ДПС иска вот на недоверие, защото е в тежка изолация

Местан иска да запази кадрови позиции в държавата, заяви Румен Петкъв
24 яну 2015 10:44,
37
ДПС иска вот на недоверие, защото е в тежка изолация
Снимка: архив, Булфото

С опита си да иницира вот на недоверие ДПС цели да се легитимира отново като основна политическа сила. Това заяви в ефира на Нова телевизия заместник-председателят на АБВ Румен Петков.

По думите на Петков партията на Местан прави всичко възможно, за да запази кадровите си назначения в държавата. Според Петков в противен случай движението рискува да изпадне в още по-тежка политическа изолация, което ще доведе и до негативни изборни резултати за ДПС.

„Няма спор, че здравният министър е укорим за някои от фразите, които хвърли в публичното пространство, но при положение, че са минали едва месец и половина-два от работата на правителството, без да се оцени какво е направено в сектор здравеопазване, да се иска оставка е непродуктивен стремеж“, категоричен бе Петков.

Той бе категоричен, че подобни политически игри отклоняват вниманието от решаването на важните за обществото проблеми в сектори като здравеопазване, образование и правосъдие.

Заместник-председателят на АБВ коментира и планираната съдебна реформа. Петков беше категоричен, че АБВ участва много активно в подготовката на цялостната нормативна уредба, като от партията очакват правосъдният министър да представи своята визия как реформата ще бъде разположена във времето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС не е етническа партия, тя еднакво добре се грижи за ***,турци,лекари и политици
25
1
 
4
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ДПС още много приказки ще чува от ***. Никога не трябваше да се допуска да се управлява с БСП. Винаги след управлението на БСП настъпва хаос в държавата.
24
9
 
3
 
! Отговори
долу ГЕРБ преди 9 години
ГЕРБ не заслужава управлението, как може партия свалена от народа пак да се качи на власт
23
3
 
8
 
! Отговори
Ах ах ах преди 9 години
И този на снимката заслужава дебела тояга!Всички сте маскари!!
22
2
 
19
 
! Отговори
ДИЯН преди 9 години
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ ЩЕ ИЗОЛИРА ДПС
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех каква тежка изолация брей! Как изхвърлихме ДПС от властта! Кой ще ти гледа, че гласуват заедно, важното е театър да се разиграва, електората да се кефи, че ДПС уж не било във властта. Медии, ***, блогове вдигат анти-ДПС пушилки, 'патриоти' уж са възмутени от турската партия (нищо че в коалицията им има още една такава без да броим ГЕРБ). ДПС арите пък пищят дежурно против езика на омразата не пропускайки да подчертаят, че споделяли едно и също евроатлантическо ценностно пространство. Тъпо
20
1
 
0
 
! Отговори
akua преди 9 години
nai-kulturnite, nai-rabotlivite i nai-etichnite hora s nai-dobrata komunikacia sa v bg.bat Sali - prezident na bg s 91.5% dogodina. :-)
19
2
 
28
 
! Отговори
K.Коцев преди 9 години
Колкото повече се инати Местан и колкото повече плямпа - толкова повече ще пада неговия имидж и този на ДПС!Впрочем,не е ли време да се ликвидира и забрани тая неконституционна партия?! И стига с тая пародия за майчиния език - него да си го приказват на воля по домовете, колкото искат,а не на обществени места! Учител съм и зная много добре,че те не знаят българ ски език,ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ ИСКАТ ДА ГО УЧАТ! Хората са добри и работливи,но политиците им ги водят към конфронтация с другите етноси!
18
2
 
27
 
! Отговори
БСП преди 9 години
Мазник Местан миналата година се подигра с БСП, като смяташе, че ще бъде оценен от идващата власт. Сега му е малко терсене!
17
1
 
25
 
! Отговори
дръжте крадеца,да жи преди 9 години
Не само че иска да се задържи във властта ами да продължат да крадат .Нямате представа за какво източвание на държавата става дума от привърженици и членове на тази дяволска партия. А източването е самоцелно ,за да се отслабят силите на българският народ ,омаломощен по лесно да го манипулират,също да го накажат за бездействието и безразличието от процесите които текат в държавата.Когато няма реакция по лесно се злоупотребява защото няма кой да те спре,това правят дпс.
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пиш - пиш фонтана, не се пробвайте да пробутате аверите си от ДПС като опозиция, много добре знаем че Боко играе за вас, а останалото е театър за пред хората. Отстрелвате разни дребни риби, а от 10 години насам все едни и същи хора печелят тлъстите държавни поръчки или се уреждат като подизпълнители.
15
4
 
5
 
! Отговори
******************* преди 9 години
А ти веднага в Затвора вместо Тодор Живков за Възродителен Процес , така или иначе някой трябва да лежи
14
4
 
2
 
! Отговори
juanito преди 9 години
stranno savpadenie - na 20 uni 2014 e arestuvana ***, na 20 uni 2014 Simeon Diankoff vliza v vtb.nagrada za bg ot nato. bg lev - gratis donor na usa dolar.
13
2
 
27
 
! Отговори
shady преди 9 години
Хвани единия, удари другия. Румбата е абсолютен *** и престъпник и мястото му е в затвора.ДПС е абсолютна мафиотска шайка и това е единствената партия, в която няма и един свестен. Там всички до един са крадци, едри мафиоти и неграмотници. Една част пък са и еничари и ислямисти, което автоматично прави тая шайка наречена партия и опасна за националната сигурност.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един пикльо, който се *** окончателно.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кого в ДПС наричаха ,,Зетя''? Ами, ето този юнак Петков бе зетя на ДПС. Когато се присмя на Дончева за тишината в спалнята и, тя не му остана длъжна и отговори: - По добре тишина, отколкото ,,Бедствия и аварии''! Явно Донева визираше майор Е. Екстрем!
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е миналото на БСП и то пак е на власт. Помните ли как още в началото на първия Гербав мандат води някакви арапи при Бойко, като при свой човек. Уж щели да строят мотописта.
9
1
 
23
 
! Отговори
край преди 9 години
ДПС е навряно в ъгъла. Очаква се фирмите на Пеевски да бъдат изхвърлени от обществените поръчки а той разследван за КТБ, Булгартабак, и взривната си кариера на млад милиардер. Доган ще връща хидроложкия си хонорар и ще пее за аферата КТБ. Бисеров ...ДПС братя мой се прави на опозиция а истината е че крепи тази власт защото тя отърва на всички които искат хорото да си продължава. Опозиция са само 53% от българите които не са гласували за никой от тази пасмина.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
става въпрос за 3
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4-ти, ти в час ли си за какво става дума. Важното е да си против та ако ще и да се излагаш. Всички трябва да се обединяват а не да са хейтъри по подразбиране