ДПС: Атентатът срещу Доган беше опит за убийство

Нашата оценка е ясна и няма да се промени, обяви Мустафа Карадъйъ
Обновена: 20 фев 2015 14:07 | 20 фев 2015 13:30,
51
ДПС: Атентатът срещу Доган беше опит за убийство
Снимка: Reuters

ДПС остава на позицията си, че нападението над Ахмед Доган преди две години в НДК е било атентат и опит за убийство. Това коментираха от движението малко след като прокуратурата оттегли обвинението си срещу нападателя Октай Енимехмедов за опит за убийство срещу бившия председател на ДПС.

Още по темата
"Нашата оценка е ясна и сме я изразявали с всички аргументи на база факти. От тази гледна точка за нас този атентат е ясен, оценен е, това си е опит за убийство“, каза депутатът от ДПС Мустафа Карадъйъ.

Той все пак поиска да се запознае подробно с решението на прокуратурата. "Ако е това, което четохме в медиите, е оценка на воденoто разследване", каза депутатът и допълни, че според обвинението не са събрани достатъчно доказателства.

Карадъйъ се обърна и към медиите да направят опит да получат някои отговори. „Защо различни институции се включиха във време, което по техните правила не е точно в този момент, а някъде доста далече във времето?“, попита той, без да уточни какво има предвид.

Той обаче беше категоричен, че оценката на ДПС за нападението няма да се промени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може и да е било опит за убийство, но изглеждаше като постановка. Все пак не съм чувал убиец да отиде да убива жертвата си с развален газов пистолет с три газови патрона в пълнителя и то с развалени газови патрони.
3
5
 
16
 
! Отговори
dddd преди 9 години
До кога ще се дава гласност на подобни индивиди с такива дивашки имена в България ? Какво ни засяга мнението на някъкъв Анадолски дивак ? Да си го дава на друго място.
2
2
 
20
 
! Отговори
жфхкж преди 9 години
Може и да е било опит , може и да не е. Ако е било - за огромно съжаление се оказа неуспешен.
1
3
 
22
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Мустъфъ Карадъйъ, да предположим, че зле режисираният театър от вашият водач Доган е опит за убийство от страна на Октайчо. А какво ще кажеш, *** скапаняко, за твоите хора, когато ритаха с такова озлобление тоя платен *** Октайчо(понеже не знаеха за цирка), докато беше паднал на пода?За тях няма ли да има повдигане на обвинение за опит за Умишлено убийство?Кажи, бе *** ***?