Дол отново е подведен грозно, контрира Кънев

Двамата влязоха в задочна размяна на обяснения
10 юни 2015 11:17,
10
Дол отново е подведен грозно, контрира Кънев
Снимка: архив, Булфото

Шефът на ДСБ Радан Кънев и лидерът на ЕНП Жозеф Дол влязоха в задочна размяна на обяснения. 

Днес реформаторът съобщи, че Дол е бил подведен за негово изказване. Всичко тръгна от интервю на Кънев преди дни, в което той обясни ролята на шефа на ЕНП във формирането на сегашното правителство.

Още по темата

Веднага след парламентарните избори миналата година Дол пристигна в България и разговаря с повечето партии в опит да подпомогне създаването на кабинет "Борисов". 

Днес Дол обясни чрез сайта на ЕНП, че твърденията на Кънев, че европейската десница е настоявала ДПС да влезе в правителството на ГЕРБ не отговарят на истината. 

"Нека да видим какво казах аз и какво казва г-н Дол, за да видим как грозно, не за първи път в историята на отношенията ни с ЕНП, е бил подведен", обясни днес лидерът на ДСБ и допълни: "Той казва, че никога ЕНП не е искал ДПС да участва в правителството и това е абсолютен факт. Никога не съм казвал такова нещо. Аз казах: имаше натиск за кабинет на малцинството, който отхвърлихме, което е вярно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
3
 
! Отговори
до днешните "де преди 8 години
прочетете книгата "Съпротивата" от 1945,писана с благословията на окупационните щабове на САЩ,СССР,Англия,Франция в София(нали помните,че сме страна съюзник на Хитлер и победена).В написването участват Гемето и останалите опозоционни партии-от демократи и радикали до земеделци.Та там е цялата истина за бълг.фашизъм,призната от света. И Народния съд се провежда навсякъде из Европа.Днешни жалки бълг."демократчета",не правете на ощипани и поклоните към САЩ няма да ви спасят,макар и в бъдеще!
6
5
 
5
 
! Отговори
честит преди 8 години
не се обяснявай... комсомолец !!!мушмурок !Бегай, бегай при драгалевското Гуро да ти издърпа ушите и после на бегом през околовръсното да се се върнал до обед !
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кКОСТОВЧЕТО ПАК СЕ НАС*А САМО ЧЕ ЧУЖДИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРОВЕРЯВАТ КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ ИЛИ НАПИСАЛ И ТОГАВА ГОВОРЯТ ВИЕ С ВАНЬО ГОВОРИТЕ ДВУСМИСЛЕНО ЗА ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЛЕД ТОВА НО НА ЗАПАДНЯЦИТЕ ТОЯ НОМЕР НЕ МИНАВА.
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рамадане, не ни баламосвай, версията че ЕНП е искала ДПС в управлението се връзва идеално с политическата реалност у нас. Точно по това време ДПС скъса с БСП и лявото, свали правителството от власт и заяви, че е проевропейска партия, търсеща съюз с десни партии.
3
12
 
13
 
! Отговори
З. преди 8 години
Няма ден, няма час, през който реформаторите да не се държат като малки деца.
2
11
 
18
 
! Отговори
dan преди 8 години
Кабинетът е "от един Дол дренки". Колкото по-бързо си подадат оставките, толкова по-добре.
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гузен не гонен бяга