Последна среща за ГЕРБ от първия кръг консултации

Преговорният екип ще разговаря и с представители на АБВ
Обновена: 19 окт 2014 08:23 | 19 окт 2014 08:22, Камелия Цветанова
49
Последна среща за ГЕРБ от първия кръг консултации
Снимка: Булфото, архив

Преговорният екип на ГЕРБ ще проведе консултации с представители на коалиция АБВ в зала "Запад" на Народно събрание от 13.00 часа днес.

Още по темата
Това е и последната среща за ГЕРБ от първия кръг преговори.

Цецка Цачева, Менда Стоянова и Румяна Бъчварова ще се срещнат с представители на последната парламентарно представена сила, след като в рамките на седмицата проведоха срещи с БСП, ДПС, Реформаторския блок,  Патриотичния фронт и ББЦ.

Вчера среща не се състоя единствено с „Атака” поради отказ на лидера на партията Волен Сидеров да преговаря без присъствието на журналисти на самата среща.

След края на първия кръг от консултации на база постигнатото съгласие с част от политическите сили от ГЕРБ ще изберат с кого да проведат нови разговори, които да доведат до съставянето на правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: АБВсрещаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До много лошо. А ти как реши, че си умник?
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Триглавата ламя
33
3
 
3
 
! Отговори
часовникар преди 9 години
Цеца гледа часовника си, и какво ли си мисли - времето на Герб май изтича...
32
4
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Днес в Севлиево се пропроведе празник на тиквата най-голямата тежи 110 килогкилограма и обича да играе футбол!
31
3
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Боце и създателя му Гоце!
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боцета и гоцета! Каква идилия!
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** потуранковци, помните ли лошия Дянков, който Боко изгони за да угоди на матряло. Финансова дисциплина, замразяване за заплати. Е, имам добра новина за вас ***, сега няма да има замаразяване на заплати, сега ще има драстично намаляване на заплати и обедняване. Ще изгниете в мизерията. А майтапа е, че същия този Дянков сега е ректор е Русия на някаква икономическа школа.
28
0
 
0
 
! Отговори
Омир до Джо Блек преди 9 години
Докато Одисей прави финтове на нимфите,Пенелопа прави други антични номера на кандидатите.Па после най-добрия пиар Омир ще я изкара св.вода ненапита.Е ,не бадева.Омир не е бил все стар и сляп ...:-)
27
4
 
3
 
! Отговори
до Много лошо! преди 9 години
Никой не е гонил ББ. от властта февруари 2013.Сам си тръгна и комай разтури на някого сценария. Забележка:Нито го обичам,нито го мразя.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Менда, Пенда и Глупенда!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Схемата е секторно разделение на благата .За едни енергетиката ,други земеделие, трети каналите за праха за пране. Оръжеините зделки ,Евро фондовете и т.н .Всичко на наши хора и по направление. За народа .ДА връща външният дълг ,данаците и сметките за ток. Нищо ново под слънцето ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ са казвали във Римският сенат
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБВ са 100 процентови *** на ГЕРБ, БСП и ДПС.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще има коалиция КЪЧЕ ВЛАЧИ РЕИС . Далавер импекс във наи голям разцвет ,вие още по бедни ние по богати. Що сте такива балъци бе хора. Никои не го интересува живи ли сте или измрели. Важно е службите и бившите на службите .Никои няма да се откаже доброволно от кражбите
22
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Първанов, а тези трите трябва да ходят при него!Той президент ли е или прислуга?
21
3
 
5
 
! Отговори
Серго преди 9 години
А бре Първанов и Петков сериозно ли, с тези три глупачки ще праговарят?
20
0
 
6
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Единственото нещо което трябва да се направи в това народно събрание е да приеме само една точка промяна на изборния кодекс .Мажоритарно електронно и забрана на гласуващи без основно образование,премахване на субсидиите,и имунитета .Тогава народът ще отиде да гласува иначе всичко това ще продължи безкрайно .НЕГО ЛИ РАЗБИРАТ ТОВА ТЕЗИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ПРОДАЖНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЛАКЕИ.
19
2
 
19
 
! Отговори
Много лошо ! преди 9 години
Докарахме я до там,че всички партии да целуват ръка на един ***, който изгонихме от властта на 20.02.2013 г. Изключение направи само "Атака". Докато ние се вторачваме в Цецка,Менда и Румчето , Пиздю и Пурко увеличиха цената на тока от което следва да скочат и цените на стоките. Нямам обяснение защо сме толкова прости, даже по прости от най големия *** в държавата - докторът на всички науки, маршалът от пожарната Будю Мазния Бостанджия от с. Хераково , общ. Божурище. Хак да ни е !
18
2
 
20
 
! Отговори
правда преди 9 години
Първи кръг, полуфинал...нарочно бавят за да може черната работа с далаверите да довърши Лизнашки и след това ще си бие камшика като предишния служебен в някоя държава за посланник...пък ходете го обвинявайте. Между другото никоя лижеща медия не съобщи че така известния Шаламанов се оказал служител в НАТО на някаква директорска длъжност и си е взел отпуска за да е в служебния кабинет.....Вие си правете изводите.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея докато си навъртят кръговете от консултации , държавата /доколкото я има/ съвсем ще рухне и после просто трябва да спасяват кожите....
16
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 9 години
Някой да остави някоя кофа в залата, че чуркащото момче може да му се наложи да я ползва...