200 строители работят на "Белокопитово - Каспичан" и днес

Борисов и Павлова изненадващо ги провериха
29
200 строители работят на "Белокопитово - Каспичан" и днес
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова днес изненадващо инспектираха изграждането на пътния възел Белокопитово - Каспичан, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Въпреки празниците на участъка имаше 200 строители.

Двамата останаха доволни от напредъка на строително-монтажните работи.

При добра мобилизация на работата има шанс участъкът да бъде пуснат в експлоатация на 15 август, се посочва в съобщението.

От МРРБ припомнят, че кабинетът "Орешарски" не беше разплатил нищо за своето управление.

Служебното правителство и вторият кабинет на премиера Борисов разплатиха на два пъти по 8 млн. лв., за да се издължат на строителите, които съвестно бяха вършили своята работа", допълват от министерството.

Участъкът Белокопитово - Каспичан от автомагистрала "Хемус" е с дължина близо 5 км. В него се изгражда най-големият пътен възел у нас - п. в. "Белокопитово" с разгърната дължина 10 км. В
участъка се изграждат 11 съоръжения. През пътния възел се осъществява връзката с път I-2 Русе - Варна и път I-4 София - Варна и пътя със Силистра.

На 7 май в 240 м участък започват работа археолозите, които ще имат 45 дни да извършат своята проучвателна дейност.

Проектът е по програмата "Ново строителство" на Агенция "Пътна инфраструктура" на стойност близо 66 млн. лв. и се финансира изцяло със средства от републиканския бюджет.

Строително-монтажните работи се изпълняват от "АМ Черно море"  АД.

Строителният надзор ще осъществи „Пътинвестинженеринг" АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от вас написа,че участъка пътен възел Белокопитово - Каспичан е около 5 км. и след това всички повтаряте като папагали без да погледнете картата. Разстоянието нито е 5 , 10. 15 нито 20 км. Вижте го на сайта на АМ" Хемус" и не пишете глупости!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от вас написа,че участъка пътен възел Белокопитово е около 5 км. и след това всички повтаряте като папагали без да погледнете картата. Разстоянието нито е 5 , 10. 15 нито 20 км. Вижте го на сайта на АМ" Хемус" и не пишете глупости!!
19
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Толкова приказки за 5 километра. Е, като няма с какво друго да се похвалят. Този участък не са го започнали те, но поне да го довършат.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За деянията на всички такива фирми да се съобщава в социалните мрежи всеки ден и всеки час.Обществените поръчки ги плащаме от джоба всички ние.Гластност на проблемите и това е.Не зависимо в коя част на България се извършва подобна дейност.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 18.Знам,че има ПИАРИ-***, работещи за правителството, и им докладват за коментарите на хората.Затова го споделих.Моля се да го прочетат и да ги предупредят АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ФИРМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ.Как нито един министър,депутат,управител на фирма не си повтарят всеки ден едно правило на Вселената-`Всеки човешки живот е толкова ценен,колкото моя`.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Иван.Борисов и Павлова,едвали ще си отворят устата да предупредят всички тия фирми изпълнители за каквото и да било,защото те са ЗАЕДНО.На тия фирми работниците им са виновни за старите камиони и техника,за счупените части и инвентар,за износените гуми,за облаците,мъглата,дъжда и т.н.,а проблема си е само техен.Работника не знае в даден ден кой камион или друга машина ще кара,за да го поддържа и когато има проблем да се сподели,монтьора да си свърши работата.Мисленето им е от зад напред!!!
15
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 8 години
А Борисов и Павлова попитаха ли работниците,какво е отношението на фирмите изпълнители към тях,защото има фирми изпълнители,които ежедневно и ежечасно се гаврят с работниците по най циничен начин-обиди заплахи за уволнение,непрекъснат стрес.Борисов и Павлова да предупредят тези фирми,да имат хуманно отношение към работниците,защото парите са държавни,а фирмите,като участват с някой камион или друга машина незначи,че светът се върти около тях.Работим по 12-14 часа на ден,и на края скандали,стрес.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се накрадоха и не се напоказваха тези говедца Боко и Талпата!
13
1
 
6
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
Защо ли се сетих за едновремешните комюникета: "Днес, другарят Тодор Живков посети трудещите се в еди-кое си предприятие"... Този друга работа няма ли, или пак му се режат лентички?
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боцко след като асфалтира родината започна и да я бетонира. Язък и за последните оцеляли девствени места по клетото ни черноморие. Язък. При Тато такива безобразия бяха недопустими. Ама тогава имахме държава-силна държава с закони и ценности. А сега?
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Инспектор Тиква и Лила направили изненадващо посещение! Баси Тиквите!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами човека си управлява,като кмет,взе си заеми и си строи,че няма растеж,инвестициите са нула,реформите му са да уволним старите некадърници,да сложим нови още по-големи такива...те това му е в главата,колко такива ги видяхме,тя заплатата му 400лв,той си тегли многохиляден заем,щот жена му искала да си поживее...ами после
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еййй, проверител, шъ знайш ...
8
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ти пикая на държавата бойкова... Тази държава има милиони проблеми, а ***-премиер само в магистрали се е вторачил. Само пътя за морето го интересува. Така се затрива държава. Не може с импотентно управление да има държавност. Стара поговорка е, че единствената дейност, която може да осъществява мафията е да събира смет и да строи пътища. Но и строителството на тези пътища и събирането на сметта също излизат солени на населението десетина пъти по-скъпо...
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Робовладелците отиват да си нагледат робите.....Правилно бяха написали - нека да помнят, кога е било 1 май!
6
19
 
8
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 8 години
Другари червени *** , каквото и да пишете народа вижда кой работи за хората и Държавата . Да си жив и здрав г-н Борисов . На следващите избори пак сме с ГЕРБ .
5
7
 
16
 
! Отговори
нито им ... преди 8 години
... плащат за извънреден труд, нито за свършеното. Обикновени роби.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sled kolko meseca che zapalvame pak dupkite..
3
5
 
14
 
! Отговори
Роби на ... преди 8 години
... Борисов.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Xa xa sam si dargi plakatcheto s lika..s vseki den vse poveche se izlagat..proverili...da be da..prosto dvamkata se razhogdat za nacha smetka