Няма драма след казаното от Борисов, обяви Радан Кънев

РБ няма да заседава спешно след последните думи на лидера на ГЕРБ
Обновена: 29 окт 2014 14:23 | 29 окт 2014 14:23, Камелия Цветанова
41
Няма драма след казаното от Борисов, обяви Радан Кънев
Радан Кънев Снимка: БТА

Според лидера на ДСБ и съпредседател на парламентарната група на Реформаторския блок Радан Кънев не се налага спешно заседание на обединението заради изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ако не се разберат, той ще предложи самостоятелно правителство.

Още по темата
Вчера Борисов заяви, че явно единственият вариант за съставяне на кабинет е коалиция с Реформаторите, които пък след това поставиха условието във властта да участва и Патриотичният фронт.  Днес обаче след срещи на шефа на ЕНП Жозеф Дол с партийните лидери Борисов беше категоричен, че Патриотичният фронт е недопустим партньор на ГЕРБ заради заявените от формацията приоритети в първия пленарен ден в понеделник.

"Ако подпишем с Реформаторския блок коалиция – внасям това, ако не подпишем, ще внеса само на ГЕРБ. Ако искат правителство, да подкрепят и други”, посочи Борисов.

Радан Кънев обясни, че днес депутатите от РБ са обсъждали удължаване на надзора на КТБ, а не правителство.

„Ще обсъдим спокойно и срещата с лидера на ЕНП Жозеф Дол и това, което е казал Борисов, нищо драматично не се е случило днес, което да изисква спешно наше решение. Към момента продължаваме срещите и разговорите по вчерашната си позиция, нямаме ново решение, нито спешно заседание", посочи лидерът на ДСБ.

"Ще проведем и сондажи с партийните си ръководства. Няма спешна и екстремна ситуация в българския парламент“, отсече още Радан Кънев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този кънев така и не разбра че само мрънкоти и нищо не зависи от него.да ви знам във заспалите реформатори
14
3
 
18
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
Да,ДЕ!Нищо спешно няма,щом долазихте в парламента! Аман отг деформирани комплещксари,както и да се наричат!А и Дол толкова ли е смотан,че не види по-далеч от носа си - нито един от тези няма да свърши за 2 пари работа,а се гърчи от напрежение да запази статуквото.ПФУУУУУ!
13
5
 
16
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Има едно политическо правило-че ако правиш нещата по един и същи начин,няма как да получиш различни резултати.Някои наричат това правило най-краткото описание на политическата глупост.Лудост или глупост,но в описанието се съдържа 100%истина.РБ показа,че владее най-добре политическата глупост или е непоправимо изтъкан от политически лудити.Няма как да обясниш иначе това,което се случва през последните 2 седмици,откакто се водят кандърми задясно-центристко"правителство."Фрогнюз 29.10.2014
12
4
 
21
 
! Отговори
един от многото преди 9 години
Това ли е проблем едно пред Българския хилядолетен еопахлен народ?Една частна банка, нечии бизнес..?Да теглите заем от нашите деца и ги вкарате на мястото на откраднатите от вас?Държавата се клати, всеки момент ще се срути, хората мизерстват!!Какво е това лицемерие ??Ей, хора, така ли ще оставите са изчезне България, вие достойнства нямате ли, вижте другите народи !!
11
1
 
7
 
! Отговори
Мануел преди 9 години
До АнонименНаучи български!
10
6
 
14
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Правителство на ГЕРБ, РБ,ДПС,АБВ. Ключ за КТБ, съд за виновниците. Забрана на националистическите партии. 50% съкращения на администрациите. Тотална проверка на пенсионното и здравното осигуряване. Митниците и данъчните на тотален преглед за събираемостта. И още малко държавата ще се оправи.
9
1
 
24
 
! Отговори
хе преди 9 години
Ето един жив пример деца как със стари к*рви нов бардак нестава.
8
5
 
23
 
! Отговори
Куню Мигленов преди 9 години
Рамадане, не говори преди да са ти казали какво трябва да кажеш от Драгалевци! Че синият венец не прощава!
7
2
 
23
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Ясно е, че ни чакат избори до дупка, само че дупката става все по-голяма и по-голяма.
6
1
 
26
 
! Отговори
МВ преди 9 години
Те така могат да откарат и четири години. То спешна работа май нямат. Да вземе Президента да връчи мандата на ГЕРБ и да се приключи с тоя цирк.
5
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Драмата е, че отиваме към нови избори и тогава РБ няма да влезе, ако изобщо не се е разпаднал преди изборите.
4
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече почвам да си мисля, че правителство БСП-ДПС-АБВ-ПФ-АТАКА-ББЦ е най-добре.
3
8
 
20
 
! Отговори
?!? преди 9 години
*** та прозира. Радане, как ще осъждаш одължаване на мониторинга, като това е задължение на БНБ а тя е независима. Второ като няма да участваш в коалиция какво ще зависи от вас? Ще се правиш на опозиция може би!
2
9
 
20
 
! Отговори
фреди преди 9 години
Тия разиграват народа като Фидосова продавач на баклава!!
1
3
 
31
 
! Отговори
desd преди 9 години
Ох, на всички хора им писна вече!!! Егати *** номера!