Радан Кънев не изключи хора от РБ да минат в други партии

"Нека не се лъжем. Такава опасност винаги има"
Обновена: 8 окт 2014 20:17 | 8 окт 2014 20:13,
130
Радан Кънев не изключи хора от РБ да минат в други партии
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев не изключи възможността депутати на Реформаторския блок да преминат към други парламентарни групи в новото Народно събрание, съобщи „Дарик”. „Нека да не се лъжем. Винаги във всяка парламентарна група в България такава опасност съществува", каза Кънев.

Още по темата
По-рано днес лидерът на тъмносините отказа да се включи в срещата на Реформаторския блок, която трябваше да изготви обща позиция за преговорите с ГЕРБ за подкрепа на кабинет на малцинството. Кънев обясни, че партиите имат видимо различни мнения по темата и обяви за недопустими лидерските импровизации.

Пак днес председателят на СДС Божидар Лукарски отрече Реформаторският блок да е пред разпад. Той и другите лидери на съюза, без Кънев, обявиха, че са готови да подкрепят правителството на ГЕРБ след като се запознаят с политиките му. Въпросът за това кой ще е премиерът и кои ще са министрите трябва да се обсъжда след това, каза още Лукарски.

За утре са насрочени нови преговори между лидерите на Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
1
 
! Отговори
Предсказател преди 9 години
Радан, Кунка и Лукарския ще се продадат на *** за няколко сребърника до седмица. Искате ли да се обзаложим?
85
3
 
2
 
! Отговори
Мимито преди 9 години
Не се тревожете бе хора, още днес РБ ще се РАЗЦЕПИ. По-голямата част са "ЗА" подкрепа на ГЕРБ.
84
1
 
7
 
! Отговори
Тошко преди 9 години
За нас десните хора РАДАН БЕШЕ ДО ТУК! Така както ОТСВИРИХМЕ КОСТОВ, така ще постъпим с неговата КРЕАТУРА!
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ОБЕКТИВЕНEH,RAMADANE,RAMADANE,ZARADI PAKIVA KATO VAS NARODA NE OBICA POLITICITE.
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан прави каквото му каже Костов, сега се мислят за много силни, успяха да се вредят в парламента, но почват вече да дразнят със своите претенции. Еми като спечелят >30% избиратели да капризничат. Много насериозно се взеха и накрая ще се провалят.
81
0
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
Толкова много се сатанизира и се мрази това ДПС, че чак не се забелязват Касим Дал и Корман Исмаилов в РБ... май омразата към местното малцинство в България е по-силно от омразата към Турция..или ни е просто по удобно да мразим съседа ни на улицата от колкото други?!
80
3
 
7
 
! Отговори
Х преди 9 години
Радан Кънев е онова нещо което като се сложи в кацата с мед разваля всичко.
79
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До П.ПетровRAZPAD NA TAZI IZMISLENA KLOAKA-ROGBA NA CERNIAT KOSTOV.
78
2
 
2
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Така си, всеки е свободен да си направи "политическо харакири". ДПС казаха 300 дена, толкова ще е времето на следващото правителство на ГЕРБ. За толкова са се спазарили Борисов и Доган.
77
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и от един милион подкрепящи ГЕРБ излъчват точно Борисов за премиер,който всъщност е интелектуално и бездуховно джудже...това си е направо фарс и трагедия.....и защо трябва да се дават пари на партиите....за за си купуват с тях избиратели ли.....това е уродливо и по теория на вероятностите партиите с най-много пари са купували най-много,макар и да не са хванати.....
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не произхождаме от турците а от славяните - тук на полуострова са славянин до славянин. И в турската империя са имали славянак която да ги управлява - Роксолана. И още една Кера Тамара. колок славянки са ги управлявали и колко султани са със славянка кръв.
75
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами то и на предните избори БСП се съобразяваше със сидеров няма значение колок гласове сис печелил щом нямаш мнозинство съобразяваш се с този който ти го дава дори да има гласували самво един човек души за него. В англия целия кабинети така са редени. Бойко обаче се прави на велик там е проблема. Не може да се прелеят гласове от едан партия в друга, забранява го правилникът най-много да станат независими. лично аз съм за нови избори и да измитаме ББ от парламента.
74
1
 
7
 
! Отговори
Рамадан Кунев преди 9 години
Реформаторския блок е фикция, която няма да просъществува дълго.
73
5
 
6
 
! Отговори
дсб- партия бутик преди 9 години
ей джудже, защо си мислиш , че спечелилата изборите патия с 1 100 000 гласове трябва да изпълнява програмата на другаря костов. Не разбирам и Бойко какво се съобразява с тях. Да им тегли една майна и с останалите акот става, ако не - на избори. Малките партии се дърпат, тъй като парите свършиха и едва ли ще издържат на нови избори в най-кратък срок. ДСБ не може да си надскочи сянката - там проблема е костов за винаги. Колкото в ДПС не участва догон, толкова и в ДСБ не участва костов.
72
3
 
3
 
! Отговори
7 преди 9 години
До ДениславДа стане премиер ,ама не му стиска.Той иска да е подсигурен 100% и тогава ще прави магистрали едни дъъълги като ЛЮЛИН и ще санира блокове.Това го казаха ББ и ЦВ.ЦВ.дА ВИ Е ЧЕСТИТ ПРЕМИЕРА ,ТОВА СА НАЙ ВАГНИТЕ НЕЩА В БГ които трябва да се направят.А и да притиснат социално слабите да си плащат данъците ,а др. не е задължително.
71
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радан е на път на вдигне кръвното на Мутрата!Затова заслужава подкрепа! Все трябва да има някой , който да напомня на самозабравилия се сикаджия, че не може да прави каквото си поиска. Особено пък сега, когато не му достигат тамън 37 депутати за да състави кабинет!Май правителството на Борисов ще е на малцинството, защото ще разчита на малцинствената турско-*** партия ДПС?!
70
7
 
10
 
! Отговори
Pilot преди 9 години
На този съветника защо не е в затвора,ами пак задкулисно дърпа конците ?
69
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само заради тази гнусна физиономия искам нови избори и този ще е вън ако се яви сам и заедно с *** опозиция
68
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупав е пудела, ама като всеки *** идея си няма. В историята на ЕНП няма сестринска партия да се държи по този начин с друга такава.
67
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
раданее раданеее видехмете каква маскара си и патрона ти бай иван и на него попарата духахме