АБВ дава стабилност на кабинета, доволен е Първанов

Президентът не е богат и не страда от това
22 ное 2014 10:52, Александър Попов
69
АБВ дава стабилност на кабинета, доволен е Първанов
Снимка: Булфото

Парламентарната група на АБВ дава стабилност на това правителство и за разлика от други групи и партии нямаме намерение да го дестабилизираме, заяви Георги Първанов в предаването „Тази събота” по bTV.

Той изтъкна, че една от основните причини да участват в управлението е, че България трябва да има правителство и да не върви към нови избори.

"Това би било катастрофа. България има нужда от добро и стабилно управление. В това отношение ние сме близо до идеята на ГЕРБ за стабилно управление. Друга ключова причина за участието на АБВ, това е ролята на социален колектив. Колектив от вътре. Трябва да правим разлика при поведението на ГЕРБ при предишното управление, където имаше тежък натиск, елементи на репресия, а сега има диалог, който даде своя резултат. Много от нашите предложения, да не кажа всички, бяха приети”, посочи Георги Първанов.

Той изрази надежда Бойко Борисов да бъде силен премиер, след като преди четири години го определи за слаб.

"Сега се надявам да бъде силен премиер, но не мога да правя прогноза в началото на мандата, минали са само броени дни и седмици. Надявам се със заявките, които прави, и като диалог, като взаимодействие, като коалиционна култура, и като управленски решения", каза лидерът на АБВ.

Първанов заяви, че би оттеглил подкрепата си към кабинета само при груби нарушения на споразумението.

Междувременно Георги Първанов за пореден път отрече, че има 80 милиона лева в КТБ.

"Квесторите ми извадиха документ, в който е записано, че никога не съм бил клиент на банката", каза президентът.

Той заяви, че това е една голяма манипулация, като подозренията му са, че атаките идват от бившите му съпартийци.

"Не съм богат човек и не страдам от това. Богат съм на идеи и приятели", каза още Първанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
валя преди 9 години
До От врачкаИдиот Който зло мисли му се връща!
50
1
 
5
 
! Отговори
????????? преди 9 години
АБВ дава НЕСТАБИЛНОСТ за кабинета....И това е САМАТА истина форумци!"СоциализЪма е едно НЕДОНОСТЧЕ" - диктатора Т.Живков(правешкия червен гуру)
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Агент Гоце седефа се е родил ла*но ,а ще си умре като г*вно! Соц.ком. *** и ***!
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоце, Гоце, големо л... се извъди
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
другрЕте Гоце/дс,кгб и Буда/дс,кгб се събудиха тази сутрин като "демократи"...Гоце направи 4-етажен ДВОРЕЦ в Иваняне,направи ДВОРЕЦ на брега на родното ни море,купи за сватбата на сина сина си МЕЗОНЕТ на РИВИЕРАТА във Франция ОТ КРАДЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ от спонсорите си - МУТРИ....Имената са им известни и ОЩЕ не са в затвора....А той е "света вОда не напита" Просто "херовимче",чист като бебешка сълзица...Но е истински мъжага,защото изкара трипера на крак-прихванат от малолетна-педофил....
46
1
 
1
 
! Отговори
Do,do преди 9 години
До врачка 50. Все чета простотии, ама ти надхвърли всичките. Пишете глупости, но поне не проклинайте. Защото всяко проклятие е натрупване на отрицателна енергия. Проклятието се връща с пълна сила към този, който го изрича. Така че не си правете шега със това.
45
2
 
3
 
! Отговори
негласуваш преди 9 години
КАЛФИН,КОЙТО ИМА ГОВОРНИ ДЕФЕКТИ-СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР-ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА СЛУЖБОГОНСТВО-ТОЙ СТАНА МИЛИОНЕР ОТ ЕВРОДЕПУТАТСТВАНЕТО,,НО ЛАМТЕНЕТО И ЖАЖДАТА ДА СИ НА ВЛАСТ Е БЕЗКРАЙНО-В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА-ВСЕКИ НА ПОСТТА ЗАРАДИ ПАРИТЕ И ВЛАСТТА-ЗАТОВА Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗАЩОТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ГЛАСА НИ-ПОРНОГРАФИЯ ПЪЛНА-КАТО ГИ ГЛЕДА ЧОВЕК КАК НЕ МОГАТ ДА СИ ЗАКОПЧЕЯТ САКОТО ОТ ДЕБЕЛИНА И КАК МЪНКАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ-ПЪЛНА ОТВРАТ
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Гоцето бил беден, а откъде са парите за палата, който строиш в Иваняне, близо до Банкя"Да не е продал мезонета в Париж, дето не можахте да го намерите толкова години?
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гоцето бил беден, а откъде са парите за палата, който строиш в Иваняне, близо до Банкя и до мафиотския ти приятел мутрата Борисов( когото на времето направи генерал)Пак си оставаш доносник и предател Гоце, хората няма да го забравят
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама от видните мафиоти на прехода ББ и ГП, липсва само снимка на покровителя им : олигарха Валентин Златев, директор на Лукойл БГ
41
5
 
9
 
! Отговори
важно преди 9 години
Направих голяма грешка като гласувах за абв.Лакомият за власт Първанов и онзи дебелак как му беше името- министърът на социалните грижи се прецакаха жестоко като влезоха в коалиция с нижожествата от герб.С тези си действия сложиха точка на партията,която влезе с вазелин в парламента КРАЙ НА АБВ
40
0
 
8
 
! Отговори
Даола преди 9 години
" Колектив" отвътре ли - аз мислех, че те искат да са коректив ?
39
1
 
17
 
! Отговори
ГОРЧИВО преди 9 години
БОЦЕ И ГОЦЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЗАЕДНО И СЪС ЗЛАТЕВ ИГРАЯТ ТЕНИС ТРИМЦАТА!!!!!
38
4
 
11
 
! Отговори
От врачка преди 9 години
Бойко ще умре от рак на дебелото черво преди да създаде поколение и и след като свърши ще му заплюват некролозите и ще му уринират на гроба.
37
3
 
13
 
! Отговори
petko.noshkov преди 9 години
Първанов ,че подкрепя Бойко никак не е изненада!Избирателите на Бойко и на Първанов имат един произход-те са избиратели на бившата Комунистическа партия.Редно е в парламента да са заедно,даже и с БСП.Но им пречи лидерството -от БСП не признават за свой лидер Бойко ,а Първанов го призна и му предложи участник в кабинета му!БСП , ако признаят водачеството на Бойко веднага ще се обединят и ще преминем отново към еднопартийната диктатура начело с БОЙКО -вожда и ръководителя на българският ***!
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другаря Първанов одобрява съюза с Другаря Кънев и Другаря Борисов.
35
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 42 СОРОСОИДЕН *** ОБЪРКАЛ СИ ИЗРЕЧЕНИЕТО ,ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОДУКТ НА (ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ0 ..НЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОДУКТ НА ЕВРЕЙСКАТА ЮДО-МАСОНСКА ДЕМОНОКРАЦИЯ ,КАКТО И СТАНИШЕВ СЪЩО ,А ТИ СИ ПРОДУКТ НА МЕДИЙНАТА ЦИОНИСТКА ПРОПАГАНДА И ПРЕКОМЕРНАТА ЗЛОУПОТЕРБА НА КАНАБИС ,КОЯТО ТИ ИЗПЪРЖВА МОЗЪКА И НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ,ЩОМ ДРАСКАШ ТАКИВА ИДИОТИЗМИ.
34
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нема лева или десна идея тука-всичко е точно по средата, между двете бузи ;)
33
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Винету", ама с картинки, че иначе мноо четене трябва
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а може и "Винету" да препрочитат....кой знай?!