Спецчасти тренират лов на терористи в гората

Ученията са във връзка с напрежението в Куманово
46
Спецчасти тренират лов на терористи в гората
Снимка: Булфото, ахрив

Специалните части на армията заедно с отряда за борба с тероризма към МВР провеждат съвместни учения за залавяне на терористи в горски райони, съобщи премиерът Бойко Борисов във връзка с ескалирането на напрежението в Македония, където загинаха няколко полицаи при разбиването на терористична група в Куманово.

Премиерът увери, че военните са на границата, "готвят си точки, ако не дай Боже нещата отидат на зле и евентуално минат полосата терористи".

"Подготвят се и пунктове, защото тези 90 хиляди български граждани, които са в Македония, могат да си дойдат, но при една хуманитарна криза, ако се окаже, че има в съседната ни държава, ние трябва да имаме готовност и за това", информира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти как разбра какво си мисля бе факир ?Може пък да отива да ака ***,хабер си нямаш от тактика и прочистване,замълчи
9
0
 
9
 
! Отговори
L. преди 9 години
Виждам катаджия да отива по малка нужда.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спец части тренирали,хехехе,хахаха,мухахахаха.Аз служих в жандармерията в София 1997-1998,и много добре знам каква е тактическата подготовка и прочистването на гора,това не може да се отработи със *** които били танкисти примерно,не става за един ден,трябва си и физическа подготовка.Като гледам побелелите коси на тез спец части ми иде да се разплача.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Napomnq na onaq pesen na Ikebanata - v gorata suchki sybiram.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никакво присъединяване на Македония към нас не ни трябва! Че покрай македонците ще дойдат албанците,които се роят като комари в плика локва и след 10 години ще станат 1/3 от населението,и пак ще има референдум, но тук,и посоката ще бъде или към Турция,или Албания....
5
0
 
22
 
! Отговори
Kaizer преди 9 години
И катаджията от снимката ли е от спецчастите?
4
2
 
13
 
! Отговори
кръстоносец преди 9 години
и от кога терористите тръгнаха из горите ?
3
1
 
8
 
! Отговори
езичник преди 9 години
единственото спасение за македонците е да направят референдум за пресъединяване към България. както направиха руснаците в крим. колкото и да не им харесва другата алтернатива е по-голямата част от македония да стане територия на албания а по-малката да мине към косово.тоест македония ще спре да съществува. въпросът е какви ще са македонците за напред. албанци или българи.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахахааа
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви терористи бе??Нали нямаше проблем за Бг??КлоуниЛовели терористи в ХРАСТАЛАЦИТЕ..............Не дай боже да ги подгонят истински терористи, "ловците" ще тичат по-бързо от зайци.