Станишев поиска прошка, зове БСП за победа на местния вот

Опитват се да ни прехвърлят вината за прехода, смята лидерът на ПЕС
25 дек 2014 18:04, Красимир Ангелов
186
Станишев поиска прошка, зове БСП за победа на местния вот
Сергей Станишев. Снимка: Булфото

Бившият лидер на БСП и настоящ на ПЕС Сергей Станишев поиска прошка от съпартийците си на Коледа и ги призова за победа на местните избори през 2015 година.

В своя профил в социалната мрежа Фейсбук той заяви и подкрепата си за ръководството на БСП и изрази увереност в изборната победа на левицата.

"Реших да напиша тези редове именно днес, защото ми се иска всеки от нас да забрави лошото, злобата на деня и на политиката. Иска ми се да сме здрави и успешни като нация. И тази вечер на всяка трапеза да има благослов за страната ни, хармония и надежда“, се чете в посланието на Станишев, публикувано в навечерието на Коледа.

В него той изразява твърдата си позиция, че страната ни отдавна заслужава мястото си в Европа и "не бива да допускаме друго отношение към България". "Дано Новата 2015 година да е пълна с очакване, с усмивки и добри каузи! Пожелавам го на всички сънародници - където и да са по света, каквато и религия да изповядват“, сочи бившия лидер на столетницата.

В своето послание той отделя специално внимание на БСП, наричайки партията "моето голямо семейство". "С много от вас сме преживели възходи и падения. Плакали сме от радост и от болка. Споделяли сме чувства и спомени. Заради това искам в навечерието на Коледа да ви благодаря, да ви поискам прошка, да ви простя и да ви пожелая много здраве и лично щастие.

Надявам се, че Новата 2015 година ще донесе на всички нас в БСП много победи, самочувствие, удовлетворение и единство!“, пише Станишев и продължава:

"Боли ме, когато чета и слушам междуличностни нападки или упреци към партията. Само заедно можем да минем през всички предизвикателства. Прочетох и за себе си доста спекулации. Тази година беше трудна за мен в много отношения - взех трудни решения. Но категорично мога да кажа, че БСП е и продължава да бъде моя кауза“, пише в изявлението на лидера на ПЕС.

Станишев заявява категорично, че стои зад ръководството на партията и хората по места. „Смятам, че предстоящите местни избори са решаваща битка, в която БСП трябва да влезе в добра кондиция и да излезе победител!“

"Нашите опоненти и конкуренти в политиката се опитват да ни прехвърлят вината за неуспешния преход. Точно защото през последните 25 години - изгубени в прехода - загубихме ценностите и жалоните си като нация. Историческият шанс, но и изключителна отговорност пред БСП сега, е да даде посока, да очертае път пред страната. Както и да се опита да върне обичайната вяра в доброто у човека, у всеки от нас като българин“, смята още бившият лидер на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: БСПСергей Станишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
56
 
! Отговори
магьосник преди 9 години
късно е чадо мандалото хлопна сбогом няма да ни бъде много мъчно за теб
62
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То бива ***, ама тоя бие рекордите!
61
0
 
62
 
! Отговори
trafoPOST преди 9 години
"...зове БСП за победа на местния вот"Тоя *** продължава да живее в паралелната вселена.
60
0
 
48
 
! Отговори
Джей'с он ма фи преди 9 години
Би трябвало да сме като американците - огромен процент не знаят кой им е президент,но усетят ли,че правата им се нарушават - на секундата излизат на протест.Трябва да променим мисленето си и да сме по-задружни.Само така ще дърпаме напред.
59
27
 
35
 
! Отговори
Kit Chelin преди 9 години
Не знам дали сте прави да го обиждате и наричате хамстер и съсел, но едно е сигурно, че през 25 г. преход най-големи успехи има през периода 2005-2009 г. Това, че някои другари като Борисов омаловажиха тези постижения и говореха само за провали е друг въпрос. Жалко, че толкова българи се хванаха на въдицата му. А той успя да затрие България и да я прати в трета глуха с висока безработица, замразени доходи, спрени пари от еврофондове, тотално изпростяване на политическия живот, подслушвания.
58
3
 
43
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До КироСтанишев има съветски интелект. Като ония в Киев.
57
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Станишев безсрамниконито ДПС ще изчезне, а Русия хич, но седесарите ще изчезнат
56
22
 
34
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Станишев знае и може повече от всеки друг политик в България. Борисов няма нужния интелект да постигне напредък в икономическото развитие на страната и това ще стане пределно ясно на всички българи.
55
3
 
35
 
! Отговори
CS преди 9 години
Mi to ostava da neste zaedno s DPS ste upravavlqvali po4ti 16g ot 24 ?Razruhata e va6e delo komuneta i na turcite zaedno s madridckiq kradec
54
2
 
47
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Станишев може да изрита Борисов само в по време на приятелски мач по кокалчетата. Но после не му завиждам.
53
3
 
51
 
! Отговори
Станишев безсрамнико преди 9 години
Как не те е срам, ти който си един от основните виновници тази нация и държава да са в това катастрофирало безпомощно състояние!!! Ти продаде всичко на ДПС и всички олигарси свързани с Русия *** неден, гнус ме е от извратени типове като теб!!!
52
2
 
50
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До КироАко Станишев се върне начело БСП няма да вземе и 5% на изборите.
51
20
 
35
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Станишев ще се върне на чело на БСП, ще изрита Борисов и останалата ***. Това ще се случи, нещата вървят в тази посока.
50
1
 
36
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
СТАНИШЕВ ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИТЕ И НА ЖАН ВИДЕНОВ ,ЗАЩОТО ЗАЕДНО СЪС СДС ,ГО НАРОЧИХТЕ ЗА ЛИКВИДАТОР НА БЪЛГАРИЯ И МУ ПОСВЕТИХТЕ И ВИДЕНОВА ЗИМА ! ТЯ БЕШЕ СЕДЕСАРСКА ЛИКВИДАЦИОННА ЗИМА И НИЕ СЕ ЧУДИМ ВСЕ ОЩЕ ,ЗАЩО НЕ ГОВОРИТЕ ЗА ТОВА ! НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ВЯРВАМ ,ЧЕ БКП Е РОДИТЕЛЯ НА СДС ,НО И ТАКА ДА Е ,КАКВО ОБЩО ИМА БСП С БКП -ПОСЛЕДНИТЕ САМО СА ПРЕЧИЛИ НА БСП,ДАЖЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДЕСНИ РАЗБОЙНИЦИ !
49
2
 
43
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До СъсиНай-големия съсел сред политиците, и най-големия политик сред съселите. Второто не е много сигурно обаче.
48
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И все още не разбирам как може да си с жена, чийто бивш мъж е по-голям от дядо и. Не си ли го представяш от време на време? ;) Не ми го хвалете повече.
47
2
 
42
 
! Отговори
Съси преди 9 години
Съселът- най-известният хамстер в политиканството.
46
21
 
34
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Станишев е най-стойностният политик в България.
45
16
 
35
 
! Отговори
Киро преди 9 години
БСП отново ще бъде първа политическа сила, а ГЕРБ, РБ и т.н. ще бъдат отритнати.
44
1
 
37
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До до 62Доста точно описание на другаря Съсел.