"Българите на кайма" влезе и в НС ... Без резултат

Бъчварова отби атаката: Въпросът не касае общата политика!
1 апр 2015 15:07,
129
"Българите на кайма" влезе и в НС ... Без резултат
Румяна Бъчварова. Снимка: архив Булфото

Скандалните крясъци "Българите на кайма" и "Българите на сапун" на роми от Сливен влязоха за дебат и в Народното събрание.

Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров попита вътрешния министър Румяна Бъчварова има ли образувани досъдебни производства по случая.

МВР шефът обаче не даде конкретен отговор с обяснението, че въпросът не касае общата политика на министерството. "Този случай е прекалено конкретен", каза Бъчварова, но се ангажира да го провери.

Още по темата

Националистът обаче протестира и обяви въпроса за прекалено актуален. "Това е поредното нагло изказване от страна на цигани", каза Тодоров. Той съобщи, че днес ром е разбил главата на жена в Сандански и припомни, че преди дни циганин убил българин в Правец. "Всеки ден сме свидетели на поредните нагли безчинства, кражби, убийства изнасилвания от циганите, които тормозят българските граждани. Българите са принудени да спят с животните си в оборите, за да не бъдат откраднати от циганите", възмути се той.

Бъчварова отвърна, че органите на МВР действат по еднакъв начин по отношение на българските граждани и не ги делят по етнос.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
21
 
! Отговори
Пача преди 9 години
Че какъв резултат чаката от тази високомерна и оперирана от мозъчна дейност? Тя ви презира вас, всичките роби. За нея няма разлика от роб българин, роб ***, роб турчин, роб евреин, роб арменец- все е роб неин, и безпощадно плющи камшик върху всички роби и изобщо не я интересува на кайма или на салам или на винервурст ще се правите помежду си. Робите са да бъдет експлоатирани, крадени, унижавани и насъсквани едни срещу други. Това е декодинга на поведението на другарката во БиБи.
15
1
 
1
 
! Отговори
До 20 от 18 преди 9 години
Как реши, че аз съм на власт?!Никой не ме е "докарал на власт" мен.Ако имаш предвид г-жа Бъчварова, това е друг въпрос, но аз нямам нищо общо с нея.
14
0
 
19
 
! Отговори
ДПСББ преди 9 години
До АнонименИма останали хора все още.Това са всички българи ощетени от 25 годишния преход.Поне 2/3 от българските граждани са грабени ,ощетени и лъгани.Те само чакат някой да ги поведе.Чакат да поникне Крумовото семе.Но задачата наистина е трудна.
13
0
 
30
 
! Отговори
Българийо?! преди 9 години
Правата на човека предвиждат гаранции за живота, здравето и честта му.Някакви хора са възпитали децата си така, че те открито и пред камери да скандират закани за саморазправа със смъртен изход за определена етническа група.На това не реагира без да чака подканяне нито министърката на вътрешните работи, нито Българският хелзинкски комитет.Браво, бе!!!
12
2
 
41
 
! Отговори
Госпожо министър?! преди 9 години
Цяла България видя и чу какво скандират ромските деца пред камерите.Всички разбрахме, че не само в онзи район, но и на други места в страната ни, ромите имат наглостта да изискват да бъдат предварително уведомявани, когато не-ром иска да влезе в тяхна махала и това да не става, ако те не са дали съгласието си! Става въпрос за придвижване по улиците на тези махали!Вие да сте чували понятието "права на човека" и по-специално онази негова част за свобода на придвижване? Защо не се самосезирахте?!
11
0
 
14
 
! Отговори
браво преди 9 години
Много умна женица.Как не сме я открили по рано.Сега щяхме да сме....Ехееее.Сега сериозно,трябва да се действа.Нещата излизат извън контрол.
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В този сайт като напишеш "***" така те трият, че изречението загубва смисъл.
9
1
 
61
 
! Отговори
гочо преди 9 години
Материалът на Миролюба Бенатова трябва да стане достояние на всички Евромедии,за да стане ясно най-после кой кого дискриминира.Стига с твзи *** права,с българската толерантност и този хелзински комитет.Баста!Бяхме до тук!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДПСББМНОГО СИ ПРАВ, САМО ЧЕ И ЗА ТОВА ВЕЧЕ НЕ ОСТАНАХА ХОРА.
7
0
 
18
 
! Отговори
сс преди 9 години
Трябва да се направи партия ДПСС избирателите на оригналното ДПС са толкова умни че полвината ще отбележат в бюлютините ДПСС
6
1
 
45
 
! Отговори
нао преди 9 години
Реално с всички средства се съсипва живота на обикновенния българин дори и със закони. Мен сън не ме лови от ядове заради високи сметки и това че няма какво да сторя освен да си продам имота и да отида в чужбина със семейството си.Това искат те да ни изгонят
5
2
 
44
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
"Бъчварова отвърна, че органите на МВР действат по еднакъв начин по отношение на българските граждани и не ги делят по етнос." - и този начин е БЕЗДЕЙСТВИЕ
4
3
 
10
 
! Отговори
CCCP преди 9 години
BEGAI BEGAI CHE SI DOLNA KAT DRUGITE....SLOJIHA TE SAMO ZA PARLAME,DRUG DARPAKONCITE...
3
1
 
65
 
! Отговори
ДПСББ преди 9 години
Предлагам да създадем партия ДПСББ - Движение за права и свободи на българите в България.Иначе няма оправия.Нас ни управляват всякакви но не и хора защитаващи интереса на самите българи.Крайно време е това да стане.
2
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"въпросът не касае общата политика на министерството".........мислите си, че ромския въпрос не ви касае, защото имате охрана и не излизате от лимузините, но ще ви закасае и вас скоро
1
2
 
66
 
! Отговори
ййй преди 9 години
Последният абзац ме разсмя малко. Да не е първоаприлска шега? Докога ще се подминава *** терор срещу българите? Докога ще им е позволено всичко?