9 години
незабавно орязване на държавните субсидии за партиите с 99 % .
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Политическата ни класа е като бардак и то доста долнопробен.Всички непрекъснато викат че трябвало нови лица. Ми ето ви ги бе. Тази е нова, бюреков и безносия също. Навремето и "цара" дойде с нов морал и нови лица. И тиквата беше време, когато беше нов. Покрай него е пълно с такива нови. Видехме ги и новите от февруарските протести миналата година що за стока са.Без значене дали ку***** са нови или стари, бардака винаги си остава бардак.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази се чуди къде да се дене, явно скоро ще цъфне при бат Бойко.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой той?
27
0
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Като няма принципи нито в партията, нито в хората, така става то. Роят се волно проституиращи политически калинки и пеперуди.Не разбирам колко *** трябва да е човек, за да гласува за Бюрека !!!
26
0
 
14
 
! Отговори
до Калинка преди 9 години
Калинке малинке, не бъди сигурна, че само ЛИДЕР е паразита на ББЦ.то, където хвалиш ЗНС, знаеш ли за област ВРаца наглеца ЯВОР Хайтов, който е пръв в листата на тази лъжлива ББЦ, защото този престъпник е заменил толкова декари балканска земя за морския бряг и открадна на рибарите на ТРАКАТА във Варна терена! Такива са всичките кандидат депутати, ЛИДЕРЦИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ и т.п КРАДЦИ и НАГЛЕЦИ! ТАКА И СЕ ПАДА НА ББЦ-ТО!!
25
1
 
8
 
! Отговори
vanko84 преди 9 години
писна и да свири на дудуци,намери си нови дудици
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом и конската муха избяга от ***, представете си колко е зле!
23
4
 
19
 
! Отговори
анонимна преди 9 години
Я СИ СПОМНЕТЕ ТОВА СЪЩЕСТВО КАК НЕ МОЖЕШЕ ЕДНО ПРАВИЛНО ИЗРЕЧЕНИЕ ДА КАЖЕ КОГАТО ИГРАЕШЕ РОЛЯТА НА ЖУРНАЛИСТ! АМИ , ЧЕ ТЯ И ИМЕТО СИ НЕ МОЖЕШЕ ПРАВИЛНО ДА НАПИШЕ. ДА И ТЕГЛИ ТЕГЛОТО БАТЕ И ВОЛЕН. ТОЙ НИ Я ПОДАРИ . СИГУРНО И ТОЙ СИ СКУБЕ КОСАТА , ТО ВЕЧЕ Е ФАКТ , ЧЕ ТЯ МАКАР И ЗАЕКВАЩА СИ ПОСТИГНА СВОЕТО. НО ДРУГ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЙНОТО ВЕЛИЧИЕ И ПАДЕНИЕ.
22
3
 
28
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ТАЗИ КИФЛА САМО ПОПАДИЯ НЕ Е СТАНАЛА.ПОЧЕКНА СЕ И СЕ ПОЧУДИ В КОЯ ПАРТИЯ ДА СЕ ПРЕХВЪРЛИ. ИЛИ ТАМ КЪДЕТО ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ. АБЕ ПОЛИТИЦИ- БИЙТЕ И ШУТА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ И ДА ЗАБРАВИ ЩО Е ТО ПОЛИТИКА. НЕЙНОТО МЕСТО Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ - КЪМ ХОЛАНДИЯ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ.ЕГА ТИ НАХАЛНОТО СЪЩЕСТВО.ВИДЯ ОТ КЪДЕ ИДВАТ ЛЕНИТЕ ПАРИ И КАТО ПЧЕЛИЧКА - ОТ ЦВЯТ НА ЦВЯТ.
21
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и таз пинтия не миряса, ама да му мислят тия дето са я избирали и дето ще я приютят, явно че и тя е от хвърковатата чета и все се чуди на кой "х..раст" да кацне.На отцепниците не им ли викат предатели? Че тази парламентна салфетка колко пъти смени партийния джоб ?
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Партийките с калинки,мухи,***,скакалци,комари и тем подобни твари,както и гов'няри са поредните проекти на червените кърлежи от дс,кгб....Трябва да се знае тази истина от всички,а не да простеем и да се вливаме в тях и гласуваме за тях!
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази амебка и бараката...са от един дол дренки...Невменяеми са...Егати скапаните им партийки...Червени боклучета!
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко мозък трябва да имаш,за да се коалираш с този безмозЪчен ла*йнар...А?
17
2
 
19
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Нямам думи с които да я коментирам тази личност-депутат....Народен представител-вчерашно л...но,дето не знаеше до онзи ден пикае ли му се е...е ли му се и то решения било взимало.Я да си се връщаш там в онова голичко студио на СКАТ и да ти се радва публиката на плиткоумните бисери,а не да ми прехвърчаш от партийка на партийка и да ни разправяш врели не кипели за твоите ценност,ние няколко години вече ги гледаме твоите ценности и морали
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Pri men e .
15
0
 
14
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Калино заемай се моме пак със сурогатното майчинство там поне те пускаха в някой ефир,че при Никито Лайнометков и това не ти се случи,а пък я по-добре вземи се огледай за някоя нова партийка,те не ти останаха много ама все пак може и да се по-набуташ тук-там.
14
1
 
11
 
! Отговори
оф преди 9 години
Тази пък, тъй не си намери е...:) орач! Днес тук, утре там...Не напразно името и е Калинка..Аман от празни новини. То освен лошите, останаха ли някакви стойностни новини в този сайт? А и не са мо тук! Хич не ме е..боли, милата калинка на кой к..хълм ще кацне и как ще се е..множи. Още по-малко ме боли, кой я боцка и кой и плаща. Има си *** за всичко и такива, които поемат всичко..като милата калинка..я атака, я ббц, я герб, я бсп...абе в далеравата да си и да ***..не да връщаш!:)
13
1
 
10
 
! Отговори
Андрей преди 9 години
Явно не и е за сефте. Ни да бяга ни да се измаря от партията си