Цачева обеща "всякакви" законови промени за КТБ

Истината трябва да е ясна и за политици, и за граждани
28 мар 2015 12:01,
26
Цачева обеща "всякакви" законови промени за КТБ
Снимка: архив, Булфото

Народното събрание ще приеме всякакви законови промени, които биха развързали възела около КТБ. Това заяви за предаването "Седмица” на Дарик радио председателят на парламента Цецка Цачева.

"Хубавото в случая е, че има изключително широк консенсус”, подчерта Цачева.

Още по темата
По думите й и опозиция, и управляващи искат да се стигне до истината по казуса, каквато и да е тя, и да стане ясна не само за политиците, но и за обикновените граждани.

Цачева коментира и предложението на Гроздан Караджов от Реформаторския блок ДАНС да налага вето на прехвърляне на компании с национално значение. Според председателя на парламента към момента такава мярка няма как да се случи, тъй като няма законова предпоставка за това.

"Това са неща, които трябва комплексно да се обсъждат, ако постъпи в парламента такава законодателна инициатива. На този етап мисля, че е още много рано за тази идея”, заяви Цецка Цачева. "Мисля, че и в сега действащото законодателство, ако то стриктно се прилага, ако органите, институциите, си бяха свършили работата на време, или на време бяха сигнализирали с червена лампа какво се случва и някъде има проблем, нямаше да го имаме този резултат днес”, каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Христо преди 9 години
До АнонименИдеално
19
0
 
6
 
! Отговори
колио преди 9 години
Сетихасе да променят закона за една умряла банка два три фалирали воени завода и един оператор.Да променят законите и да национализират МДК Пирдоп,мините на Дънди в Челопеч ЕРП тата и да спрат унищожаването на ядрената енергетика,тогава ще имаме държава и държавници до тогава ще сме територия с плодородна земя на бесценица и источник статегически суровини за стотици милярди годишно за без пари,много роби и тук таме някои послушен робовладелец.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом законите се променят за конкретен случай, горко ни
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 11Трудно ще си уредиш среща с нея,ама ако си любител на грозни ***,на всичкото отгоре и ***,ще те уредим с такъв!
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до франкоНе руснаците,а авера на Боко -Златев прави бензина повече от 50 ст.!
15
3
 
5
 
! Отговори
до франко преди 9 години
Когато руснаците направят бензина 50 стотинки за литър тогава ще им подкрепям протеста!
14
1
 
9
 
! Отговори
франко преди 9 години
Утре/неделя/29 март от 12:00 ч. Пред президенството национален протест срещу антибългарското и антихристиянско правителство ГРОБ и сатаНАТО бъдете там!!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво гжо Цачева заглади косъма като мома си.Вие ако не оправите дърйавата няма кои.Браво на ГЕРБ.
12
1
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Баце кво пиеш?Сакам да знам оти ми а чудно ка па ти иде тоа мерак?
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цачева що се прави на по-улава отколкото е.Всички политици по върховете на властта по времето на царя и след това до сега са се облажили кой повече,кой по малко.Но най-много по време на Борисов 1,когато КТБ се разви и разрастна най-много,когато Борисов,Цветанов и Пеевски си бяха много близки.Цачева може и да не е яла а само близнала от медеца,но ББ никога я е смятал за фактор,а само за фасада и безмълвен и безотказен изпълнител,истински комунист и верен адепт на партийния вожд.
10
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
До Анонимен ЧАКАЙ СИ РЕДА АЗ СЬМ ПРЕДИ ТЕБ *** И СИ НОПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ
9
0
 
8
 
! Отговори
minka.georgieva.92 преди 9 години
Каквото и да стане, народа ще плати за всичко. Какъвто е народа, такива му са и управниците, с такъв народ, лесно се управлява. Каквото и управление да дойде, пак ще е същото. Време е обществото да се промени, да бъде активен, да потърси сметка на всички управляващи защо се стигна до разграбването на банки. 25 геноцид на български народ, българина е толкова беден, че едва преживява, а отгоре на това ще трябва да плаща парите, които ги откраднаха от банката и заема също пак народа ще плати.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам либовна среща с кака Цецка!!!!!
7
0
 
14
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 9 години
ГРОЗОБОЙНИЦАТА ЦАЧЕВА ЩЕ ПРЕДЛОЖИ ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ЗА НАПЪЛВАНЕ БЕЗДЪННАТА ГУША НА ГЕРБАДЖИИТЕ.
6
0
 
8
 
! Отговори
Долар ФЕДов преди 9 години
Разбира се! Тук артиста ви е признал, че наистина ще подпише "всичко" което му дадат да подпише от ваше име!Честно ви е признал, че не ви управлява той, а друг! А той е само за парлама, да не се сещате че има друг...
5
0
 
13
 
! Отговори
Путев преди 9 години
Никой от герб не иска истината да излезе на яве. Искат да лапнат от КТБ това, което дпс все още не успя да завлачи.
4
0
 
13
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Цецке, ти ли си ***?
3
1
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
КТБ,банката на власта,която умишлено я направиха...пирамида и източиха.Сега се правят на...ощипани.Всичко държавни органи,които имат отношение за...контрола на банките,да бъдат...ликвидирани и чиновниците в...затвора.Тогава шъ са...упрайм,Цецке.Иначе наоодецът ви гледа само...каламбурите и вие издевателствате над неговата беззащитност и...търпимост.
2
9
 
3
 
! Отговори
a преди 9 години
Сергейчо, нямаше ли да е по - добре началникът ти Л. Гоцев от кръга 'монтерей' да оглави пес, за да се знае кой кара влака ? Или пък Трактора ?Сергейчо , днес отново сме 28 март, досущ като през 2013 г. Днес не си ли 'получавал' някое 'анонимно писмо' с фалшив компромат срещу Цветанов, което като 'лоялен гражданин' утре да занесеш в цацаратурата ? Хайде побързай, че Боздуган утре остарява с още една година !Все пак Боздуган няма да живее 2000 години като извънземните, я ...
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аууу, ама много се е разхубавала траверсата - да не е ходила на кУзметик ?