Малко вероятно е да управляваме с ГЕРБ, отсече Манолова

БСП загуби най-важното – моралния си облик, смята социалистката
11 окт 2014 11:20, Красимир Ангелов
108
Малко вероятно е да управляваме с ГЕРБ, отсече Манолова
Мая Манолова. Снимка: БТА

Малко вероятно е да управляваме заедно с ГЕРБ и аз няма да налагам такова решение на хората, които ни подкрепят, обяви Мая Манолова от БСП в интервю пред Нова телевизия.

"Ако се стигне дотам, че се очаква подкрепа от БСП за някакво управление, това решение трябва да се вземе след вътрешнопартийно допитване. Такова важно и тежко решение не може да се взима от тесен кръг от ръководството на партията. Изглежда ми малко вероятно да управляваме заедно с ГЕРБ и няма да налагам подобно решение на хората, които ни подкрепят", заяви Манолова пред Диана Найденова.

Още по темата

"Червената" депутатка бе категорична, че БСП няма да отстъпи от ангажиментите си за повишаване на доходите на хората и ще го посочи при преговорите с ГЕРБ. Манолова обаче отново повтори своята теза, че за България би било фатално да се завърти спиралата "избори след избори".

"Ще бъдем конструктивни на преговорите. Очевидно хората са дали възможност на ГЕРБ да съставят правителство", отчете Манолова.

Тя коментира и загубата на социалистите на парламентарните избори. "Докато си мислехме, че повишавайки доходите и размразявайки бизнеса правим достатъчно неща, се оказа, че сме загубили нещо което е по-важно – моралния си облик, доверието. Това партньорство с ДПС при неясни правила, на тъмно, срина нашия морален облик пред хората. Казвам го с болка!“, заяви Манолова.

Според нея ДПС винаги са поставяли на първо място своя тясно партиен интерес. "Включително и на моменти без да държат сметка на публичния отзвук на техните действия", заяви Манолова в коментар на протестите в родния й град Кюстендил срещу избора на Александър Методиев – Бат Сали, за депутат от региона.

Провокацията на ДПС към Кюстендил започна не от избора на Александър Методиев-Бат Сали за народен представител, а от неговото номиниране за водач на листата в града. Той е от Самоков и няма нищо общо с Кюстендил, посочи още Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
9
 
! Отговори
емигрант преди 9 години
Обещавахте ...СВЕТЛО БЪДЕЩЕ след 1944 и.... нищо. Нула. Последната годинка също. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Колко да ви чакам...!!!!!!!!!!!!!???????????
28
5
 
13
 
! Отговори
Бобката преди 9 години
Дърти комунистически вагини....
27
2
 
12
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
На *** които трият мнения които не им харесват лично на тях искам да кажа ,че са много жалки.Бъдете здрави и целувайте червените продажници,където ви е кеф!
26
3
 
11
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Няма никаква вероятност ГЕРБ да ви покани във властта. Така че не се одумвайте. Заради тебе лепнаха етикета на БСП партия на измамата.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Видя до какво води разделението на българите на партиен принцип. Затова ни бият на изборите турците и ромите. Продължавайте да се надвиквате кой е по- черен и кой е по- вреден. И дано като останете без глас, разберете каква идиотия сте извършили.
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За такива е казано "Хем нас. ано хем голямо". А истината е, че докато не се обединят всички български партии около идеята за подобряване на живота на българите няма да се оправим и ще дълбаем надолу.
23
5
 
17
 
! Отговори
gogo преди 9 години
Няма да управлявате с ГЕРБ, да.Още по-добрата новина е, че няма да управлявате изобщо и с никого. При това, надявам се, няма да управлявате дълги-дълги и щастливи години.
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия както винаги пак са се объркали здраво!Сега си мислят, че дпс-то им е виновно. То на крива партия все дпс-то и е виновно.Тяхна работа, нека да са объркани. Така е по-сигурно, че няма да вземат някой ден да се върнат на власт!
21
5
 
13
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Малко вероятно е да управлявате изобщо.
20
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП може да загуби най-важното - милиардите откраднати пари!Тате ще ми купи колело...ама друг път.
19
2
 
6
 
! Отговори
scott преди 9 години
права си майче, тепърва почва.....
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще има ли трето полувреме на четвърт финалите за четвъртфиналистите се питат от третата възраст след като коментатор каза,че те са в основата за сформирането на лигата ЧФ и щом ги считат за крепители на статукството то да качват ли кацата на масата или с кацата пред касата преди мача.
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баце е всеобщ любимец: - С БСП ще строят Южен Поток; - С ДПС ще пазят Пеевски и Лафка; - С РБ ще правят "реформи"; - С ПФ ще се "бори" с турците; - С Атака ще защитават интересите на Русия; - С АБВ ще пазят Валентин Златев
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
che da te/vi kani njakoi da uprevljavate? dolni, nagli lizemeri
15
3
 
13
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
БСП е най анти българската партия. Само това, че два пъти управлява с турската партия ДПС , а казва , че не може да управлява с българска партия е достатъчно никой да не гласува за тях . Без да се връщаме на терористичното и минало , а може това да ги сближава с терористичното минало на ДПС .
14
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Майчето може да управлява и ръководи само кокошките в Кюстендилско!Айде, марш да сипиш едно гоуемо на Михата!
13
7
 
18
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 9 години
Майче, ако се хванете с Тиквата ще ви блъска бързият влак, да знаеш!И то ще ви блъска много и отзад.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
точно така никаква коалиция с БКП-герб
11
2
 
10
 
! Отговори
krasen преди 9 години
Г-жа Манолова след голямо мъдрене и пънене промени изборния кодекс с переферинциално гласуване , което след отказа на така избраните е едно голямо НИЩО.Вятър работа са всички лапачи.
10
2
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Те са морални, маймуните дуФат супата, а прибиращите - прибират!Баланс - Красота!