Признанията на Бареков: Слаб политик съм!

Нямал спонсори, отрече да е взимал пари от Ковачки и Цветан Василев
Обновена: 21 мар 2015 12:07 | 21 мар 2015 12:00,
105
Признанията на Бареков: Слаб политик съм!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков призна, че в кадрово отношение се е оказал слаб политик.

Той остана само с един депутат в парламента – Мартин Иванов, известен с прозвището си Данона, след като всички останали седмина членове напуснаха партията му.

"Въпросът не е в количеството, а в качеството. Когато влязох в политиката, един-единствен депутат се престраши да дойде при нас – Румен Йончев от БСП, още сме приятели с него", посочи Бареков пред bTV.

По думите му "България без цензура" сега била по-жива отвсякога.

"Аз без проблем гледам нашите симпатизанти в очите. Да си кажем кривиците в очите и да чуем какво мислят за нас хората. Аз се отказах от парламентарната група, но тези хора бяха избрани с нашата кауза, с моя лик на фланелките си. Защо гласуваха за дълга от 16 млрд. лв., а не поискаха безплатни таблети или безплатни лекарства за децата и възрастните хора?", попита Бареков с критика към напусналите го депутати.

"Тези хора гласуваха щест месеца в подкрепа на ГЕРБ, като безмислена патерица на ГЕРБ", каза той и отрече Светлин Танчев и Георги Ковачев да са били на хранилка при него.

Още по темата
"Не съм имал спонсори", настоя Бареков и отрече да е взимал пари от Христо Ковачки и Цветан Василев.

"Ковачки си плати за неговите депутати, а за г-н Василев ще отговоря с едно изречение: Той не ми е плащал за предаването "България без цензура", а ми дължи 700 хиляди лева. Така че г-н Василев, знам, че сте в затруднено положение, но просто си платете парите на моята фирма – Ноу фрейм, които дължите, и спрете да тиражирате глупости и лъжи", каза евродепутатът.

Николай Бареков сподели, че не е търсил символика с купеното от него лимоново дръвче за 80 лева от кварталния му магазин.

"Дядо ми гледаше навремето лимоново дръвче и аз си взех, за да продължа традицията. Имам 8 лимона на това дръвче. Символика е ясна, имах осем депутати, седем се махнаха, един остана", сподели той с усмивка на лице.

Лидерът на "България без цензура" отсече, че е трън в очите на управляващите, даже сега му проверявали фирмите, семейството му – жена му и двете му деца.

"Много ми е тежко и сега. От 2 години водя най-тежката част от живота си, да се занимаваш с политика, да се разправяш с опоненти като тези от ГЕРБ, ДПС и останалите партии, е най-мръсното, най-гадното нещо. Съжалявам, че политиката в България е такава мръсотия. Нямам път назад. Ще остана в тази политика, дори само за да ги дразня", обяви още Бареков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този се жертва "на ползу роду".
31
0
 
23
 
! Отговори
Срамна въшка преди 9 години
Каваля го изходиха в нищото. Пропадна в черната дупка на политическият нужник където ще се утаи во веки. По -големи *** са само тези ,които дадоха гласа си за "партията му"
30
0
 
9
 
! Отговори
iha преди 9 години
не мога да повярвам Дудук а сега земи си ела на село недей да срамиш милата ни родина ,ама как се оставят 2 млн евра , който ще поучиш за мандата си, а кой е виновен кой , мили сънародници, кой продава вота си , няма да го кажа ,че пак ще ми изтрият коментара, имам чувството , че редакторите са от същите тези...
29
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Пеевски и Цветан Василев не се бяха скарали сега портрета на Бареков щеше да стои в класните стаи на училищата.Трябва да си признаем че българите сме си като стадо овце.
28
0
 
8
 
! Отговори
123456 преди 9 години
До МартинДа Нешка Робева....................
27
0
 
16
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
То се знаеше това още като създаде ББЦ. Има ли още някой, който да вярва на този? Щеше да става премиер и да оправя държавата, ама се оказа, че не може да оправи себе си и собствената си партия.
26
0
 
18
 
! Отговори
аз преди 9 години
Като харчеше парите на КТБ,беше силен политил,а като ти спряха кранчето и *** за зеле не става от теб. Поне се скрий,че и за гледане не ставаш с постоянните си лъжи.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И вземете сложете актуална снимка, а не тази мутроподобна. Сега е направо момченце!
24
0
 
14
 
! Отговори
Браво на Дудука... преди 9 години
НЕ Е ВАЖНО ДА ИВМАШ МНОГО АКЪЛ....ВАЖНОТО Е НАВРЕМЕ ДА ТИ ИДВА!Ти , Дудук не само си "слаб политик" ти си и бая "простичка Майна"!Че си хитър...хитър си , щото се набута в Европарите....АМА ТЯ И ЛИСИЦАТА Е ХИТРА --АМА НЕ Е УМНА!...щото от тук--нататък ....си БИТА КАРТА!Стискай пари за пенсия---за да не умреш гладен!
23
0
 
11
 
! Отговори
Mitko преди 9 години
Барече, издишаш приятелю, като Хинденбург! Само че си доста по-трагичен!
22
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова много го нападнаха, че взе да ми става симпатичен! Плюйте, Брюксел е далече и вятъра западен!
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради Бареков Мафията фалира и окраде КТБ! Уплашиха се от подема на евровота и метежа бе незабавен. Иначе статуквото бе сериозно застрашено. А подлата родна мижитурна *** много обича да плюе по тогова, когото и посочат правилните медии.
20
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне е енергичен, а не анемичен *** като Росен Петров. Евродепутатството го прави свободен да приказава както си иска, а там е и школа. Никой не обясни, че Росенчо страда от ударената си в свада глава и затова се сви и прибра в черупката си. На този фон и разни фъфляци, Бареков е великан. Не гласувам за него защото правеше менуети на Тиквата, а сега е срещу Русия. Но за себе си бива. Дай Боже всекиму.
19
7
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Не е за смях!Същите тези гласуваха за бойко,преди него за величеството,а преди това за костов!Хора с една гола надежда!
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков трябва да хване Фъфлека насаме и да го ошамари. Бам му и ***!
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Та ти не си политик.И мястото ти не е там много добре го знаеш.
16
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Завиждат ти бе, Бареков, а колегите ти журналисти се уплашиха и да би да вземеш, че да успееш, а те да останат жалки изтривалки на чужди интереси. Вместо да подкрепят поне част от тях един от тяхната гилдия, направо побесняха. Злоба, бяс и плюнки при кратките посещения в студията. Имаш си евродепутатското място и прекрасната женица, тегли им една майна и си гледай живота!
15
1
 
20
 
! Отговори
Къпинчев преди 9 години
Този човек, (ако все още притежава някакви човешки качества)се осмели да тръгне срещу България и срещу всички за да задоволи кариеристичните си амбиции. Дано да прозре накрая, че е едно абсолютно недоразумение и да изчезне завинаги от политиката. А разсъжденията си да ги споделя само в семеен кръг и да не занимава обществото с тях.
14
0
 
16
 
! Отговори
тгж преди 9 години
Бареков искаше да каже следното:Пичове засега нашата партия не е необходима нито на Пеевски нито на Ковачки нито на Цветан Василев затова пари нема и всеки да прави каквото си иска а аз отивам до Брюксел да си взема заплатата.
13
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne se predavai taka se kefat Vragovete ti ja Gore glavata ja vij boiko kakvo pravi