Отцепници от Бареков с "Бъдеще и развитие за България"

Нито ще са леви, нито десни, нито пък ще напускат БДЦ
7 май 2015 14:54,
16
Отцепници от Бареков с "Бъдеще и развитие за България"
Светлин Танчев e eдин от основателите на "Бъдеще и развитие за България". Снимка: архив, Булфото

Депутатите от парламентарната група "Български демократичен център" (БДЦ) Светлин Танчев, Борислав Иглев и Георги Ковачев са регистрирали нов политически проект - Гражданско движение "Бъдеще и развитие за България".

Тримата депутати са бивши членове на партията "България без цензура" (ББЦ). Танчев обяви, че няма да напускат групата "БДЦ", но имат различни позиции по теми като пенсионната система, здравеопазването, съдебната реформа.

"Няма да сме крайно лява или крайно дясна формация, няма да крещим, ние ще разчитаме на последователност, интелигентен подход и правилно разбиране на това, което хората очакват от нас, а то е - основно работа", заяви той.

По думите му основната им цел ще е да работят в сферата на икономиката за създаване на работни места.

"Моя лична страст и амбиция е в сферата на образованието да сме на високо ниво със законопроекти и предложения", посочи Танчев.

"В последната година имахме много надежди, но виждаме, че си остават само надежди. Затова от тук нататък ние заявяваме, че много прагматично и последователно ще работим. Не ни интересува ляво, дясно, интересуват ни адекватни, прагматични мерки, които наистина могат да доведат до бързо усещане на промяната", каза депутатът.

Попитан къде в политическото пространство ще бъде разположена новата формация, Светлин Танчев заяви, че търсят градивни политики, които да подкрепят.

"Ние сме нов тип хора - аз съм млад, мен лично не ме интересува ляво-дясно. Аз съм склонен да работим и с леви формации, и с десни формации, стигада имат смислени предложения", отбеляза той.

Светлин Танчев заяви, че вече работят по изграждане на структурите на движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
"Нито ще са леви, нито десни, нито пък ще напускат БДЦ",нито пък може да има бъдеще България с такива като тях, както и с бившия им лидер естествено
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЕЗИ НАПИПАХА БАНИЦАТА И НЯМА ЛЕСНО ДА СЕ МАХНАТ ОТ НЕЯ. СЕГА ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ВСЯКАКВИ САМО И САМО ДА ОСТАНАТ ПРИ БАНИЦАТА. МНОГО СЛАДКА ТАЗИ БАНИЦА БЕ!!! ЗА НИЩО ПРАВЕНЕ ДА СИ ВЗИМАШ ХИЛЯДАРКИ ТОВА НИКАК НЕ Е ЛОША РАБОТА. А ВИЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ИЛИ ВЕЧЕ НЕ СТЕ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ? ЗАЩОТО МУТРЕТАТА ВИ ПРЕКРЪСТИХА НА ГОСПОЖИ И ГОСПОДА!! ПРАВЕТЕ БАНИЦИ ДА ИМА ЗА ВСИЧКИТЕ 240 ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ПРЕКРЪСТИЛИ СЕ НА ГОСПОЖИ И ГОСПОДА И САМО СИ ОБЛИЗВАЙТЕ ЛИГИТЕ.
8
3
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Не че защитавам Бареков,но той беше използван и захвърлен.Целта на тези мъже им беше да се докопат до властта и след това по женски да забият на Бареков нож в гърба. И питам "Кое е мъжкото в такъв случай?"Как да им вярват хората като те се изметнаха като фурнаджииски лопати? Кое е мъжкото в тяхното поведение?. Въртят си дупетата във всички посоки,както хамелиона си сменя цвета и си върти очите. Ех Бареков и ти не си стока, но 9538995995тези са по-зле от теб.
7
2
 
10
 
! Отговори
ама преди 8 години
защо не почнат да си се регистрират като бардаци, каквито са, вемост като групи? и защо продължават да се наричат народни представители, като с нищо не представляват народа?
6
2
 
7
 
! Отговори
кк преди 8 години
Да, те са регистрирали "нов политически ПРОЕКТ". И е вярно, те са проект. Но ОТЦЕПНИЦИТЕ, независимо от коя партия се отцепват, никога не са имали бъдеще е собствено развитие, камо ли да предлагат такова за България.Проекта се създава, за да спъне, за да попречи на някого. И после изчезва.Проследете политическия живот от 25 год. и ме упрекнете.И...ние затова тъпчем на едно място - ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАТ ПРОЕКТИ...
5
2
 
3
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Да живеят всички БКП-та по всички земни кълбета.
4
2
 
9
 
! Отговори
! преди 8 години
Палячовци!
3
2
 
19
 
! Отговори
Momo преди 8 години
Това трябва да се спре!Хората гласуват за партии по принцип. Щом си избран от една партия оставаш в нея, ако не ти харесва - оставка и идва следващия. К'ви са тия глупости да си сменят разбиранията по 5 пъти на мандат?Същото важи и за всички кметове, съветници и т.н.
2
2
 
16
 
! Отговори
факт преди 8 години
Нароиха се като мухи на л.йно !! Всеки иска да е вожд ,ама няма вече индианци !!
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
демек brb - be right back , ли? Смех :D