Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак

Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани
Обновена: 1 фев 2015 22:09 | 1 фев 2015 22:05,
131
Борисов след стихиите: Съболезнования, властта е на крак
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изказа съболезнованията за жертвите на поройните дъждове. Той увери, че институциите работят за стабилизиране на ситуацията.

„Изказвам моите най-искрени съболезнования към близките и семействата на жертвите на водната стихия и ураганните ветрове през изминалото денонощие”, написа министър-председателят в профила си във „Фейсбук”.

Още по темата
„Всички екипи на Гражданска защита, местните власти и министрите са мобилизирани в засегнатите региони и се работи за стабилизиране на ситуацията”, написа още той.

Няколко жертви и загинали е равносметката от природните бедствия в страната през последното денонощие. Както Dnes.bg писа баща и 9-годишният им син загинаха в придошлата река в землището на село Илинденци, община Струмяни.

Двама души, мъж и жена, се издирват, след като джипът им падна в река Девинска в Девин. На мястото не е открит спирачен път, вероятно шофьорката е натиснала газта вместо спирачката, разказаха близки на семейството. Според шефа на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Смолян Красимир Шотаров пред "Фокус" телата на двамата вероятно са попаднали в язовир "Цанков камък".

30-годишна жена се издирва в Петрич. Тя е изчезнала след разходка край бурните води на река Луда Мара.

Днес стана ясно и за друга жертва на стихията – млада жена загинала вчера в Русе след като дърво, пометено от вятъра, се стоварило върху автомобила й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съболезнования.......ОСТАВКА! Окрадохте парите, не се интересувате от нищо!
54
2
 
30
 
! Отговори
66 преди 9 години
Властта е на крак,ама всичко й е брак!
53
5
 
39
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Вече почти цяла година нещастната ни Родина е в потоп.А някой да е видял Рапона някъде да се срещне с пострадалите?Не. Защото там няма лентички за рязане.А сигурно и го е страх случайно да не чуе нещо от тях.Тъй като този нарцисист е чувствителен като ущипана госпожица.Пък е и страхлив.
52
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква власт, какви 5 лева? Стига сте хвърляли прах в очите на хората ами си подавайте оставките?
51
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А по време на стихиите ?Къде са военните - в другите държави " Националната Гвардия " със всички съоръжения указват помощ и измъкват хората , спасяват ги , евакуират ги ?Тия били на крак , след това за съболезнования !
50
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Съболезнования, властта е на крак"!Боже,боже! Аз си мислех,че при тези условия "властимащите" управляват бедствията и авариите съгласно разпоредбите ,а те досега спали и чак сега ставали на крак !!!Диагноза: Вместо много мозък -много лой в главите на всичките ни управляващи!!!И да паднат от власт-ще са отгоре!И да паднат в придошлите реки-пак няма да потънат!СЪЩИНСКИ АМЕРИКАНСКИ НЕПОТОПЯЕМ "БЕДСТВИЯ И НЕЩАСТИЯ"- НОСАЧ на територията на нещастна България!Къде е "Дръзки"?
49
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже - министрите са мобилизирани ?Тези са пълни и'ти.Каква е тази гражданска отбрана !
48
1
 
16
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
КОМЕНТАРЪТ Е ИЗЛИШЕН.
47
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е управляващата ни от 25 г *** да бъде изхвърлена от властта!Има ли поне един от тези престъпници да е взел изпити по управление на държава?Тия *** детски колички не могат да управляват! Управляват ни назначени национални *** - част от световния отбор на управляващите САЩ и ЕС недочовеци!В главите им има само долари -вместо стъклените ,с които европейските заточеници са залъгвали индианците!Ежедневно доказват простотията си и чакат американците да им помагат!
46
1
 
28
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 9 години
С напредване на евро-интеграцията, напредва и СПАДАНЕТО на жизнения стандарт и ВЛОШАВАНЕ на социално-битовите условия в държавите членки на Евросъюза. Паралелно с влошаване качеството на живот в Европейския съюз, се УВЕЛИЧАВА и нуждата от ПРОПАГАНДНИ кадри, които да ПОДТИСКАТ критичните мнения сред гражданите. Възникват и нови професии като астротърфинг, протестър, доброволци, както и нови институции - Неправителствени организации.
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАДЛЪЖНЯВАНЕ към западни банки, спекулации с обработваемата им земя. Евро-атлантическата интеграция се провежда задължително от МАСИРАНА пропаганда. Средствата за МАСОВА информация също биват евро-интегрирани и КОНТРОЛИРАНИ централизирано и се заемат с ПРОМИВАНЕ мозъците на гражданите с евро-атлантически ценности. Едно от най-популярните клишета на евро-атлантическите ценности е "перспективата за всеки да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница". С напредване на евро-интеграцията, напредва и СПАДАНЕТО на жизнения стандарт и В
44
1
 
13
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 9 години
Европейската интеграция е ПРОЦЕС на политическа, правова, икономическа, социална, културна интеграция на европейски държави. Моделът за интегриране на ВСИЧКИ източно-европейски държави е един: Изкупуване на СИМВОЛИЧНА цена на АТРАКТИВНИ отрасли от промишлеността им от американски корпорации или техни ПОДСТАВЕНИ фирми, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за изкупуване са животоподдържащите отрасли: водоснабдяване, енергоснабдяване, обществен транспорт, телекомуникации, снабдяване с хранителни продукти. Контрол върху финансите им, включване в контролиран от Запада, нефто-газо-провод, теглене на кредити и ЗАДЛЪЖНЯ
43
4
 
19
 
! Отговори
Жертвите са... преди 9 години
... на сметката на Борисов. Това е цената от първото му "управление". Разруха.
42
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До vargА бе ти не си ли обратен ? Какво право имаш да критикуваш ?
41
3
 
27
 
! Отговори
европедал преди 9 години
Честит празник на Росен Плевнелиев ! :)Честит 2-ри февруари ! :)
40
2
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Тикво, а какво стана със сметките за ток ?Няма такъв лицемер като Бойко Борисов !Онзи ден се прави на загрижен заради завишените сметки за ток и критикува ЕРП-тата.Той говори така, все едно че е сред пострадалите от високите сметки.Абе, аланкоолу, ти, си премиер !Само ти, можеш да отнемеш лицензите на ЕРП-тата !Какво се правиш на луд ?!Можеш, ама няма да ги отнемеш, защото лапкате тлъсти комисионни от тях.Пълнят герберската партийна каса и държавния бюджет, когато сте на власт. Факт !
39
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 71Много интересно как коментара ти се е появил в няколко сайта едновременно. Trollz нещо, а..
38
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хидроинжинера да остави Сидер да си вдигне гащите една вечер и да си свърши работата по призвание.
37
5
 
18
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
ГЕРБ е проклятието на България !Щом дойдат ГЕРБ на власт и започват бедствия !Хората полудяват, сметките за ток също.Самозапалвания, самоубийства, показни убийства ...ГЕРБ е най-голямото зло за България !Докато този *** народ продължава да харесва Бойко *** и отказва да проумее, че той е чужд слуга на чужди господари, България няма да се оправи никога !
36
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варг отивай да помпИш гумитИ на влакъ