БСП с покана от ГЕРБ, но няма да притичва по нощите

ГЕРБ са в доста сериозна и тежка ситуация, оцени Мерджанов
Обновена: 22 окт 2014 14:45 | 22 окт 2014 14:45, Камелия Цветанова
70
БСП с покана от ГЕРБ, но няма да притичва по нощите
Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ са притеснени и са в тежка ситуация, смята говорителят на БСП Атанас Мерджанов.

„Президентът свиква парламента чак на 27 октомври, провеждат се протяжни консултации. Няма нито загриженост, нито забързаност и очевидно е, че ГЕРБ са в доста сериозна и тежка ситуация. Фрагментираността на парламента ги притеснява допълнително”, коментира той по БНР.

Още по темата
По думите му това изчакване и непременно съобразяване с този или онзи не може да се обясни по друг начин освен с притеснение.

Мерджанов разкритикува и начина, по който се осъществи снощната среща между лидерите на Реформаторския блок и Бойко Борисов в централата на ГЕРБ.

„Това притичване снощи в късните часове, пък и неистовото желание на определени партии непременно да се включат в бъдещото правителство, показва паразитен лош вкус по начина, по който се употребява властта“, посочи социалистът.

Той беше категоричен, че подобно "притичване" от страна на БСП няма да има.

Късно снощи в централата на БСП се е получила нова „покана” от ГЕРБ, но без да е ясен форматът на срещата, мястото и часът.

„Ние от своя страна върнахме отговор, като предлагаме срещата да се състои в Народното събрание“, обясни Мерджанов.

Той бе категоричен, че едно управление е ефективно само когато има и надеждни управляващи, и действаща опозиция, каквато смята на бъде БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
9
 
! Отговори
стар комунист преди 9 години
Никакво правителство с тоя палач на България!Правилна лява политика за да ви усети народът и тогава ще дойдете на власт.Скъсване със сащ е ес и техните бази и политики в държавата.Изчистване на партията от бюрократи крадци мошеници апаратчици и всички вие дето сте горе на върха на партията -долу в партийните организации,до народа!Тогава ще гласуваме за вас!
17
6
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Мерджанов, Михов, Манолова, Кутев и Дъбов ще спасяват БСП. Смятай
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече няма за кого да се гласува И ГЕРБ СА НА БСП Бегане от тази страна му е майката ВСИЧКИ КОИТО ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ И НЕ СА ЛАПАЧИ, ЗНАЧИ СА ЛУДИ
15
0
 
2
 
! Отговори
забавно ееееееееееее преди 9 години
На макс!
14
10
 
8
 
! Отговори
американецо преди 9 години
И какво стана сега, другарю гнусен комунист Мерджанов? Тиквата май се превърна в каляска, и всички вие, червени *** ще се избиете да се настаните в нея??!!!!
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този Ямболски комунист ми се вижда че се кани да яхне 100 годишната комунистическа бабичка ...на Михов май му изтича мандата
12
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 9 години
Колкото и да се дърпат ще направят всичко възможно и ще има правителство -поне за година -за да могат да дръпнат малко пари от субсидията щото покрай тези и предишните избори бая са се похарчили всички партии - аз лично съм за нови избори
11
7
 
11
 
! Отговори
бай-Ван преди 9 години
Бсп да си натиска парцалите и да не мрънка,нагледахме се на какво направи за 25г.....да не говоря за още преди това 45г.Те много добре го знаят,ама се правят на велики...велики ...велики,ама колко велики,май на другите избори може да изчезнат като партия въобще !Целият преход мина през очите ми,нагледах се на ком. хватки и далавери...всъщност уважаени дами и господа ...всички се нагледахме на това което сътвориха...само кражби ....и продажби.
10
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БеСеПето са като Битълс може да са назад, ама винаги са в националните класации. Излиза че пак БСП ще командва парада за радост на народа и напук на разни бесни десни!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дъртият динозавър бсп вика кът, кът. Елате гербенченца, елате батьовите, вземете ни, как ще ви схрускаме само! Ах, ох, м-м-м! Уф! Ний знаем как.
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе май щем нещем и той път няма да мине без бесепето... поне депесето да се разкара че вече аман сме казали.... само да не са реформаторите на вляст че тогава вече ужакТ тея са гладни и ще смучат народна кръв като вампири да пази Бог
7
0
 
5
 
! Отговори
поразен преди 9 години
ужассссссссссссссссс
6
6
 
17
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Президентът свиква парламента чак на 27 октомври, провеждат се протяжни консултации."-чак,протяжни..Една година чакахме Орешарски да подаде оставката,а сега няколко дни са протяжни и "чак"след 5-6 дни!Ситуацията наистина е тежка,защото в парламента няма "народни"представители,а са все представители на едрия бизнес-български,руски и американски!Все старите муцуни,дето пак няма да се разберат от къде и колко да крадат!
5
2
 
13
 
! Отговори
Идиот преди 9 години
Как може да сте до шия в л*на( не само БСП) и пак да се опитвате да играете игрички. Едните се опитват да избягат от отговорност, другите всячески се опитват да се наврат във властта, третите пък се правят на херувими. Май наистина трябва да има показни разстрели на политици, барем някои от тях се освестят!
4
9
 
20
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Ако някой е в тежка ситуация, това е БСП. Народа няма да съжалява за вас.
3
6
 
21
 
! Отговори
222 преди 9 години
Затова служебното праветелство раздава на поразия парички на когото трябва-сиеич на своите хора,защото виждатели ли БСП ги оставили горкичките герберчета без пари.На спорта няколко милиончета в повече,на метрото чета 8 млн,на тез няколко на онез още няколко и после БСП изхарчили парите.Вие сигурно за *** ни смятате,но май вие сте си *** в държавата.Е ще видим всезнаещия Борисов каква ще я измъти,може и до национална катастрофа да ни докара и тогава май пак БСП ще ви е виновно-***,
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Насралтак селски - вие щото като спретнахте коалиция за 1 ден видяхме докъде ни докарахте. Ще ти се и други партии да изядат големия като вас, но дори *** е по-умен и знае, че бързата *** слепи ги ражда. Да не говорим колко сте единни и вие в мненията си, че храните РБ - единия от ваште казва "не е изключено да се разберем", друг храни директно и се мъчи да изкара дивиденти от забавянето. Бе я най-накрая вземете се наговорете, че ни писна да се въртите всеки ден като фурнаджийски лопати.
1
14
 
21
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Сложна и тежка ситуация оставена след вас! Да съкращава разходи, да вдигаш тока и да оправиш замразената пенсионна реформа. За КТБ нямам думи!