Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия

Президентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци
21 ное 2014 14:47, Красимир Ангелов
238
Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресия
Снимка: Reuters

Американският президент Барак Обама поздрави Бойко Борисов за избирането му за министър-председател, съобщават от правителствената информационна служба.

"Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни“, се чете в писмото на Обама до родния премиер.

"Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции", пише още американският президент.

В писмото си той благодари на България за трайната ангажираност на нашата страна в Афганистан и за подкрепата на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак.

"Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат“, се казва още в честитката на Обама, която завършва така:

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.“

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
34
 
! Отговори
Разни мисли преди 9 години
25 години ние от Америка само благодарствени писма получаваме. Бла-бла-бла Конграчулейшънс, бла-бла-бла конграчулейшънс. Сега Борисов ако е мъжкар ще си избърше г*за с писмото на Обама. А за Русия много, много да не дава акъл. Тя Русия ще му каже на черното му ушенце. Ама като в оня филм "Кучета в резерв", ей така ще му го каже. И един съвет! г-н Обама, вземете си писмото и пликовете и марките и плюнката и бегай,бегай,бегай...
25
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нии си имаме златен Министър Председател и златен Президент.Нека са ни живи и по здрави АМИН.
24
4
 
35
 
! Отговори
БРАВО! преди 9 години
Обама позравя Борисов и той изпада в екстаз - нали това се очакваше от него. Да слушка и да се подчинява на големия брат САЩ. Ами така де ние да не сме Унгария, която всячески се старае да отстоява суверинитета си незивисимо, че е член на ЕС и независимо от санкциите към Русия. А ние загърбваме това само и само да играем по свирката на Обама и да ни поздравяват за бежанците.
23
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разкарай се бе американски ***, в собствената ти държава не те бръснат за слива, имаш рекордно нисък рейтинг на одобрение, Конгресът ти вече се контролира от републиканците, а ти си демократ ах ахх аха, малцинство си в собствения си кабинет. ***!
22
0
 
33
 
! Отговори
Опаа! преди 9 години
Бойко, я му напиши на обамката, че бежанците са гладни и трябват няколко милиарда долара за да можем да ги интегрираме! Иначе ще му ги пратим на него, щом е толкова загрижен!
21
6
 
45
 
! Отговори
шефа на света преди 9 години
Поздравителното писмо на шефа на света, Обама, звучи повече като насъскване на пожарникаря към война с Русия!
20
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Виктор Орбан Президент!!Нашите са ги хванали с дребни компромати, с които ще и заробят,завинаги
19
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А не е ли поздравил най-красивата жена в кабинета - външната министърка Данито Митова?
18
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Европейското развитие" в абревиатурата на ГЕРБ е само камуфлаж за "американско робство".
17
3
 
38
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
Сега мисля 4е на всички им стана ясно, 4е има етни4еско про4истване по мирен на4ин....изселват и зали4ават българската нация и съответно заселват и насър4ават раждаемост на ц*гани, араби и всякакви други. Младите и кадърни българи бягат навън и как няма да бягат....кой нормален 4овек ще стои тука да му вдигат данъците вскяа година и да му потъват осигуровките да поддържа с добър на4ин на живот *** които знаят само да се халосват по цял ден и да пускат на т'слата дръжката?!?!
16
3
 
38
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
МАЙМУНИТЕ В ЗООПАРКА!
15
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много мастило е изхабил Обамбата. Трябваше просто да му напише "Конграчулейшънс Борисов".
14
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тесни връзки със САЩ, пожелание да се включим с армия срещу ИД (които режат глави на всички участващи до момента), интегриране на ислямисти и приемане на още...Това не е честитка, а проклятие към България.
13
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Писмото е завършило със загадъчен послепис: Съвсем скоро ще ви извикаме за инструкции, послушковци!
12
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 9 години
човека си има план и го предава напред ............. аз съм сигурен всъщност това не се е сетил да го каже Обама а просто някои който следи за изпълнението на плана / политиката кой както така да го разбира .. но идеята е ясна да се ислямизирате радикално /нямам против нашите мюсюлмани, на тях такива не им трябват те искат терористи / по бързо че няма време
11
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Личи си кой е господаря и кой слугата.Истината боли, нали соросоидчета, ха ха ха...
10
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все "хубави" неща ни пожелава Обама: Да се конфронтираме с Русия и да загърбим националните си интереси, като унищожим дългогодишните отношение с близък на нас православен и славянски народ. Но за сметка на това ще компенсираме това неудобство с прииждащите вълни мюсулмански граждани, които бягат от конфликти, които САЩ е запалила. Ще оставим нашите нуждаещи се за да осигурим по поне 1000лв месечна сума за препитание на чужди нам граждани.
9
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива писма с инструкции и и благодарности за служба праща и нашата фирма при преподписване с под-изпълнители.
8
7
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.***, никой тук не иска ш*баните ти бежанци! Не говори така, все едно празници вдигаме тука за тях, ***!
7
6
 
40
 
! Отговори
zeus преди 9 години
На 99 процента съм сигурен, че писмото е някаква бланка и дори не е подписано лично от Обама. Иначе ползата ни от новия Голям брат САЯ е един кораб развалена царевица, поне визите да бяха паднали като ни обичат толкова :)