Кабинетът тръгва срещу корупцията по висшите етажи

Ново звено трябва да вкара 30 високопоставени политици и чиновници в затвора
27 фев 2015 07:00, Елка Василева
159
Кабинетът тръгва срещу корупцията по висшите етажи
Снимка: Булфото

Специално звено за борба с корупцията по висшите етажи ще има за цел в затвора да влязат 30 високопоставени политици и чиновници, замесени в корупция. Това съобщава „24 часа“.

Още по темата

Кабинетът ще одобри днес идеята на главния прокурор Сотир Цацаров да бъде създадено ново звено за борба с корумпираните властници.

То е част от стратегически насоки за борба с корупцията, които правителството ще одобри по предложение на вицепремиера Меглена Кунева.

Спецзвеното ще се състои от поне 200 прокурори, следователи, оперативни работници и данъчни инспектори. Като пример за работата му се дават подобни структури в Румъния, Полша, Литва и Латвия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 120И не само тях, и не само тях.............
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да де ама първо трябва да вкарат Тодор Живков в Затвора
97
0
 
13
 
! Отговори
Х преди 9 години
Когато вкарат Пеевски и Доган в затвора тогава ще повярвам, че вършат нещо.А пък щом е предложено от Цацаров ,ама никак не вярвам.
96
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Корупцията е разпространена във цяла Българя,и то нее от вчера.Например във село чавдар об6тина Доспат обл Смолян,Бисер Ценков Салапатев когато бе6е техник във об6тина Доспат,си направи къ6та със абсолутно всички средства от съвета,цемент желязо тухли.Изоб6то цялата къ6та е аванта направена.Емил Ку6ев настоя6т кмет и бив6 партиен секретари тои цялата къ6та муе аванта построена.Вуичому бе6е кмет и тои премъкна всичко от кметството.Гн Борисов трябва да имате изпредвид за такива престъпници доказани всичките хора ги знаят.И пак 6тесе кандидатира за кмет на село чавдар гн Емил Ку6ев.Не трябва даги
95
0
 
8
 
! Отговори
Пако преди 9 години
Аз само за един човек се сещам, за когото е доказано безспорно чрез СРС, че злоупотребява с власт, възпрепятства митническа проверка и прикрива контрабандно производство на алкохол. Бойко Борисов, в момента премиер на България. Да хваща барабанчето и да повежда колоната от герберски кaпyти към затвора!
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то крадеца вика дръжте крадеца :) Нали те са по високите етажи, искам да видя как точно ще се контролират един друг, и ще борят корупцията :)
93
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идва американеца другата седмица и ще се наложи да даваме отчет какво се върши с корупцията. Малко праx в очите. Мислят си , че онези са слепи.
92
0
 
4
 
! Отговори
Конграчулейшън преди 9 години
Прилича на самоубийство - suicide, за тези които са прочели "Винету" и поназнайват нещо от английския буквар.
91
0
 
6
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Звеното от 200 души по 2000 лв. заплатка + осигуровките 1000 станаха 200*3 000=600 000 лв. на месец *12 месеца=7 200 000 лв + редовната 13 заплата по Коледа - кръгло 8 000 000 лв. на година. И спокойно, никой няма да вкарат в затвора! Предлагам тия 30 направо да ги пратим на екскурзия в Румъния! На държавни разноски - там знаят какво да правят! Пък тия 8 000 000 лв. годишно могат направо да си ги раздадат!
90
0
 
9
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
ТИЯ НА СНИМКАТА КАТО ГИ ГЛЕДАМ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ СЕБЕ СИ. И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА?
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоо Медиите спите ли мързелива *** , не сме чули Тодор Живков да е върнал присвоените 7 милиона лева от Държавата , алоооооооо България не е разградена кошара за Престъпници по високите етажи
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Перхидроленото чОвече гори. Избелва си косата да не го познаят
87
0
 
3
 
! Отговори
FBI преди 9 години
Арабаконашкия Обир е единствен ПРИМЕР в Историята на България за здрава непробиваема СЪДЕБНА СИСИТЕМА
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кабинетът тръгва срещу себе си.
85
0
 
3
 
! Отговори
.-. преди 9 години
С интерес ще наблюдават, тези, които си позволят лукса да останат в тая дупка, как горните ще вървят срещу себе си. Понеже те са "корупцията по високите етажи".
84
1
 
2
 
! Отговори
Съдебна сиситема преди 9 години
Съдебната сиситема работила на 100% при Арабаконашкия Обир 1872 а сега всичко е корупция особенно от Тодор Живково време до сега
83
7
 
4
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 9 години
Давай Бойко мачкай ги!
82
0
 
7
 
! Отговори
9988 преди 9 години
Кога в една държава нищо не работи? Когато има един куп служби които работят едно и също.Срещу корупцията на неудобните и тези които не са на власт работят - ДАНС, всички видове полиция, прокуратура, БОРКОР, един куп комисийки подобни на комисията Кушлев и пр. всичко това работи и нема един осъден за повече от 7-8 години упорита работа. Тук и боговете мълчат.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЗИМАТ НОВИ ЗАЕМИ НА НАШ ГРЪБ ( И *** ),И ПОЧВАТ ДА СТРОЯТ НОВИ ЛАГЕРИ ЗА БЕЖАНЦИ ДА ГИ ХРАНТУТЯТ С ПО 1 200 лв. НА БЕЖАНЕЦ
80
2
 
4
 
! Отговори
Манипулаторите преди 9 години
Колкото Военна Прокуратура съди Тодор Живков за присвояване на 7 милиона лева толкова и теа сега щели да тръгнат срещу Корупцията по висшите етажи , могат да излъжат децата от Детцката градина