Първанов си призна: Оставката ми е символична!

Той вини БСП, че ще поднесат победа на изборите на десните
44
Първанов си призна: Оставката ми е символична!
Снимка: БТА

Участието в коалиция е необходимото условие за доброто представяне на местните избори, смята лидерът на АБВ в оставка Георги Първанов.

Още по темата

Според него силата на една коалиция не се измерва в математическия или механичния сбор от електоратите на всяка една от партиите, а от създаване на усещането за сила и перспектива.

Затова и от АБВ са подали ръка на хората от БСП, но за съжаление са получили отговор, съпроводен с доста тежки и нелицеприятни обидни думи.

"След местните избори идват президентските и ако левицата и тогава е разделена, то победата ще бъде поднесена на десните партии. АБВ е за диалог, както и за това, в отделните общини да се формира общ кандидат и общи листи, където е възможно. Моята оставка от поста, който заемам в АБВ, има символично значение и е знак, че в политиката трябва да има морал, достойнство и чест", призна още Първанов, цитиран от БТА.

"Това е още един добър повод и стимул АБВ да предприеме една по-висока политическа активност. Отношението на АБВ към управлението на правителството зависи от отношението, което ГЕРБ и другите партии в коалицията имат към социалния пакет, който предлага вицепремиерът Ивайло Калфин. Партията е в това правителство, за да бъде социален коректив", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
... - "трябва да има морал, достойнство и чест", призна още Първанов"...имал е предвид... - $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
5
1
 
27
 
! Отговори
Луцифер преди 9 години
Не може да бъде! Всички смятаха, че е абсолютно искрено! Червен ***. комунистите не знаят изобщо какво е истина, почтеност, достойнстсво - 100 годишна традиция...
4
3
 
3
 
! Отговори
avokado преди 9 години
ste ima skoro bg referendum za majoritarni izbori.
3
1
 
33
 
! Отговори
хитрец преди 9 години
Скоро очакваме и истинска оставка!!:)))
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво да му коментираш на доносник от ДС . Прав е колегата , пълен *** .
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!Даже не заслужавада се пише и с главнабуква!Ми просто ЧЕНГЕ!Това е!