РБ посегнал на най-милото министерство на Борисов

Реформаторите поискали строителното министерство
Обновена: 3 ное 2014 09:32 | 3 ное 2014 07:14, Елка Василева
109
РБ посегнал на най-милото министерство на Борисов
Снимка: БТА

Разпределението на министерските кресла продължава да спъва новия кабинет, пише „Стандарт“.

Този път реформаторите вбесили Бойко Борисов, като поискали Найден Зеленогорски да поеме строителното министерство, разкриха запознати с вчерашния рунд на преговорите, които се проточиха повече от 5 часа.

Разговорите приключили, когато от РБ настояли ведомството, което отговаря за магистралите, да не бъде поверено на Лиляна Павлова.

Официално преговорните екипи на реформаторите и ГЕРБ заявиха, че вече са почти готови с управленската програма, но не се обсъждали министерски назначения.

Хората на Борисов обаче настояват до сряда да станат ясни структурата и съставът на кабинета.

ГЕРБ са склонни да дадат до 5 кресла на реформаторите, но без МВР, пише "Стандарт".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Луд преди 9 години
Ако е вярно това случайно ли е или има връзка с приказките за евентуално ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО саниране на всички жилищни сгради . Предварително искам кажа , че знам какви са предимствата и съм санирал жилището си , но въпроса ми е за тези които не могат да си го разрешат ,а те не са никак малко .
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато Зеленогорски беше депутат в парламента имаше лав: ако искаш една работа да не стане дай я на найден. И винаги е бил избиран за кмет с купени *** гласове от буковлък и славяново в самия град никога не е печелил на последните избори обаче не извади толкова пари като герб обаче
62
1
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Ще управляват ли или ще отварят мебелен магазин?
61
1
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Всичко е толкова просто и резултатно - създават се нови 10 министерства и ето ти по пет на РБ и ПФ и ...............................................................................
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При 50 % комисионни всеки се бута да строи с държавни средства.
59
1
 
25
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Найденчо си е като ветропоказател-накъдето задуха вятъра на келепира,натам се обръща.
58
3
 
28
 
! Отговори
Митьо преди 9 години
Със 7% получаваш 5 министерства... Далаверата на века!
57
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зеленогорски - вечната номенклатура от БКП - СДС И СЕГА ТУК
56
4
 
20
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Зеленогорски-заради такива политици като него имаме и Катуница!На протеста пролетта срещу кмета Стойков се обединиха всякакви съмнителни политици и "бизнесмени"-ББЦ,Реформаторски блок и ВМРО!Май на доста хиени им беше спряно кранчето.Какво стана с делото срещу Зелов,знам че е пуснат от ареста?Зеленогорски напусна СДС- 2012 -"не било направило верните стъпки"и поредно предателство..Истински демократ-уж в прегръдка с г-жа министерша от правителство на БСП!Ренегати и хамелеони,това и заслужаваме!
55
21
 
18
 
! Отговори
демократ от плевен преди 9 години
Ало герберите, Найден Зеленогорски е изграден десен политик с голям управленски опит и да го сравнявате с Л.Павлова - внучка на бригада Чавдар е неуместно.Ако това е вярно за строителен министър много се радвам, че това е подходящия човек.
54
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
как ще се 8 - 9 проценат са като имаха 6,7 т.е. вдинагил са прочти с едан трета. Ако не беше кунева щяха да имат 14. В софия са втора сила с 18 процента
53
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и все пак в Плевен гласуват за него..... факт.
52
5
 
27
 
! Отговори
бивш плевенчанин преди 9 години
Как ли пък точно най-големия некадърник и нагаждач в Реформаторите Найденчо Зеленотиквенски ще сложат за най-важното министерство. Тва мекотело, като кмет на Плевен, за 3 мандата успя да го превърне в най-голямата развалина и най-запустяващия град в цяла БГ! Тояги за теб бе *** ***. Бегай си на Садовец!
51
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко, не им се давай!Кои са тези?8%,а самочувствие до небето!
50
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 9 години
pravosadieto i vatreschno kakto i vanschno da se dade na pf ili na kanev ako ostavat na gerb na boku i zezo vse edno i sascho sche e zezo e sa satvora no ima i dr.ot gerb i dr.partii ot kade imat milioni kostov uj s postaveni Liza 100 mil goze agenta 80 mil pomaka 2,6 mil.i mn.drugi a kade sa milionite na boiko pri zwetelina borislavova zeza seksa isvesnata milionite na zezo zwaka i t.n. 7 mil.monika i sergo abe kade e zeza seksa istschesna be milionite na boku v USA pri dajera mu li
49
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво значение има, че РБ евентуално вземе строителното министерство. Никакво. Важното е за Боко и фирмите му да останат магистралите и големите инфраструктурни обекти.
48
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До читателВключването на Реформаторски (а всъщност ДЕФОРМАТОРСКИ) блок е самоубийството на ГЕРБ и убийство на България. Така ГЕРБ се съюзява в черното дело на Иван Костов - човекът, сатанински унищожил българската икономика и общество, въвел разрухата като главна цел и култивирал корупцията, като стил на държавно управление, човекът, който вместо да е в затвора за грандиозното си престъпление срещу България, и сега продължава да дърпа конците на все по-оглупяващите ни "държавници"
47
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 9 години
Агент Молдър, нали подписахме клетвени декларации да не разгласяваме, че Банана е клингон и, че има извънземни сред хората? Сега ще ни сменят пола и ще видиш ти превръзки с крилца! агент Скъли
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
времетооооо е наше! наше! ААААААА!
45
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
рамадан кунев е говорителя на лаборанта от драгалевци. не се заблуждавайте, че тази п. тка има мнение по важни въпроси. не случайно, никога не взема веднага решения, а го прави след дни, когат са му спуснали задачите. герб са водещата и най голяма партия и те определят кои министерства ще дадат и кои не