Близнашки пожела: На Борисов яка му гърбина

Той даде положителна оценка на кабинета си
Обновена: 6 ное 2014 13:50 | 6 ное 2014 10:35, Камелия Цветанова
17
Близнашки пожела: На Борисов яка му гърбина
Георги Близнашки. Архив: Булфото

На следващия премиер яка му гърбина. Това пожела служебният премиер Георги Близнашки на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който вчера взе мандата за съставяне на правителство, като очакванията са още утре парламентът да гласува състава на Министерски съвет.

Според Близнашки реформите са крайно необходими.

Още по темата
Близнашки увери, че се оттегля от премиерския пост с достойнство, защото служебното правителство е направило не просто това, което трябваше, а нещо свръх силите на служебен кабинет.

Той отчете, че са изпълнени над 90% от приоритетите и задачите, които си постави служебното правителство.

„Не само че организирахме прилични и свободни избори с легитимни резултати, но осигурихме и добра администрация и заложихме редица инициативи, които ще са приоритет на новото правителство. Гордея се с това, което направихме“, заяви Близнашки.

Според него не може да бъде друга оценката на това правителство освен положителна.

Той коментира, че след оставката на правителството на Пламен Орешарски БСП и ДПС нямат какво да кажат на своите избиратели и затова атакуват служебното.

„Всички знаем, че то е правителство като всяко друго и носи отговорности за това, което се случва в страната. Никой не може да предвиди бедствията и пороите, така че немалка част от усилията ни бяха посветени на тях. Никой не постави въпроса откъде сме взели и парите за преодоляване последствията от „синия език“, защити се Близнашки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме му на Бокото, той си прави магистралките и паричките като водопад му текат в джоба. Ще се усетят заблудените тази зима, но заради тяхното тъпоумие ще страдаме всички.
14
2
 
2
 
! Отговори
край преди 9 години
Близнашки май забрави че е за поне 50%мажоритарно избрани депутати и внася подска за това. Герб помагаха да я събира но вече е по-удобно да се мълчи и да се управлява с тези назначени от Борисов, Местан Миков.Станишев иБареков дупутати които при мажоритарен избор няма да бъдат избрани за домоуправители на входове.
13
0
 
8
 
! Отговори
7 преди 9 години
Нали нямаше да прави правителство ако нямаше 121 депутати? Да ама Не .Защото ги е страх от нови избори.Не ги е страх ДПС,АТАКА,ПФ.Всички други се вкопчиха за властта,защото на следващите може изибщо да не влезнат в парламента.Айде Герб ще влезе но с по-малко от сега.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не може да предвиди бедствията и пороите, така че немалка част от усилията ни бяха посветени на тях. -- учените вече от 30 години разправят, че порои и бедствия ще има, и все по често, ама кой да слуша...
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Тиквата гръб има ама акъл няма.
10
0
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
До негласувалТе са мъжки момичета не се притеснявай за тях, оцелявали са и при много по трудни ситуации!
9
13
 
27
 
! Отговори
светец преди 9 години
Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!
8
6
 
6
 
! Отговори
негласувал преди 9 години
Kалинка е на ГЕРБ,но калинките са на БСП и сега ще видите колко ще изхвърчат от централата им,защото държавната субсидия е малка, сами ще си ги гонят,не Близнашки.
7
4
 
23
 
! Отговори
пожелания преди 9 години
Пожелавам на народа на България едно безборисово правителство!
6
4
 
20
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
До избирател-безпартиенКАЛИНКИТЕ не бяха ли от ГЕРБ?Бременни, необразовани с фалшиви дипломи ....ХА ХА ХАДобре е да си направите справка на информацията преди да я напишете във форума за да не ставате за СМЯХ!!!Лек ден на всички!
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не в грешка си ,не е ли вече ясно че червените *** не са калинки а тлъсти бръмбъри ! я поразгледайте малко списъците за депозитите н КТБ . Оказва се че са само милиони на комунисти ! на "социалната " партия ?
4
18
 
10
 
! Отговори
:) преди 9 години
За правителство оставено без бюджет от предишния парламент, това на Близнашки се справи повече от отлично с финансовите и политически мини оставени от ДПС-БСП, и с природните стихии и епидемиите и т.н. Браво, Близнашки!
3
8
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
поредния самодоволен ***,долен комунист,остави хората да ти дадът оценка за работата,некъдърник.
2
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този служебен кабинет наистина получава кръгла двойка от избирателите. Основно вършеше политически чистки, вдигна цената на тока и обслужваше интересите на енергийната мафия. Дори кабинетът 'Райков' беше в пъти по-добър. А Близашки просто лъже като дърт ***, какъвто е и всъщност :)))
1
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука е прав! Но само тука!