ГЕРБ ще стимулира семействата с три деца

Държавата ще ги подпомага финансово, обещава кандидат-депутат
51
ГЕРБ ще стимулира семействата с три деца
Ивелина Василева. Снимка: ГЕРБ

ГЕРБ ще стимулира тридетния модел, който предвижда семействата да бъдат финансово стимулирани от държавата с цел повишаване на раждаемостта. Това заяви водачът на листата в Бургас Ивелина Василева пред жители на Малко Търново.

По отношение на хората с репродуктивни проблеми от ГЕРБ предвиждат създаването на безлимитен фонд за нуждаещите се.

Това е начин да се реши един от проблемите с демографската криза и обезлюдяването на по-малки общини. За да се промени тази тенденция, е необходимо да се вземат конкретни мерки, а именно да се развие районът на Странджа чрез целенасочена инвестиционна програма, както и да се стимулира раждаемостта, добави още Василева, цитирана от БТА.

"Разработили сме поредица от мерки за преодоляване на обезлюдяването, икономическия колапс, влошеното състояние на инфраструктурата. Ще насочим усилията си в подкрепа за ремонт на 2-ри и 3-ти клас пътна мрежа", каза още Василева.

Василева се срещна и със симпатизанти на политическата сила в Поморие. Според представители на ГЕРБ тази морски община е пример как трябва активно да се работи в посока привличане на европейски средства, свързани с рибарския сектор. В началото на юли тази година бе подписан договор за безвъзмездна финансова помощ по проект "Реконструкция и модернизация на Рибарско пристанище - Поморие". Той е на стойност близо 9 800 000 лв. и предстои да бъде завършен в края на август 2015 г.", коментираха от ГЕРБ.

Сред другите мащабни инфраструктурни проекти, които предстои да бъдат реализирани, са пълен воден цикъл на стойност над 90 млн.лв., както и изграждане на многофункционален Спортен комплекс в Поморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече за Герб няма да гласувам
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЦВ ЦВ , ДЕСИ ОТ ДУЛОВО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ,ЛЪЧО МОЗЪКА ,ПАРТИЗАНСКАТА ВНУЧКА ПАВЛОВА
17
0
 
7
 
! Отговори
Вярващ в бедещето.): преди 9 години
Абе тия не разбраха ли,че народа вече им знае номерата и лъжите??До кога ще ги стимулирате?? Докато започнат работа ли,чете тук няма да започнат до края на живота си??Не си ли напълнихте гушите вече? Голяма лакомия.Крайно време е да ви приседне.
16
0
 
6
 
! Отговори
monako66 преди 9 години
Добре, че ви повярвахме
15
0
 
5
 
! Отговори
Ф преди 9 години
Даже не се пазете ами наваксайте да да станат 3 -че побързайте да Ви насърчат!
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи.......кои?
13
1
 
9
 
! Отговори
Дари преди 9 години
Значи за ромите може ,а аз имам ли право на издръжка ,тъй като дете ми е от брат ми? Закона позволява ли? Уж се пазихме но стана каквото стана.
12
0
 
9
 
! Отговори
В преди 9 години
Всичките са от Болшой театър-артисти Освен да дават стимул друго НЕ дават всичко е блъфове!
11
0
 
16
 
! Отговори
допълване на 3 преди 9 години
За първите две получаваш, ако имаш поне начално образование.За повече - или си достатъчно богат и помощи не ти трябват или си напълно *** и такива не трябва да се стимулират да се развъждат!
10
0
 
24
 
! Отговори
койчо преди 9 години
А нещо за подпомагане на семействата, свързано с образователен ценз, няма ли да направите? Аман от плодене на *** и духовни инвалиди!!!!
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще стимулират семействата с три деца?Сигурно,като им "помогнат" за четвъртото?!А тези,които искат второ,а едвам успяват да издържат първото,тях как ще ги стимулират?Вероятно ще им напомнят,че на летището има и Терминал 2.
8
0
 
5
 
! Отговори
?!? преди 9 години
До три а при четвърто без финансов ангажимент от държавата само ясла и детска градина без пари.
7
4
 
13
 
! Отговори
А преди 9 години
Зарибяват.а? Но след изборите с. 200 процента сигурност ще ни разкажат игрите! Затова само ,,атака'' !
6
0
 
28
 
! Отговори
хас-мукар преди 9 години
айде-е-е, още пари за *** :))
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и досега тези, които имат повече деца, правят все повече и повече, за сметка на тези, които се опитват да живеят нормално(доколкото е възможно в тази страна)...Правенето на деца под 16 или 18 год. трябва да се наказва!!! Успоредно с това - не ви вЕрвам изобщо.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Gerb steli da stimulirat semeistva s tri deca. Tova e pravilno, daje izkliu4itelno pravilno.predstavete si Ceco v zatvora i negovite deca polu4avat vseki den kolet s tikvi, piponi i kratuni, nakalcani na sitno kato za liubimi svine
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1-дете получаваш2-деца получаваш3-деца значи имаш пари да ги гледаш и не получаваш помощи.С изключение на близнаците де.
2
0
 
24
 
! Отговори
дедо Боре преди 9 години
Ама нормалните хора ли ще стимулират да имат повече от 2 деца, или само ***, както досега?
1
0
 
16
 
! Отговори
фр преди 9 години
И *** ли?