Купиха цялата парламентарна група БДЦ, скочи Бареков

Към отцепниците: Момчета, харчете си парите със здраве!
Обновена: 29 дек 2014 14:02 | 29 дек 2014 14:02, Камелия Цветанова
154
Купиха цялата парламентарна група БДЦ, скочи Бареков
Николай Бареков. Снимка: ББЦ

За първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група, смята лидерът на партия ББЦ Николай Бареков. Повод за коментара му стана новината от днес, че четирима депутати, избрани от неговата партия - Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, подадоха оставки като членове на ББЦ и от всички заемани от тях длъжности в политическата сила, но останаха в парламентарната група БДЦ.

Още по темата
"Нелепите действия на бившите ми съратници, които станаха депутати благодарение на мен и ББЦ, е жалък опит да се прехвърли на чужда глава мръсната им политическа съвест. От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност. Отсега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти", смята Бареков.

Той обвини четиримата, че след като са били избрани за депутати благодарение на неговата работа през последните две години, сега са се отказали да изпълнят дълга си към хората и да работят срещу политическото статукво.

"Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите. Днешното развитие на нещата още веднъж потвърждава позицията ми на лидер на единствената опозиционна партия, която е да оттегля подкрепата си към тези депутати, които решиха да събират трохите, вместо да работят в името на народа си.  Гласуванията на тази група през следващата година ще говорят сами по себе си дори и на най-зложелателните журналисти и критици на моята партия", коментира Николай Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знаех, че ако ти дойде акъла макар и не навреме си продажник, но нищо.
26
28
 
26
 
! Отговори
pet преди 9 години
Идеално се нареждат нещата за ДПС:- ГЕРБ вади от властта ПФ- За пред народа БДЦ подкрепя ГЕРБ-ДПС управлява във сянкаДа вие честита новата власт!!!
25
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А той Бареков не се продаде и той като заяви пълна подкрепа към Борисов който твърдо нямаше да подкрепи и измами целия си електорат!
24
1
 
40
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Бареков изпадна в ситуацията на "обрания крадец". Цялата му партия бе скалъпена от напазарувани членове с парички от КТБ. Сега просто някой им е предложил повече. Смехотворните за Бареков аргументи, като "съвест", "морал" и други от тоз сорт са част от клишетата без съдържание, широко използвани от него за ловене на баламурници.
23
6
 
12
 
! Отговори
Милен преди 9 години
Всички продажници ще си платят рано или късно!
22
2
 
13
 
! Отговори
Велев преди 9 години
Да си ги харчат със здраве, като свършат парите и с тях ще се свърши.
21
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчина Бойко Борисов отново е започнал да целува *** на Местан. Очаквайте коалиция ГЕРБ-ДПС.
20
1
 
20
 
! Отговори
бегай преди 9 години
Тия са живи присмехуйници.
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе Барек,нали осигури на кръстника едни депутати?Кво ревеш ся?Ко са прайш на утрепан?То и тез дето са излъгаха да гласуват за теб разбраха ква си я свършил.Осигури на батко кворум.
18
2
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
Проблема не са само те !!! И народа трябва да поумнее като започнем от хжърлянето на *** на зелената площ ..... Тези *** само говорят както казва Барека не съдете по действието а по приказките ?! :D :D :D
17
6
 
9
 
! Отговори
Илия преди 9 години
Teзи долни предатели са за бой!!!!
16
1
 
28
 
! Отговори
Man United преди 9 години
Няма никаква избенада в случващото се. А той щеше да става министър прецедател! Роската трябваше да е вътрешен министър :( Какво стана :( Хората не го разбраха ...Новия месия! Малък си още за тези игрички мойто момче.Нищо чудно, че ставаме свидетели на жалкото ти падение.
15
12
 
6
 
! Отговори
до 16 борса преди 9 години
Не борса както си казал, а Борисарница. Както Цветарница и т.д.
14
1
 
45
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Просто не разбирам колко трябва да си *** за да гласуваш за подобно нещо като тоя кюфтепек и тия около него .....................
13
0
 
26
 
! Отговори
Исус преди 9 години
По гласуването им ще ги познаете!
12
0
 
22
 
! Отговори
Борса преди 9 години
На парламента трябва да се сложи голям надпис БОРСА и да се знае че там се купуват гласове от подкупни *** избиратели от безкруполни кожодери. В това няма нищо страшно, нито жалко, но все пак трябва да е вярно. Все пак там където се купува месо пише МЕСАРНИЦА, а при цветята, пише ЦВЕТАРНИЦА.Вярно е че и надписа БОРСА няма да отговаря на истинското съдържание на това какво има там:)))
11
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МНОГО ПЛЯВА ИМА В ПАРЛАМЕНТА.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМАЛИ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И ДА БЪДЕ В РАЗУМНИ ГРАНИЦИ - 100 ДО 160 ДЕПУТАТА.СЕГА КУЦО И САКАТО В ПАРЛАМЕНТА.И ЧАК СЕГА ЛИ СЕ УСЕТИХА ТЕЗИ ДЕПУТАТИ,ЧЕ БАРЕКОВ РАБОТИ САМО ЗА СЕБЕ СИ: КОГАТО СЕКНАХА ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ ОТ КТБ?
10
0
 
45
 
! Отговори
т.ш.к :) преди 9 години
Хахахахаа, ще се попикая от смях :) :)Ами като такива си ги събирал, бе, Бюрек, какво очакваш?:)
9
1
 
43
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Не бе Барек, тези дето ти дадоха парите, за да пазариш римският вот си взеха тяхното. Кофти лидер си с кофти партийка!
8
7
 
29
 
! Отговори
в която и ... преди 9 години
... парламентарна група да погледнем, всички депутати, начело с тези от ГЕРБ, са от кол и въже, тарикати бизнесмени до немай къде.