БСП ще орязва щата и бюджета на партията

След изборите столетницата получи двойно по-малка субсидия
21 дек 2014 10:14,
19
БСП ще орязва щата и бюджета на партията
Снимка: архив Булфото

БСП планира орязване на щата в централата на „Позитано” 20 с близо 30 процента. Предстои и намаляване на бюджета на партията. Това ще бъде обсъдено на заседание на Националния съвет на БСП днес, съобщи БНР.

Според националното радио драстичните мерки се налагат заради тежката загуба на червената партия на изборите на 5 октомври. След тях БСП получи двойно по-малка държавна субсидия за 5,5 милиона лева. 

Очаква се пленумът на левицата да  приеме план за работата на социалистите за първото шестмесечие на 2015-та година за мобилизация на структурите си за предстоящите местни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: БСПбюджетсубсидия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП в кереча като трета политическа сила скоро може и четвърта да затварят кепенците и бегом в Сибир в България са нежелани
15
0
 
2
 
! Отговори
V преди 9 години
А така! Къде ви е социалната политика, как така ще изхвърляте хора на улицата? Това не е социално, дайте да ги преквалифицираме или ги назначете на обещаните от Станишев места - по-добре а?
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами как няма да орязва щата и бюджета. Другарят Путин вече на праща долари на БСП защото и при него станаха много кът и това принуждава слугите му в България да мизеруват.
13
0
 
7
 
! Отговори
Крупие преди 9 години
Защо във Видин БСП имат най-голяма подкрепа ? Защото тук хората са най-бедни в цяла Европа,мисленето на огромна част от тях е в стил преди '89 ( без значение на 20 или на 70 ).То модерно мислещите и проспериращи хора се махнаха и тук остават предимно хора втора цедка,които са си свикнали фамилиарно с партийката и те така.Ама вече и тук ГЕРБ почнаха да бият на избори.То не става по влашко да спиш в стая при животните,а къща на 2 етажа да е само за фукане пред гости.
12
0
 
11
 
! Отговори
дериват преди 9 години
абе не ги кълвете толкова лошо котерииката е със затихващи функции в момента не са никакви нито леви нито десни не се хабете просто затихват лека им пръст
11
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
до 4 БСП----ЗНАЧИ --БОЗАЕМ САМО ПАРИ
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГошуМи защо не дойде лично *** да има каже че ще ги съдере от санкции и ще им спре нефта?
9
4
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
До гфтЗащото когато ти дойдат 3-*** американски сенатори да те предупредят, че ако не спреш Потока, ще те скъсат от санкциои, какъвто и русофил да си и ти ще го спреш. Иначе лева ще стане като рублата :)))
8
0
 
8
 
! Отговори
гфт преди 9 години
То ако беше така с рублите защо точно орешарски спря южен поток нали с русия
7
0
 
16
 
! Отговори
серГЕЙ Путкин преди 9 години
БСП изчезва хахаха браво на серГЕЙ Станишкавич този русофилски *** успя да съсипе най големия тумор в обществото 100 годишния тумор БК(с)П
6
2
 
5
 
! Отговори
Божо преди 9 години
До анонименТо , тези пари за атака и скат са от бюджета на столетницата , който пък е от кремъл , а там едни рубли падат ли, падат :))))
5
3
 
15
 
! Отговори
Ro[ko преди 9 години
Абе къде е Кутев? А Серго? Къде са тия строители на цоциализъма?
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е това БСП?
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БожоКъде си видял *** да работи па и без пари?! Едно време работеха все партийни секретари или профсъюзни деятели а преди това обираха мандри!
2
3
 
18
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Те ,другарите работят без пари, и въобще не трябва да получават заплати :))) Истината е , че тарикатите ще се разбягат много бързо, което е добре за България, обаче бедните, излъгани хорица ще продължат да се залъгват от лявата глупост !!!
1
4
 
19
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Това трябвали да ни интересува?