ГЕРБ няма да управлява с ДПС и ББЦ

Логичният ни партньор са Реформаторите, заяви Бъчварова
Обновена: 6 окт 2014 09:38 | 6 окт 2014 09:33, Александър Попов
67
ГЕРБ няма да управлява с ДПС и ББЦ
Снимка: Нова тв

ГЕРБ не иска да следва модела "Орешарски", нормално е нашият лидер да оглави правителството и да прави политиката, която следваме. Това заяви Румяна Бъчварова от ГЕРБ пред Нова тв.

"Ние сме в една нова политическа ситуация. Тази конфигурация в парламента показва, че така както беше досега не може да продължава. Оттук нататък няма решение, което може да бъде взето без участието на ГЕРБ", заяви тя.

Бъчварова уточни, че докато партията не получи мандата за съставяне на правителство разговорите ще бъдат неформални, но ясни и без скрити договорки.

"Според мен трябва да търсим подкрепа за нашата дясноцентристка програма. Ще обявим нашите основни приоритети и позиции, от които не можем да отстъпим. След това ще се опитаме да потърсим подкрепа за основните ни политически тези и на каква цена можем да я получим", коментира още тя.

По думите й, логичният партньор на ГЕРБ е Реформаторският блок.

"Може да се търси подкрепа и от Патриотичния фронт, те обаче не могат да приемат партията на Касим Дал, която участва в Реформаторския блок. Поне това бяха думите на Ангел Джамбазки снощи", допълни Бъчварова.

Тя бе категорична, че ГЕРБ няма да управлява с ДПС и България без цензура, а БСП е основният им политически опонент, с когото имат непреодолими различия в области като данъчната и енергийната политика.

"Въпросът не е колко души ще съберем за подкрепата на това правителство, а каква политика ще правим оттук нататък, ще минираме ли възможността за дясноцентристко управление или ще правим едно компромисно управление, което ще закрепи положението до следващите избори”, заяви още Румяна Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: ГЕРБРумяна Бъчварова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
off преди 9 години
ДПС е втора политическа сила това е факт заедно с ББЦ която е под партия и финансирана от ДПС
46
1
 
0
 
! Отговори
БЪДЕЩ ФЕС преди 9 години
ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ДПС ИНАЧЕ ЩЕ ЯДАТ *** КАКТО ГО ЯДОХА БСП
45
0
 
1
 
! Отговори
пешо преди 9 години
До АнонименВсичко зависи от политическата ориентация на партиите. От всички получили право да управляват само две са с проЕвропейска ориентация. Едната е ГЕРБ.Новосъздадените -ПФ, РБ, АБВ , Атака и БСП са про - руски ориентирани, финансирани и създадени с тази цел.Не е възможно партии с различна политическа ориентация да правят коалиция.Борисов не трябва да съставя Правителство. Те всички са се съюзили против него.Не желаят да се промени положението в страната.Фалит на банки , взривове всичко
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много местене ще има,требе да си боядисат банките и в парламенто Местан да следи за реда на движението и котираните средствата
43
1
 
0
 
! Отговори
Pepe преди 9 години
До 52 :)) ai siktir ot tam ... da ne misli6 4e v 4ujbina bulgarite pla6tat danatsitesi .. bez tova ot kolko godini jiveat tam ne se znae... pak za u4eneto i govoreneto na ezika .. hi4 da ne komentiram :)))
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гласувалатова, че си гласувала за ГРОБ е, добре че поне малко си свалила на *** резултата, ,но разбери масово хората са отвратени от манипулаторите които се заявяват за национално отговорни, защо не промениха изборния кодекс- та хора, живеещи повече от 10 г. навън и неплащащи данъци в България, не знаещи езика, да не говорим за писане и четене да нямат право да гласуват-ЗАЩО, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПАРТИИ УХАЖВАТ ОПГ- ДПС
41
3
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
Ми остават Патриотичния фронт, АБВ и златния пръст Сидер. При тая конфигурация ще го духат БСП, ДПС, РБ читаците и ***, ех мечтии...
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не иска да управлява с ГЕРБ!
39
3
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Който до сега се е подпирал на тоягата на ДПС винаги в последствие се е надявал на нея. Факт. (справки: НДСВ, БСП) Тъй като не симпатизирам на ГЕРБ ми се иска след 6 дни да съобщи Борисов, че в името на национално-отговорната му политика, в името на обществения интерес, в името на т.н. ... обявява съставяне на кабинет с подкрепата на ДПС, за да гледаме и новия сезон на турския сериал от миналата година :D Като няма хляб, поне да има зрелища :)))
38
1
 
9
 
! Отговори
Още ли преди 9 години
Ако ГЕРБ се коалира с ДПС, то това ще е политическито самоубийство и на Бойко и на ГЕРБ!Дано дано дано дано :)))
37
2
 
12
 
! Отговори
Цирк преди 9 години
Още на евроизборите се разбраха Местан да напусне коалицията с БСП и да се състави ново правитеслво с ГЕРБ сега се правят на луди, накрая ще кажат ами добре ще се коалираме но само защото няма друг изход :)
36
5
 
9
 
! Отговори
До 44 преди 9 години
Дано Бойко си избере ДПС :)Така ще видим ГЕРБ при НДСВ, в книгите за изчезнали и незавърнали се партии. Дано, дано, дано хахаха
35
2
 
10
 
! Отговори
До ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ: преди 9 години
Народ който си избира корумпирани крадци и предатели, НЕ Е ЖЕРТВА! СЪУЧАСТНИК Е!!! Джордж ОруелДокато българите не осъзнаят тази проста, но гениална мисъл на английският писател и журналист БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ!
34
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ и ДПС ще управляват - няма друг вариант.
33
4
 
3
 
! Отговори
До ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ: преди 9 години
И ти си един гении като Слави! И като го направите това гласуване задължително какво?!? Като че ли не мога да пусна ПРАЗНА ИЛИ НЕДЕЙСТВИТЕЛНА БЮЛЕТИНА! Въпросът не е да се гласува ПО ПРИНЦИП, а да се гласува за хора, които ще ЗАЩИТАВАТ И ОТСТОЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! НЕ ТЕЗИ НА РУСИЯ, НА САЩ ИЛИ НА ЕС, А ТЕЗИ НА БЪЛГАРИЯ! За съжаление такива хора В МОМЕНТА НЯМА! И едва ли СКОРО ЩЕ ИМА! И ТО ТОЧНО ЗАРАДИ ОВЦЕТЕ ДЕТО ГЛАСУВАТ ВИНАГИ ПРОСТО, ЗА ДА ОТБИЯТ НОМЕРА!
32
3
 
1
 
! Отговори
До ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ: преди 9 години
Щото партиите и политиците си знаят, че КАКВАТО И МИЗЕРИЯ ДА НАПРАВЯТ, КОЛКОТО И МНОГО ДА ОТКРАДНАТ, КОЛКОТО И ДА ЗАКОПАЯТ И РАЗОРЯТ ДЪРЖАВАТА пак ще се намерят разни УМНИЦИ ДЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ! Ако не на тия избори, то на следващите, ако не заради тях и лъжливите им обещания, които НИКОГА НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, то за да бъдат махнати тия, които са управлявали след тях И СА НАПРАВИЛИ СЪЩИТЕ, ЧЕ ДАЖЕ И ПО-ГОЛЕМИ МИЗЕРИИ!
31
4
 
2
 
! Отговори
До ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ: преди 9 години
И после ама политиците ни били лъжци, крадци, предатели! Ама кой ги прави такива?!? АМИ ВИЕ! ТОЧНО ВИЕ ДЕТО ГЛАСУВАТЕ ВИНАГИ И ПРИ ВСЯКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, КАТО ОВЦЕТЕ! ГЛАСУВАТЕ НЕ ЗА ДЕЛА, А ЗА ДУМИ! И ТО ЛЪЖЛИВИ! НЕ ЗА ХОРА, КОИТО ЩЕ НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА ДА МАХНЕТЕ БАНДА КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, КОИТО СТЕ СЛОЖИЛИ ПАК ВИЕ И ДА ГИ ЗАМЕНИТЕ С ДРУГИ, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ ОЩЕ ПО-КРАДЛИВИ И НЕКАДЪРНИ!
30
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Борисовче, като гледам и вие не сте много цъфнали,а ?Коалиция с турците , но пък те вървят със ***?????Накъде....
29
3
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Ако ГЕРБ бяха нормална партия би било нормално така да станат нещата, но ГЕРБ са авторитарна партия и Борисов ще седне на *** шпек на Доган, а после ще ни обяснява по телевизията, как го направил за наше благо, а не за пари.
28
7
 
13
 
! Отговори
И преди 9 години
Предлагам да пре-редактираме заглавието на статията с :ГЕРБ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА, все още България има шанс да съществува ! :)

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe