Патриотичният фронт щял да преговаря с всички партии

Хората на Симеонов ще работят за ниски цени на тока и лекарствата
Обновена: 6 окт 2014 12:51 | 6 окт 2014 12:51,
22
Патриотичният фронт щял да преговаря с всички партии
Снимка: БТА

Патриотичният фронт ще разговаря не само с ГЕРБ, но и с БСП, както и с всички български партии. Това заяви съпредедателят на "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" Валери Симеонов пред "Фокус".

По думите му разговори с всички са нужни, тъй като трябва да се сложи край на политическото противопоставяне, трябва да се търси консенсус, трябва да се търси единомислие.

„По никакъв начин не трябва да се допуска отново ДПС да се вкопчи във властта, за да може да краде и да разрушава държавата“, заяви Симеонов и допълни, че трябва да се спре възможността на български граждани извън ЕС да гласуват.

По думите на Симеонов целта на Патриотичния фронт не е да се коалират. "Не е целта да наместим наши хора по високите постове. Не е целта аз да се уредя, не е целта да печелим от политиката по никакъв начин. Първостепенната задача ще бъде с каквото можем да съдействаме, за да се постигне обединение на политическите сили без ДПС, обединение на българските партии в парламента около основните проблеми, които трябва да бъдат решавани. Това трябва да стане час по-скоро. Това виждам аз като своя първостепенна задача“, поясни той.

Симеонов заяви, че Патриотичният фронт влиза в политиката с желанието да даде стабилност на Народното събрание, за да може то да се заеме със задачите, които трябва да се решават, за да излезе България от кризата.

„Най-важните задачи за България са възраждане на икономиката, стимулиране на средния и дребен бизнес, за да може да има постъпления в бюджета и оттам съответно повишаване на доходите на хората. Навсякъде хората се оплакват от ниските пенсии, ниските заработки, часови ставки и т.н. Това са неща, на които държавата може да помогне“, поясни Симеонов. Според него час по-скоро трябва да се свалят разходите на хората и първо трябва да се намали цената на електроенергията и лекарствата.

Симеонов заяви, че резултите им не са го изненадали, а дори е очаквал и по-високи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
VNIMAVAITE I S GERB ,ZACHTOTO GERB V LIZETO NA BORISOV E NE PO MALKO OPASNA CHAIKA KRADZI I OT TAZI NA DPSE
19
1
 
1
 
! Отговори
езичник преди 9 години
политици от всички БЪЛГАРСКИ партии обединявайте се инъче после ще е късно
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А каква, собствено, е формацията на Местан?
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 17Само в момента ли?
16
1
 
1
 
! Отговори
edin преди 9 години
В момента герб говорят глупости по тв.
15
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 9 години
Вчера г-н Местан на пресконференцията каза, че две националистически формации са влезли в парламенто. Аз ги броя три. ПФ, ББЦ и Атака. Интересно според председателя на ДПС коя от трите НЕ е националистическа?!
14
2
 
8
 
! Отговори
:) преди 9 години
Джамбазки вчера бе брутално откровен <Към Атака Патриотичният фронт ще се отнася като към руски националисти>
13
7
 
3
 
! Отговори
СС преди 9 години
Логично е коалицията с най-много агенти на ДС - Патриотичния фронт, да се обедини с другата такава, пълна с агенти и предатели - БСП, не ли?
12
1
 
2
 
! Отговори
до н.5 преди 9 години
Без АБВ
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не трябва да се работи за ниски цени на това или онова , а за високи доходи за развитие на икономиката за това като издържаме ****галите те поне да полаг обществено пол.труд /градините ,пътищата ,реките ни да са чисти /.какво значи ниски цени означава и ниски заплати -за това ли ще работи .Никаква мисъл за повишаване на стандарта , ако развитието на една страна се свежда до ниските цени -сами си направете извода .
10
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 9 години
Скоро ще се разбере кой е В.Симеонов (ДС),за другите двама вече се знае.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Siderov,edinstven podkrepil i iniciiral realnite reformi "Ne na grabezhite v Balgaria" ! Vednaga sled tova "graknaha" -moshenicite-" Magistralata",otlyuspiliyat se "2in1"-Chernev-vsichkite po preporakla na evreyskite mosheta i kakakvto e Uorlik.Balgariya e ograbena ot cionistichnata oligarhiya.Kakto i po sveta.A Simeonov,toy ne zakasnya da napadne Siderov.Evreyskata Talmud-ideologia glasi: "razdelyay i vladey,cherz izmama i konfliktoi" takav be i etnicheskiyat model" na Simeonov
8
4
 
1
 
! Отговори
Drenovata s. преди 9 години
Popa,osven po bradata,shte go poznaete i po mirizmata! Mosheto-po Hitrostta!
7
9
 
4
 
! Отговори
ER преди 9 години
НФСБ - партията на омразата към АТАКА, едно модерно ДПС, евала !!Когато тоя продавач на парцели, имоти и други капитали, каже, че България трябва да е неазвисима държава със собтвен монополен ресурс аз ще съм успял да накарам Фидосова да кара скейт-борд!
6
4
 
23
 
! Отговори
Мирослав преди 9 години
Според мен най-добрия вариант е ГЕРБ + РБ + ПФ и още някой ако иска, но категорично без ДПС и БСП! Обедините се и работете за България най-накрая, а не за джобовете си!!!
5
4
 
20
 
! Отговори
edin преди 9 години
Станалото-станало!ГЕРБ+РБ+ПФ+АБВ.Там има глави,които могат да работят за Бьлгария!Да се хващат на работа!!!
4
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО!с всички без дпс,ТАКА ТРЯБВА ДА Е,ам е го тоя *** от реформаторския се пазари като ***,да си ходи и кунева да си застава на мястото и тия три партии да се стягат да работят заедно за България и българите,че мноооого взе да ми писва
3
8
 
25
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Браво..думи на истински патриот!!Браво и на ВМРО те са единствената и най стара партия в България работила винаги за доброто и на българите в чужбина..Нека не забравяме нашите братя и сестри живеещи вече по целия свят..Прогонени от бандистката шайка на ДС и нейните обрасли бандити от ДПС!!!
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хайде сега да ви видим ,дали и вие ще се продадете !!!!!!!!!! или ще спечелите народа на своя страна
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
един разумен човек,а не ама аз неискам този или онзи,РАБОТЕТЕ ЗАЕДНО БЕ ,И ЗА НАС,БЪЛГАРИЯ УМИРА ВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ